Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Iza. napisał(a):
A na co Gaja choruje ?

Śliczne grzywy masz :loveu:

Dziekuje :)
whiteterrier napisał(a):
O jeju, ale śliczne grzywki :D
A w dodatku blondi, kocham blondyneczki :loveu:
Pozdrawiamy i mizianko dla maluszków :cool3:

Dziekowac :)

Edited by lasoa
  • Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lasoa napisał(a):
Gaja bez zmian, ale nie pogarsza się, najgorsze, że nie chce jeść :( Cesar szaleje że aż mu grzywa skacze :D

To, że nie chce jeść to jest "normalne" Cesar jak go łapy bolały tez tracił apetyt i nie jadł praktycznie nic :( Trzymamy kciuki za Was :)

Posted

whiteterrier napisał(a):
Proszę :)
Kiedy będą kolejne fotki ? :loveu:

Byc może dzisiaj, a jak dzisiaj nie zdążę to dopiero w weekend :) niestety fotki z domu, ponieważ na razie nie chodzimy na długie spacery - czekamy na słońce :)

understandme napisał(a):
To, że nie chce jeść to jest "normalne" Cesar jak go łapy bolały tez tracił apetyt i nie jadł praktycznie nic :( Trzymamy kciuki za Was :)

Mam nadzieje ze apetyt wroci albo kupimy jej apetizer - by niejadek zjadł obiadek :D

Posted

[quote name='Maalwi']Jakie kochane łysolki :D

A ja to jest z łysą skórą i obrożami skórzanymi? są odparzenia?

To nie jest zwykła skórzana obróżka, tylko od środka jest z miękką wyściółką. Nie mają ani odparzeń ani otarć, nawet Gaja która ma delikatną skórkę. Myślę, że są najlepsze, nawet nie wiedziałam, że u grzywaczy można używać innych. Obróżka z zamszu się nie sprawdziła, po pierwsze szybkie zużycie i wyciera się, po drugie Gaja miała obtarcia.

Posted

Witamy po nieobecnosci !

Gaja już coraz lepiej, apetyt wraca, wiec tylko trzymać kciuki, aby z każdym dniem przybywało jej energii i witalności :)

A teraz wklejam zdjęcia z weekendu w górach i zabawą ze świnką Tuptusią :)

Posted

Przedstawiam Wam teraz moją świnkę morską o imieniu Tuptusia :) Jest już ze mną od 4 lat, Cesarek stara się nad nią nie znęcać, a Gaja jest niewiele większa od niej :)

Posted

No wreszcie jakieś wieści :) Cieszę się, ze Gaja wraca do zdrowia. Mam nadzieję, że jej fotki niedługo też będą ;] Cesarek śliczny i Tuptusia również ;d Przed zobaczeniem zdjęć myślałam, że to będzie taka 'trochę' większa świnka :D