Ewanka Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 lasoa napisał(a):Witamy Nie wiem w jakim jest typie :) A jak mam rozumieć okreslenie słabe włosy ? Łamią się ? Wypadają ? Słabe - kruche, cieniutkie i niewielka ilość ... stosuję dobry szmpon, odżywkę i jedwab na włosy, wg zaleceń. Quote
Izabela124. Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Ewanka napisał(a):Słabe - kruche, cieniutkie i niewielka ilość ... stosuję dobry szmpon, odżywkę i jedwab na włosy, wg zaleceń. A co dajesz swej grzywce do jedzenia? Quote
lasoa Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Ewanka napisał(a):Słabe - kruche, cieniutkie i niewielka ilość ... stosuję dobry szmpon, odżywkę i jedwab na włosy, wg zaleceń. A miała takie od początku ? Quote
Izabela124. Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 http://img824.imageshack.us/img824/3610/dsc01332to.jpg szaleństwo grzywkowe :D Quote
Karro Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 http://img12.imageshack.us/img12/3125/dsc01235qs.jpg to słodkie :loveu: Quote
lasoa Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='Izabela124.']http://img824.imageshack.us/img824/3610/dsc01332to.jpg szaleństwo grzywkowe :D byłoby ciekawiej w polaczeniu grzywek -grzywek :D [quote name='understandme']http://img12.imageshack.us/img12/3125/dsc01235qs.jpg to słodkie :loveu: jezorek :) Quote
Ewanka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Piękne fotki :) lasoa napisał(a):A miała takie od początku ? no właśnie nie, w zeszłym roku miała dużo lepsze włoski, bardziej lśniące i "elastyczne", a teraz suche i kruche. Może to jednak wina karmy, wcześniej jadła do 10mies RC dla szczeniaków, a potem nie chciała juz RC dla dorosłych i teraz je to co reszta, też dobre, ale już nie tak. Quote
lasoa Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Ewanka napisał(a):Piękne fotki :) no właśnie nie, w zeszłym roku miała dużo lepsze włoski, bardziej lśniące i "elastyczne", a teraz suche i kruche. Może to jednak wina karmy, wcześniej jadła do 10mies RC dla szczeniaków, a potem nie chciała juz RC dla dorosłych i teraz je to co reszta, też dobre, ale już nie tak. to moze sprobuj wrocic do tej karmy ? A zmienilas jej szampon i odzywke ? Quote
Ewanka Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Ona ma teraz 1,5 roku i myślisz, żeby mimo to wrócić do szczenięcej karmy? natomiast szampon i odżywkę zmieniłam już dość dawno, może one tak przesuszają? Chyba jednak dieta najważniejsza , tak jak u ludzi. Quote
lasoa Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 Ewanka napisał(a):Ona ma teraz 1,5 roku i myślisz, żeby mimo to wrócić do szczenięcej karmy? natomiast szampon i odżywkę zmieniłam już dość dawno, może one tak przesuszają? Chyba jednak dieta najważniejsza , tak jak u ludzi. Wiesz ja się na tym za bardzo nie znam, nie mam takich problemow. Ale może ten junoirek miał takie witaminy ktore potrzebuje ? A jak zmienilas szampon to zaczeło się dziać? Quote
Ewanka Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 lasoa napisał(a):Wiesz ja się na tym za bardzo nie znam, nie mam takich problemow. Ale może ten junoirek miał takie witaminy ktore potrzebuje ? A jak zmienilas szampon to zaczeło się dziać? Trudno powiedzieć, to działo się stopniowo, więc trudno znaleźć konkretną przyczynę, a może to po prostu geny ... Quote
Iza. Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Ewanka napisał(a):Słabe - kruche, cieniutkie i niewielka ilość ... stosuję dobry szmpon, odżywkę i jedwab na włosy, wg zaleceń. jedwab przesusza włos, moze stosowac go tylko sporadycznie Quote
Ewanka Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Iza. napisał(a):jedwab przesusza włos, moze stosowac go tylko sporadycznie oj, nie wiedziałam myślałam, że wręcz przeciwnie :/ ... powinien nawilżać. Quote
lasoa Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Iza. napisał(a):jedwab przesusza włos, moze stosowac go tylko sporadycznie Słyszałam o tym, nawet ludzki włos przesusza i wcale nie jest taki dobry Quote
Leokadia Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Hej a może by tak jakieś fotki łysolka?:loveu: Quote
lasoa Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 leónowa napisał(a):Hej a może by tak jakieś fotki łysolka?:loveu: po weekendzie wstawie jak jakies zrobie :) Dzisiaj jedziemy do Scotty'ego :) Quote
Leokadia Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 O Scotty'iego też przeglądam, w związku z czym chcem wspólnych zdjęć:lol: Quote
lasoa Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 leónowa napisał(a):O Scotty'iego też przeglądam, w związku z czym chcem wspólnych zdjęć:lol: Nie ma sprawy, sprobuje coś zrobić, chociaż pogoda okropna :mad: Quote
lasoa Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 (edited) Cezar i jego ADHD :) [video=youtube_share;6i_9sGY1CA0]http://youtu.be/6i_9sGY1CA0[/video] Edited September 2, 2012 by lasoa Quote
lasoa Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 [video=youtube_share;VofDbH3W5Tw]http://youtu.be/VofDbH3W5Tw[/video] Quote
Izabela124. Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Pierwszego filmiku nie da się obejrzeć. A na drugim jakbym widziała Kissa! Chyba wszystkie grzywki mają takie ADHD :D Quote
Leokadia Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Da się obejrzeć, wystarczy kliknąc ,, Obejrzyj na YT,, i wszystko jest ok. A swoją drogą nie wiedziałam, że grzywki to takie ruchliwe psiaki, ale to dobrze bo takie uwielbiam:eviltong: Quote
lasoa Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Izabela124. napisał(a):Pierwszego filmiku nie da się obejrzeć. A na drugim jakbym widziała Kissa! Chyba wszystkie grzywki mają takie ADHD :D U mnie wszystko działa normalnie. Chyba wszystkie :lol: leónowa napisał(a):Da się obejrzeć, wystarczy kliknąc ,, Obejrzyj na YT,, i wszystko jest ok. A swoją drogą nie wiedziałam, że grzywki to takie ruchliwe psiaki, ale to dobrze bo takie uwielbiam:eviltong: Dokładnie takie są :) Ostatnio widziałam takiego który ciągle leżał, ale to rzadkość. Quote
Leokadia Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 A więc ze spokojnym sumieniem mogę sobie grzywka dopisać do listy ras, które CHCĘ:lol: Quote
Recommended Posts