Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o jak czekam z utęsknieniem....... cudna psiuńcia :) ale coś ci się fryz rozwiał heheh

a tak wogóle to chyba mój Master będzie wyglądał podobnie do niego....już ma ciałko w takim samym kolorze, troszkę więcej plamek, no i ciekawa jestem co będzie z jego grzywą która narazie ma rude końcówki.... kiedy te włoski mu urosną??!!!!

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magda_p_dg']o jak czekam z utęsknieniem....... cudna psiuńcia :) ale coś ci się fryz rozwiał heheh

a tak wogóle to chyba mój Master będzie wyglądał podobnie do niego....już ma ciałko w takim samym kolorze, troszkę więcej plamek, no i ciekawa jestem co będzie z jego grzywą która narazie ma rude końcówki.... kiedy te włoski mu urosną??!!!![/QUOTE]

Cesarowi jaśnieją z każdym dniem, też miał bardziej rude :) Oj musisz poczekać, bo szybko to one raczej nie rosną - ale to jest plus, nie trzeba często obcinać :)

Posted

[quote name='magda_p_dg']a masz jakąś fotkę jak Cesar był mały i miał jakies 4 miesiące?[/QUOTE]
Mam, tylko, że na dysku Męża a akutalnie nie mam dostępu do Jego dysku, więc w miare możliwości dodam zdjęcie :)

[quote name='Izabela124.']lasoa a Ty co ile golisz swoje grzywki? Mam nadzieję, że mojemu zostaną rude włoski :)[/QUOTE]

średnio 1 raz w tygodniu, ale to zależy, bo czasami wolniej zarastają, czasami mi się nie chce, a czasami robię to codziennie :D

Posted

[quote name='Izabela124.']To tak jak ja, ale codziennie to mi się nie zdarzyło :D[/QUOTE]
pyszczek często robię codziennie, nie lubię jak ma nawet troszkę obrośnięty :) Rzadziej golę zimą, ponieważ mniej widać i nie przeszkadza mi - poza tym trochę ogrzewa :D

Posted

my też golimy raz w tygodniu średnio. tzn mój mąż goli :) ja obcinam yoraska a on goli łysolka, w końcu ma w tym większa wprawę niż ja, co nie? :)

ale na innym forum widziałam grzywka łysolka który był zarośnięty całkowicie na łapkach, na dupce, pyszczek miał a'la york....powiem wam....ochydnie wygladał, właściciel go tak skrzywdził że szok!!!!

Posted

[quote name='magda_p_dg']my też golimy raz w tygodniu średnio. tzn mój mąż goli :) ja obcinam yoraska a on goli łysolka, w końcu ma w tym większa wprawę niż ja, co nie? :)

ale na innym forum widziałam grzywka łysolka który był zarośnięty całkowicie na łapkach, na dupce, pyszczek miał a'la york....powiem wam....ochydnie wygladał, właściciel go tak skrzywdził że szok!!!![/QUOTE]

może mu się podoba taki zarośnięty, albo pies mocno się buntuje i nie daje sobie z nim rady :) Ja osobiście wolę ogolonego :)

Posted

ja na samym początku też Boo robiłam bardzo często, teraz mi nie przeszkadza jak chodzi tydzien zarośnięty, jak już ma 2 tygodniowy zarost to mówię codziennie że brzydal z niego a w 3 wkońcu się skupiam i go robię bo już mama krzyczy że wstyd z takim zarośniętym chodzić :evil_lol:

Posted

[quote name='*anusia&ajlu*']ja na samym początku też Boo robiłam bardzo często, teraz mi nie przeszkadza jak chodzi tydzien zarośnięty, jak już ma 2 tygodniowy zarost to mówię codziennie że brzydal z niego a w 3 wkońcu się skupiam i go robię bo już mama krzyczy że wstyd z takim zarośniętym chodzić :evil_lol:[/QUOTE]

dokładnie tak jest, mój tez chodzi teraz ze dwa tygodnie brudny i zarośnięty, a wcześniej nie mogłam patrzeć jak choć troche przybrudzony był haha

• 2 months later...
Posted

understandme napisał(a):
A jak Gaja się czuje? :)

Hejka :) Gaja niestety przegrała z chorobą :( Po długim czasie bidulka odeszła :(

Dzisiaj wrzuce zdjecia Cesarka z ostatnich miesiecy :)