ojciec Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Witam, dziś w nocy znalazłem pieska, jest to na pewno szczeniak, suczka, ma zapewne max kilka miesięcy. Pies ma zwichniętą tylnią łapę, prawdopododbnie by nie przeżył nocy. Nie mogę psa zatrzymać, gdyż studiuje w Warszawie, a teraz po prostu jestem na weekend w Łomży. Pies jest teraz w dobrym stanie, bo wykąpany i najedzony. Nie za bardzo chcę oddawać do schroniska, bo raz to bardzo ładny pies i widać, że w miarę ułożony, a dwa no już samo schronisko mówi za siebie. Jeśli ktoś chciałby go przygarnąć to byłbym wdzięczny i prosiłbym o jakiś kontakt, a jeśli nie to niestety będę zmuszony, bo to już niezależne ode mnie. Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Quote
elinaa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Znalazłam Twój temat na 4lomza.Przydało by się zdjęcie pieska.Wydaje mi się,że na dogomanię niewielu łomżyniaków zagląda. Do schroniska w Łomży nie mam zastrzeżeń. Jeśli nie umiesz wkleić wyślij do mnie : eelinaa@wp.pl . Jeśli to zguba to myślę,że na 4lomza szybciej znajdzie się właściciel.Tam też mogę zdjęcie wkleić. Quote
ojciec Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 okej, wielkie dzięki za pomoc:) Już zaraz Ci zdjęcia wysyłam, problemem jest to, że nie mogę go długo zatrzymać, bo mieszkam sam, i jak wyjadę to nikt się nim nie zajmie. Dlatego muszę to max do jutra załatwić. Quote
asika5 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 skoro sa małe szanse że ktoś z łomży tu zajrzy to może porozwieszać papierowe ogłoszenia w okolicy gdzie go znalazłeś, jeśli ma właściciela to może ktoś go rozpozna Quote
feluska997 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Raczej nie znajdziesz nic do jutra, niestety. Nie masz kogoś znajomego, żeby przetrzymał sunię jakiś czas? Ogłoszenia się zorganizuje, ale priorytetem jest ulokowanie jej w dobrym miejscu. Kiedyś widziałam, że lecznica Oaza ogłaszała jakiegoś znajdka, odezwij się do nich, może mają jakieś kontakty, możliwości. Trzeba sprawdzić czy ma chipa (w co nie wierzę, ale może...), bliznę po sterylizacji i koniecznie zdiagnozować nogę. Pewnie boli... W jakich okolicach biegała? Quote
Recommended Posts