Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

leónowa napisał(a):
A więc ze spokojnym sumieniem mogę sobie grzywka dopisać do listy ras, które CHCĘ:lol:

myślę, że jeżeli oczekujesz od psa ciągłej zabawy do końca życia I milosci bez granic do właściciela :) to tak :)

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak tak tak, w porównaniu z moim psem na brak aktywności nie mogę narzekać, ale jeśli chodzi o tą niezależność, to juz mi nie pasuje. Dobrze, że grzywacze to takie przylepy.

Posted

leónowa napisał(a):
Tak tak tak, w porównaniu z moim psem na brak aktywności nie mogę narzekać, ale jeśli chodzi o tą niezależność, to juz mi nie pasuje. Dobrze, że grzywacze to takie przylepy.

oooogroooomne :)

Cezar nikogo nie faworyzuje, uwielbia przebywać ze mną i z Mężem :)

Posted

Ja tam jestem zwolenniczką psów jednego pana, ale chociaż i takie pocieszne mogą być, ale wręcz nie znoszę psów kochających cały świat, więc stąd labki od razu u mnie odpadają. Coraz bardziej sie przekonuję do grzywka:loveu:

Posted

leónowa napisał(a):
Ja tam jestem zwolenniczką psów jednego pana, ale chociaż i takie pocieszne mogą być, ale wręcz nie znoszę psów kochających cały świat, więc stąd labki od razu u mnie odpadają. Coraz bardziej sie przekonuję do grzywka:loveu:

a ja się cieszę że możemy się nim dzielić :) Choć woli odpoczywać ze mną :lol:

Posted

[quote name='leónowa']Na stałe? Dawać foty, ale juz:loveu:!!![/QUOTE]
Tak :) Zdjecia dodam w wolnej chwili :)

[quote name='Izabela124.']Skąd nowa panna? Napisz coś o niej i daj fotki :)[/QUOTE]
Panna Rewia pojawiła się u nas, ponieważ będzie Cezarkowi raźniej :) Jest mniejsza od niego, spokojniejsza i opanowana :)

Zdjecia zrobione, czekają na mnie aż bede miała wiecej czasu :)

Posted

o jeziu, jaki klonik Cesara :) gdzie ty znalazłaś taką bliźniaczkę dla Cesraka? Nie masz problemu z odróżnieniem ich? Ja zauważyłam tylko że Cesar ma beżowe końcówki włosów na uszach a Rewia całkiem białe...i tyle.....no i oczywiście brak "męskości pod brzuchem hihihihi :) a wogóleto jak psiuńcie się dogadują?

Posted

[quote name='magda_p_dg']o jeziu, jaki klonik Cesara :) gdzie ty znalazłaś taką bliźniaczkę dla Cesraka? Nie masz problemu z odróżnieniem ich? Ja zauważyłam tylko że Cesar ma beżowe końcówki włosów na uszach a Rewia całkiem białe...i tyle.....no i oczywiście brak "męskości pod brzuchem hihihihi :) a wogóleto jak psiuńcie się dogadują?[/QUOTE]

Nie mam problemu z odróżnieniem, ponieważ są zupełnie inne :) Rewia jest mniejsza i ciemniejsza :) Ma zupełnie inny pyszczek :)
Tak, tak Cesar ma rudawe uszy :)

Pieski dogadują się bardzo dobrze, Cesar zaakceptował ją bardzo szybko, choć przez pierwszy dzień był foch :evil_lol: