lasoa Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 (edited) Witamy wszystkich bardzo serdecznie :-) Gaja ur 29.06.2011 r oraz Cesar 3.07.2011 r pochodzą z hodowli Pokerowy Żywot :) Ta sama rasa, a zupełnie inne charaktery :) Gaja kruszynka 2.8 kg dominuje Cesarka który waży 6.7 kg :) Zacznę od pokazywania Gai, ponieważ jest z nami troszkę dłużej, a w chwili wolnej dodam zdjęcia Cesarka i współne :) Gaja jeszcze w hodowli: Gaja w skarpecie :) Edited January 25, 2013 by lasoa Quote
Karro Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Witamy się u Was w galerii i czekamy na zdjęcia naszego imiennika :) Gaja jest prześliczna, ma taki fajny wyraz pyszczka :loveu: Pozdrawiamy :) Quote
lasoa Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 (edited) Teraz przedstawiam Wam Cesarka :) Dzisiejszy spacer : Edited March 4, 2012 by lasoa Quote
lasoa Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='paniMysza']śliczna, straszna drobinka:) Dokladnie, chyba najmniejszy grzywacz :D [quote name='understandme']Witamy się u Was w galerii i czekamy na zdjęcia naszego imiennika :) Gaja jest prześliczna, ma taki fajny wyraz pyszczka :loveu: Pozdrawiamy :) Dzieki :) Już jest więcej fotek :) Gaja & Cesar Quote
Karro Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Jaki Cesarek jest fajniutki :loveu: Zakochałam się w jego czupurku :loveu: świetnie razem wyglądają :loveu: Quote
am-elle Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Gaja słodziutka :) A Cesar jak jej bodyguard :D :D fajowo !!! Quote
lasoa Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='understandme']Jaki Cesarek jest fajniutki :loveu: Zakochałam się w jego czupurku :loveu: świetnie razem wyglądają :loveu:[/QUOTE] Czupryna jest the best :) [quote name='am-elle']Gaja słodziutka :) A Cesar jak jej bodyguard :D :D fajowo !!![/QUOTE] Doładnie, chociaż Gaja jest odważniesza :) Quote
lasoa Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 (edited) Zdjęcia z dzisiejszego wspolnego spaceru :) Razem Gaja z zarostem :cool1: Cesar z nowym kolegą \ Edited March 4, 2012 by lasoa Quote
Karro Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Czupurek :loveu: Tak na przyszłość, w jednym poście może być max. 5 zdjęć :( Piszę, żeby moderatorzy w przyszłości nie musieli zamieniać zdjęć na linki albo coś, bo szkoda takich ładnych fotek ;) Quote
lasoa Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Dzięki za wskazówkę, już poprawiam :) Ciekawa jestem dlaczego jak dodaję zdjęcia to pogarsza ich się jakość :( Quote
lasoa Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Cesar ma więcej zdjęć, ponieważ Gaja aktualnie nam choruje, więc nie chcemy jej robić dużo zdjęć w takim stanie :) Jak widać nawet jej nie golę, aby spokojnie zdrowiała :) Pozdrawiamy serdecznie Quote
Maalwi Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Witamy się w grzywkowej galerii :) Grzywacze będą wystawiane? Quote
lasoa Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 (edited) [quote name='Maalwi']Witamy się w grzywkowej galerii :) Grzywacze będą wystawiane?[/QUOTE] Cesar być może. Edited March 13, 2012 by lasoa Quote
Misia&Ruby Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Witam się :multi: Śliczne grzywki :loveu: http://img138.imageshack.us/img138/9016/gaja01.jpg Jak bym widziała moją kotkę :D Pozdrawiam! Mizianko dla psiaczków :) Quote
Berine Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Śliczne grzywki :) Pozdrawiam i życzę zdrówka dla Gai. Quote
mychaaaaa Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Witamy się i w tej galerii! :multi: Mizianko dla grzywiastych :loveu: Quote
Issa Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Super grzywki :D Gaja mnie powaliła w tej skarpecie :loveu: Quote
lasoa Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 [quote name='Misia&Ruby']Witam się :multi: Śliczne grzywki :loveu: http://img138.imageshack.us/img138/9016/gaja01.jpg Jak bym widziała moją kotkę :D Pozdrawiam! Mizianko dla psiaczków :) Dziekujemy :) W koncu laptop do super miejscówa :) [quote name='Berine']Śliczne grzywki :) Pozdrawiam i życzę zdrówka dla Gai. Dziekujemy :) dzisiaj ma odstawiane leki przeciwzapalne, czekamy na reakcje [quote name='mychaaaaa']Witamy się i w tej galerii! :multi: Mizianko dla grzywiastych :loveu: :) Dziekujemy :) [quote name='Issa']Super grzywki :D Gaja mnie powaliła w tej skarpecie :loveu: Gaja uwielbia moje skarpety, niestety ostatnio łapki jej urosły i się nie bardzo mieści :D Quote
Karro Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 To trzymamy kciuki za dobrą reakcję suni na odstawienie leków ;) Quote
lasoa Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Gaja bez zmian, ale nie pogarsza się, najgorsze, że nie chce jeść :( Cesar szaleje że aż mu grzywa skacze :D Quote
Iza. Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 A na co Gaja choruje ? Śliczne grzywy masz :loveu: Quote
whiteterrier Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 O jeju, ale śliczne grzywki :D A w dodatku blondi, kocham blondyneczki :loveu: Pozdrawiamy i mizianko dla maluszków :cool3: Quote
Recommended Posts