ania91sc Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Krówka to dość duża suczka 57 cm wzrostu w typie Amstaffa. Waży około 21 kilogramów i ma potworny apetyt. Lubi zwrócić na siebie uwagę szczekając. Słucha opiekuna i jest grzeczna choć fakt, że jest bardzo ciekawa świata poza schroniskiem widać od razu, ciągnie na smyczy choć nad elementem tym intensywnie pracujemy. Współpraca z osobniczką o takim wyglądzie i inteligencji to sama przyjemność. Ta suczka jest bardzo mądra pojętna i szybko przyswaja nowe komendy. Póki co, nie jest skora do zabawy i nie okazuje żadnych uczuć względem opiekuna i innych, nie skacze, nie podgryza, nie sprowokowana nie atakuje innych psów. Jednak spojrzenie w jej oczy potrafi chwycić za serce. Widać, że szybko przywiązuje się do ludzi, gdyż już na pierwszym spacerze pilnuje się, obraca i skupia uwagę na opiekunie. Kontakt: kasni@onet.eu ; tel 668-452-677 Quote
ania91sc Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Czy te oczy mogą kochać;] czy te uszy mogą machać;] ja wiem ale Ty to sprawdź ;) pierwszy :P Quote
AgaDe Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Jakie piękne umaszczenie! Normalnie Łaciate - Sama Krówka:-) Quote
kiyoshi Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 KOLEJNY piękny piesek i kolejne imię nad wyraz wymowne;) Brawo Marcin!!:D Quote
ClaudiaAnna Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Jestem u cudownej KRÓWKI :) ona jest taka śliczna że aż nie da się tego opisac :D jak troche poczeka to ją wezmę do domu :P Ale mam nadzieje że jednak szybko znajdzie wspaniały dom bo nie zasługuje żeby długo była w schronisku... Quote
KaroXen Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Na prawdę śliczna ! :) sama słodycz :) oby trafiła do dobrego domku! Quote
Recommended Posts