lasoa Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 whiteterrier napisał(a):Może, wiem tylko że wciasnąć się w taki kombinezon by nie dał :diabloti: motylek1007 napisał(a):moje też by się nie dały ;) A moje muszą, a mus to mus :evil_lol: stokrotka.af napisał(a):doberek przyszliśmy z rewizytą ;) ja tam wole "większe gabaryty" , ale muszę przyznać,że zakochałam się w Cezarku ;) a jaki mają cudne ubranka :) no ja nie wiem czy ten biedny świnek nie był zbytnio zestresowany ;) Witamy, witamy :) Myślę, że świnek jakby chciał to by zwiał :cool3: Cesarek jest również ulubieńcem Pani, która sprząta na osiedlu :evil_lol: Quote
motylek1007 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 moje jak muszą to nie mają wyjścia też ;) niedługo wiosna to chyba porzucą ciuchy? Quote
lasoa Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 motylek1007 napisał(a):moje jak muszą to nie mają wyjścia też ;) niedługo wiosna to chyba porzucą ciuchy? już nie mogę się doczekać, aż mogą biegać gołe :) One chyba również :) Quote
Izabela124. Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Będą mogły latać gołe i się opalać :D Quote
lasoa Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Izabela124. napisał(a):Będą mogły latać gołe i się opalać :D Na początku będzie dla mnie to dziwne :evil_lol: Mamy nową sygnaturę, którą sama zrobiłam :multi: Quote
whiteterrier Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Hej, hej nie chcesz ze mną jechać na obóz GRAFa? Szukam pełnoletniego opiekuna :evil_lol: Ale macie fajny banerek :loveu: Quote
lasoa Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 whiteterrier napisał(a):Hej, hej nie chcesz ze mną jechać na obóz GRAFa? Szukam pełnoletniego opiekuna :evil_lol: Ale macie fajny banerek :loveu: Dziękujemy :) Na jaki obóz? Ponieważ nie wiem o co chodzi :) Quote
whiteterrier Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 [quote name='lasoa']Dziękujemy :) Na jaki obóz? Ponieważ nie wiem o co chodzi :) http://graf-psy.pl/obozy/agilityfrisbeeobedience/ interesuje mnie 2 turnus :evil_lol: A że w lipcu kończę "dopiero" 17 lat muszę mieć pełnoletniego opiekuna :c Quote
lasoa Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 [quote name='whiteterrier']http://graf-psy.pl/obozy/agilityfrisbeeobedience/ interesuje mnie 2 turnus :evil_lol: A że w lipcu kończę "dopiero" 17 lat muszę mieć pełnoletniego opiekuna :c OBÓZ AGILITY/FRISBEE DLA MŁODZIEŻY OD 12 LAT: 30.07.2012-9.08.2013 o to chodzi ? Quote
whiteterrier Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 [quote name='lasoa']OBÓZ AGILITY/FRISBEE DLA MŁODZIEŻY OD 12 LAT: 30.07.2012-9.08.2013 o to chodzi ? Niee, na to mogę jechać sama :eviltong: Ale Anówka 2 o to chodzi. Quote
stokrotka.af Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 lasoa napisał(a):Na początku będzie dla mnie to dziwne :evil_lol: Mamy nową sygnaturę, którą sama zrobiłam :multi: super banerek, ja też mam nowy, ale mojego nie widać nie wiem co tam Dogo namieszało buuuuuuuuuuuuuu :( Quote
lasoa Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 whiteterrier napisał(a):Niee, na to mogę jechać sama :eviltong: Ale Anówka 2 o to chodzi. termin mi nie pasuje :shake: stokrotka.af napisał(a):super banerek, ja też mam nowy, ale mojego nie widać nie wiem co tam Dogo namieszało buuuuuuuuuuuuuu :( ciekawe dlaczego ? :roll: Ja nie miałam problemów. Quote
lasoa Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Yorkomanka napisał(a):Fajny baner;) Dziekuję, starałam się :D Quote
whiteterrier Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Łee i muszę jechać na młodzieżowy :-( Quote
lasoa Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 whiteterrier napisał(a):Łee i muszę jechać na młodzieżowy :-( Nie znajdziesz nikogo ? Małe dzisiaj leżą od rana w legowisku na słoneczku przy drzwiach balkonowych :) Szczęśliwe są megaśnie :lol: Quote
stokrotka.af Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 a mój TZ mówił,że Cię widział dziś przy rynku i podobno Grzywek przeprowadził atak na Rufolca ;) ciekawe czy To byłaś Ty ;) Quote
lasoa Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 (edited) stokrotka.af napisał(a):a mój TZ mówił,że Cię widział dziś przy rynku i podobno Grzywek przeprowadził atak na Rufolca ;) ciekawe czy To byłaś Ty ;) Nie byliśmy dzisiaj przy rynku :) Ciekawe, a jest pewnien, że był to grzywacz? Ponieważ są w naszym mieście 3 w tym 2 moje :) Na rynku mieszka jeden w sklepie zoologicznym :) Znaczy wczoraj. Tylko chodziliśmy krótko, bo mieliśmy troszkę pracy w domu. A Rufolca bym poznała :) Edited February 12, 2013 by lasoa Quote
stokrotka.af Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 lasoa napisał(a):Nie byliśmy dzisiaj przy rynku :) Ciekawe, a jest pewnien, że był to grzywacz? Ponieważ są w naszym mieście 3 w tym 2 moje :) Na rynku mieszka jeden w sklepie zoologicznym :) Znaczy wczoraj. Tylko chodziliśmy krótko, bo mieliśmy troszkę pracy w domu. A Rufolca bym poznała :) oooooooooo no masz Tz sugerował się właśnie tym zainteresowaniem ze strony osoby z Grzywką naszym Rufolcem ;) a babka z zoologicznego (tego na rogu?) to już nas zna ;) nie dziś to jutro ;) Quote
lasoa Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 stokrotka.af napisał(a):oooooooooo no masz Tz sugerował się właśnie tym zainteresowaniem ze strony osoby z Grzywką naszym Rufolcem ;) a babka z zoologicznego (tego na rogu?) to już nas zna ;) nie dziś to jutro ;) nas też zna- to ta :) Chyba TŻ pomylił w takim razie rasy psów :) Quote
stokrotka.af Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 lasoa napisał(a):nas też zna- to ta :) Chyba TŻ pomylił w takim razie rasy psów :) a wcale bym się nie zdziwiła ;) Quote
lasoa Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 stokrotka.af napisał(a):a wcale bym się nie zdziwiła ;) no ale łysole ciężko nierozpoznać :D Quote
stokrotka.af Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 zrobiłam wywiad i wiem,że ten z rynku był cały jasny nie ogolony i z Panią w kolorze blond ;) Quote
Recommended Posts