Leokadia Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Jak bliźniaki wyglądają, skąd masz małą?;) Wspomne tylko, że przydałoby się zmienic nazwę galerii:loveu: Quote
Pasia Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 wyglądają prawie jak bliżniaki :) śliczna sunia :loveu: Quote
lasoa Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 [quote name='leónowa']Jak bliźniaki wyglądają, skąd masz małą?;) Wspomne tylko, że przydałoby się zmienic nazwę galerii:loveu:[/QUOTE] ta sama hodowla co Cesarek :) Nie umiem zmienic :) Quote
letsflyaway Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Że Rewia że mody? :D love już <3 kiedy wpadniecie? <3 Quote
Pasia Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 (edited) [quote name='lasoa']Nie umiem zmienic :) gdzieś czytałam,że trzeba edytować pierwszy post w galerii, następnie kliknąć edycja zaawansowana, tam jest rubryczka, gdzie wpisujesz nową nazwę ale nie jestem pewna czy to tak się zmienia nazwy :) Edited September 20, 2012 by Pasia literóweczka :-) Quote
Izabela124. Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Z tego co ja wiem to trzeba napisać do Moderatora by zmienił nazwę galerii :) Quote
lasoa Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 [quote name='letsflyaway']Że Rewia że mody? :D love już <3 kiedy wpadniecie? <3 Dokładnie, punkt dla Ciebie :) Jeszcze nie wiem kiedy wpadniemy :( Na pewno 20 października :) [quote name='Pasia']gdzieś czytałam,że trzeba edytować pierwszy post w galerii, następnie kliknąć edycja zaawansowana, tam jest rubryczka, gdzie wpisujesz nową nazwę ale nie jestem pewna czy to tak się zmienia nazwy :) [quote name='Izabela124.']Z tego co ja wiem to trzeba napisać do Moderatora by zmienił nazwę galerii :) Musze tym się w końcu zająć :) Quote
Leokadia Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 A w międzyczasie mozna by dac nam nacieszyc oko nową koleżanką Cesarka;) Quote
lasoa Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 [quote name='leónowa']A w międzyczasie mozna by dac nam nacieszyc oko nową koleżanką Cesarka;)[/QUOTE] Psiaki obecnie do niedzieli sa u Rodzicow :) Jak bedziemy znowu razem we trojke to zrobie zdjecia i dodam :) Quote
whiteterrier Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Ale mnie tu dawno nie było :shake: Ooo widzę nowy domownik :D Rewia jest przecudna, a grzywków nigdy za wiele :loveu: Quote
lasoa Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Nowa porcja dzisiaj zrobionych zdjec :) tak śpimy Rewia Cesar Quote
Leokadia Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Teraz to na pewno ich nie będę na zdjęciu rozróżniać, chyba, że chłopczyk dostanie niebieską, a dziewczynka różową obróżkę:lol: Quote
lasoa Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='leónowa']Teraz to na pewno ich nie będę na zdjęciu rozróżniać, chyba, że chłopczyk dostanie niebieską, a dziewczynka różową obróżkę:lol:[/QUOTE] Specjalnie podpisałam imionami :) Postaram sie kiedys kupic Cesarowi niebieska :) Quote
lasoa Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='Izabela124.']Dwa grzywacze to jest to :)[/QUOTE] Masz całkowitą rację :) Quote
lasoa Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 Nowa porcja zdjęć z dzisiejszej zabawy :) Cesarek Rewia Na dole Rewia a na górze Cesar :) Quote
Leokadia Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 http://i1049.photobucket.com/albums/s399/lasoa/DSC02841_zps4e38dc60.jpg haha jakie afro, widac, że się dopiero z wyrka zwlekł:lol: Quote
whiteterrier Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 A ja wiem, jak ich rozróżnić! Cesar jest jaśniejszy od Rewi :D Urocze zdjęcia i psiaki ahh :loveu: Quote
lasoa Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Wróciłam dzisiaj z Rybnika dumna jak paw wraz ze złotem dla mojej panny Rewii i tym sposobem zdobyłyśmy CWC :) Przemokłyśmy do suchej nitki, ale było warto :) Dyplom już jest na ścianie :loveu::loveu: Quote
lasoa Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 whiteterrier napisał(a):A ja wiem, jak ich rozróżnić! Cesar jest jaśniejszy od Rewi :D Urocze zdjęcia i psiaki ahh :loveu: Tak Cesar jest oliwkowy :) Cesar ma również przycięte włosy na końcówkach uszu a Rewia ma fontanne :) leónowa napisał(a):Gratulacje!!! whiteterrier napisał(a):Wielkie gratulację! :) Izabela124. napisał(a):Również gratuluję :) dziekujemy :) Zakupilismy dla Rewii kombinezon a we wtorek bedzie dla Cesarka :) Zdjecia ze wczorajszego spaceru dodam w najblizszych dniach :) Quote
Recommended Posts