mari23 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Becia Lublin napisał(a):bardzo żałuję, że nie mogę zobaczyć tego osobiście ... może kiedyś ... buziaczki dla WAS :loveu: Beciu - z pozdrowieniami od Łatusia - dla Ciebie fotka "poduchowa" Łatek przypomniał sobie ( albo się nauczył) jak się szczeka przy płocie i.... jak się szybko wskakuje na łóżko, zanim pani zdąży pościelić :) Quote
mari23 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Łatuś dostal pieniążki: 10,- Havanka za styczeń (31.12.) Łatuś dziękuje i zaprasza do odwiedzin - osobiście da buziaczka, bo bardzo całuśny się zrobił, straszny słodziak z niego :) to musiał być cudowny psiak zanim do schroniska trafił.... 2 lata :( biedactwo - nieduży, grzeczny, kochany - jak można było ??????????????? Asia B. - jedna z trzech przedgwiazdkowych dobrych Aniołów, które nas z darami odwiedziły ofiarowała też Łatusiowi potrzebne ludzkie leki - Enarenal i Furosemid wkrótce skończy się Theospirex..... może ciocia Asia pomoże? ;) Quote
Marinka Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 Łatuniu kochany ... dzięki Marysi nie jesteś juz w schronie...a pupke grzejesz w pościeli :) Quote
Havanka Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Marysiu, Twoje wszystkie ogonki garną się do rozdawania całusów. Łatuś jest przekochany. Na początku nie mogłam go odróżnić od Puszka. Teraz mogę...po zazdrosnych oczkach Pusia, jego ząbkach i jego szerokości:diabloti: Quote
mari23 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Maciek777 napisał(a):Zapisuję i wrócę jutro:) witamy serdecznie tak miłego gościa :) Quote
Maciek777 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 mari23 napisał(a):witamy serdecznie tak miłego gościa :) Ale miłe przyjęcie:) Przepraszam, ale nie przeczytam całego wątku:roll: Jak na dzień dzisiejszy ze zdrowiem Łatusia? Quote
funia Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Zdjęcie Łatka przepiekne !!!! Ale jakie maja być jak jest pod taką wspaniałą opieka . Quote
Marinka Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 [TABLE="class: cms_table"] [TR] [TD="class: cms_table_xl67, width: 214"]Wpłaty:[/TD] [TD="width: 101"][/TD] [TD="width: 117"][/TD] [TD="width: 129"][/TD] [TD="width: 94"][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl68"]Czerwiec 2012:[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: cms_table_xl69"]Kto: [/TD] [TD="class: cms_table_xl69"]Ile:[/TD] [TD="class: cms_table_xl69"]Kiedy:[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Anna A. z Warszawy[/TD] [TD="class: cms_table_xl70, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](11.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Ewa Magdalena L. Mrągowo[/TD] [TD="class: cms_table_xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](11.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Maria Zuzanna Sz. Kraków[/TD] [TD="class: cms_table_xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD]darowizna allegro[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Joanna J. Brzeziny[/TD] [TD="class: cms_table_xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](12.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Magdalena W. Warszawa[/TD] [TD="class: cms_table_xl70, align: right"]35,00 zł[/TD] [TD](12.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]bazarek Havanki[/TD] [TD="class: cms_table_xl70, align: right"]32,50 zł[/TD] [TD](20.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Havanka[/TD] [TD="class: cms_table_xl70, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](20.06.)[/TD] [TD]deklaracja[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]mari23[/TD] [TD="class: cms_table_xl70, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](20.06.)[/TD] [TD]od Marzenki[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Joanna S. z Jordanowa[/TD] [TD="class: cms_table_xl70, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](20.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Julianna O-S.z Warszawy[/TD] [TD="class: cms_table_xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](21.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Maria J. Nowy Sącz[/TD] [TD="class: cms_table_xl70, align: right"]150,00 zł[/TD] [TD](21.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Karolina S-D. Kraków[/TD] [TD="class: cms_table_xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](21.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Grażyna K-Sz. Lublin[/TD] [TD="class: cms_table_xl70, align: right"]25,00 zł[/TD] [TD](22.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Funia[/TD] [TD="class: cms_table_xl70, align: right"]30,00 zł[/TD] [TD](25.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]from wonderland[/TD] [TD="class: cms_table_xl70, align: right"]60,00 zł[/TD] [TD](26.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Piotr K. z Warszawy[/TD] [TD="class: cms_table_xl70, align: right"]30,00 zł[/TD] [TD](27.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Dominik Sz. Chwostek[/TD] [TD="class: cms_table_xl70, align: right"]50,00 zł[/TD] [TD](27.06.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Payu Allegro- aukcja[/TD] [TD="class: cms_table_xl70, align: right"]50,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Payu Allegro- aukcja[/TD] [TD="class: cms_table_xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](28.06)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Sylwia K. z Katowic[/TD] [TD="class: cms_table_xl70, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](28.06)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Paulina H. (Kropcia) z Poznania[/TD] [TD="class: cms_table_xl70, align: right"]5,00 zł[/TD] [TD](29.06)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: cms_table_xl71"]Razem: [/TD] [TD="class: cms_table_xl72, align: right"]647,50 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: cms_table_xl71"][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: cms_table_xl71"][/TD] [TD="class: cms_table_xl72"][/TD] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl68"]Lipiec 2012:[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Payu Allegro- aukcja[/TD] [TD="class: cms_table_xl70, align: right"]25,00 zł[/TD] [TD](01.07.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Anna Ł. Poznań[/TD] [TD="class: cms_table_xl73, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](03.07.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Bazarek Havanki[/TD] [TD="class: cms_table_xl73, align: right"]95,00 zł[/TD] [TD](10.07.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Joanna S.[/TD] [TD="class: cms_table_xl73, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](11.07.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Havanka [/TD] [TD="class: cms_table_xl73, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](24.07.)[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: cms_table_xl68"]Razem:[/TD] [TD="class: cms_table_xl74, align: right"]160,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: cms_table_xl68"][/TD] [TD="class: cms_table_xl74"][/TD] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl68"]Sierpień 2012: [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Havanka[/TD] [TD="class: cms_table_xl73, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](02.08.)[/TD] [TD]deklaracja[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Havanka[/TD] [TD="class: cms_table_xl73, align: right"]15,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD]za IX[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Funia[/TD] [TD="class: cms_table_xl73, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: cms_table_xl71"]Razem: [/TD] [TD="class: cms_table_xl74, align: right"]45,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: cms_table_xl71"][/TD] [TD="class: cms_table_xl74"][/TD] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl68"]Październik 2012: [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Havanka[/TD] [TD="class: cms_table_xl73, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](03.10.)[/TD] [TD]za X[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: cms_table_xl68"]Razem: [/TD] [TD="class: cms_table_xl74, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: cms_table_xl68"][/TD] [TD="class: cms_table_xl74"][/TD] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl68"]Listopad 2012: [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Havanka[/TD] [TD="class: cms_table_xl73, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD](08.11.)[/TD] [TD]za XI i XII[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: cms_table_xl71"]Razem: [/TD] [TD="class: cms_table_xl74, align: right"]20,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl71"][/TD] [TD="class: cms_table_xl71"][/TD] [TD="class: cms_table_xl71"][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: cms_table_xl71"][/TD] [TD="class: cms_table_xl74"][/TD] [TD="class: cms_table_xl71"][/TD] [TD="class: cms_table_xl71"]Grudzień 2013: [/TD] [TD="class: cms_table_xl71"][/TD] [/TR] [TR] [TD]Havanka[/TD] [TD="class: cms_table_xl73, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD](31.12.)[/TD] [TD]za I 2013[/TD] [TD="class: cms_table_xl71"][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: cms_table_xl71"]Razem: [/TD] [TD="class: cms_table_xl74, align: right"]10,00 zł[/TD] [TD="class: cms_table_xl71"][/TD] [TD="class: cms_table_xl71"][/TD] [TD="class: cms_table_xl71"][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: cms_table_xl67"]Wpłaty RAZEM: [/TD] [TD="class: cms_table_xl75, align: right"]892,50 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: cms_table_xl67"][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: cms_table_xl76"]Wydatki:[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl69"]Ile: [/TD] [TD="class: cms_table_xl69"]Za co:[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70, align: right"]55,04 zł[/TD] [TD]faktura z LCMZ[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70, align: right"]300,00 zł[/TD] [TD]Transport do DT[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70, align: right"]76,00 zł[/TD] [TD]II faktura z LCMZ[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70, align: right"]270,00 zł[/TD] [TD="colspan: 3"]badania krwi, usg, leczenie, Fiprex i odrobaczanie[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD="class: cms_table_xl70, align: right"]254,00 zł[/TD] [TD="colspan: 2"]2 opakowania wetmedinu[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: cms_table_xl71"]Razem: [/TD] [TD="class: cms_table_xl72, align: right"]955,04 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: cms_table_xl67"]SALDO [/TD] [TD="class: cms_table_xl75, align: right"]-62,54 zł[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
Becia Lublin Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 buziaczki od cioci Beci i dziękuje za łóżeczkową focie :loveu: Quote
Wiola&Miłosz Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Havanka napisał(a):Marysiu, Twoje wszystkie ogonki garną się do rozdawania całusów. Łatuś jest przekochany. Na początku nie mogłam go odróżnić od Puszka. Teraz mogę...po zazdrosnych oczkach Pusia, jego ząbkach i jego szerokości:diabloti: Ja mialam okazje byc u Marysi i tez nie moglam go odroznic;) Ale na samym poczatku teraz wiem ze to kaszlo-pierdus:diabloti: Quote
Havanka Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Wiola&Miłosz napisał(a):Ja mialam okazje byc u Marysi i tez nie moglam go odroznic;) Ale na samym poczatku teraz wiem ze to kaszlo-pierdus:diabloti: Wiolu, przejechałaś niezły kawał drogi !!! Pewnie wszystkie Cię oblizały i pchały się na kolana:evil_lol: Od Marysi nie jest łatwo wyjść... Quote
Wiola&Miłosz Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Ooo to akurat wiem;) Ledwie co wyszlismy:) No ale coz bardzo milo nam bylo poznac i Marysie i cala gromadke:) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Dogo mi szaleje nie moge dodac zadnych zdjec...masakra jakas Quote
Havanka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Dogo mi szaleje nie moge dodac zadnych zdjec...masakra jakas Moje dogo jest spokojne. Może mogłabym pomóc? ( bietka49@interia.pl ) Quote
mari23 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 to Wioli zdjęcie wklejam z ogólnego wątku, a chciałam się z Wami podzielić tym, co dzisiaj Kasia powiedziała o Łatusiu: " on się zawsze uśmiecha do ludzi" - tak, te słowa Kasi to szczera prawda, ale w zdumienie wprawiło mnie, że takie małe dziecko w tak "dorosły" sposób potrafiło wyrazić to, co ja od dawna myślałam o Łatusiu mam wrażenie, że ten psiak jakby "rozkwita", każdego dnia zauważam coś nowego - a to zaczepia Kasię do zabawy, a to radośnie podskakuje na powitanie, to liże Pusię po nosku...... i zawsze spogląda tymi swoimi "maślanymi" oczkami z takim uśmiechem..... i jakby prosto w serce patrzył.... Quote
Havanka Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Łatuś, to cudowny piesek ! Pamięta czasy schronu i dziękuje jak potrafi za nowe życie. Ja też nie potrafię zapomnieć, kiedy z nadzieją został wyprowadzony z boksu a potem musiał do niego wrócić... Co musiał czuć, jak bardzo był zawiedziony... Quote
mari23 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='Havanka']Łatuś, to cudowny piesek ! Pamięta czasy schronu i dziękuje jak potrafi za nowe życie. Ja też nie potrafię zapomnieć, kiedy z nadzieją został wyprowadzony z boksu a potem musiał do niego wrócić... Co musiał czuć, jak bardzo był zawiedziony... za to teraz.... ech, ryczę i tyle z mojego pisania Quote
Havanka Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Marysiu, a Ty gdzie będziesz dziś spała? Łózko już zajęte:evil_lol: Quote
mari23 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='Havanka']Marysiu, a Ty gdzie będziesz dziś spała? Łózko już zajęte:evil_lol:[/QUOTE] oj, ciężki los z tym spaniem ;););) Puszek nauczył się spać na poduszce obok mojej głowy - wyobraź sobie, jak ten grubasek przyciśnie mi włosy.... obok z drugiej strony poduszki leży Miłeczka, niżej Misiek.... Majeczka raz wchodzi pod kołdrę, raz wyłazi, bo pewnie za ciepło, i znów drapie kołdrę wchodząc z powrotem..... Quote
Havanka Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='mari23']oj, ciężki los z tym spaniem ;););) Puszek nauczył się spać na poduszce obok mojej głowy - wyobraź sobie, jak ten grubasek przyciśnie mi włosy.... obok z drugiej strony poduszki leży Miłeczka, niżej Misiek.... Majeczka raz wchodzi pod kołdrę, raz wyłazi, bo pewnie za ciepło, i znów drapie kołdrę wchodząc z powrotem.....[/QUOTE] Pewnie jest trochę ciasno i ruszyć się nie można, ale za to jak ciepło ! Quote
mari23 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='Havanka']Pewnie jest trochę ciasno i ruszyć się nie można, ale za to jak ciepło ![/QUOTE] bardzo, bardzo ciepło! zwłaszcza w sercu :) Quote
Marinka Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Oj prawda...też wszedł z uśmiechem...a wychodził ze smutkiem w oczach...jakby płakał, że musi tam zostać... Przy kolejnej naszej wizycie tego początkowego entuzjazmu z naszego krótkiego spotkana za pierwszym razem w oczach już nie było...jakby pogodził się ze swoim losem...zjadł za to z zapałem puszkę karmy z wyższej półki... I pomyśleć...że nie chcieli nam go wydać z powodu adopcji Puszka, uważali, że mamy nieczyste intencje...skoro adoptowany przez nas Puszek u nas nie mieszka ... Na szczęście beci się udało...choć łatwo też nie miała... Quote
mari23 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 [quote name='Marinka']Oj prawda...też wszedł z uśmiechem...a wychodził ze smutkiem w oczach...jakby płakał, że musi tam zostać... Przy kolejnej naszej wizycie tego początkowego entuzjazmu z naszego krótkiego spotkana za pierwszym razem w oczach już nie było...jakby pogodził się ze swoim losem...zjadł za to z zapałem puszkę karmy z wyższej półki... I pomyśleć...że nie chcieli nam go wydać z powodu adopcji Puszka, uważali, że mamy nieczyste intencje...skoro adoptowany przez nas Puszek u nas nie mieszka ... Na szczęście beci się udało...choć łatwo też nie miała...[/QUOTE] zanieś im teraz fotkę wspólną - niech zobaczą, że czasem warto ominąć przepisy..... Quote
Recommended Posts