Molowe Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 http://i50.tinypic.com/34j1xr6.jpg słodziaczek :loveu: Quote
Oscar Patric Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 spokojnego wieczorku,i miłej niedzieli pozdrawiamy i łapka od Księciunia:) Quote
Oscar Patric Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 doberek:) nowe focie by się przydały pozdrawiamy Quote
roadtonowhere Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 Witamy :sweetCyb: Trochę długo nas nie było... nawet nie trochę lecz bardzo długo bo od czerwca :roll: No cóż nie miałam zbytnio czasu i chęci na pisaniu czegokolwiek. Od tego czasu bardzo wiele się zmieniło na lepsze rzecz jasna :razz: Zapraszamy na bloga gdyż tam znajdziecie na ten temat o wiele więcej ponieważ go prowadzę cały czas ;) http://czoko-pies-na-medal.blogspot.com/ Postaram się regularnie prowadzić galerie Czoka, ale co z tego wyjdzie zobaczymy. :evil_lol: Czoko z ostatniego spaceru w parku kościuszki w Katowicach. Towarzyszyła nam whippetka Lola Quote
Kaaasia Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Tyle czasu was nie było i tylko jedno zdjęcie :mad: Quote
roadtonowhere Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='Kaaasia']Tyle czasu was nie było i tylko jedno zdjęcie :mad:[/QUOTE] Obiecujemy poprawę jak laptop zacznie ze mną współprace. :cool3: Quote
betty_labrador Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 czesc :loveu: o jaka fajna galeryjka :) mile dla oka psisko. Gratulacje co do nauki olewania talerzy! :D to czekamhy na rozwój galeryjki dalszy :D Quote
roadtonowhere Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 Udało mi się wkleić kilka zdjęć z ostatnich spacerów. Quote
roadtonowhere Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='betty_labrador']czesc :loveu: o jaka fajna galeryjka :) mile dla oka psisko. Gratulacje co do nauki olewania talerzy! :D to czekamhy na rozwój galeryjki dalszy :D[/QUOTE] Witamy cię cieplutko w te mroźne dni :razz: Quote
betty_labrador Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 witamy również :) ale fajne zdjecia, z piłeczką uroczo wygląda:D on to taki mini aussik :D :loveu: Quote
lasoa Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 piękna obroża :loveu: zaglądaj do swojej galerii częściej :evil_lol: Quote
roadtonowhere Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='betty_labrador'] on to taki mini aussik :D :loveu:[/QUOTE] Jesteś kolejną osobą która mi to mówi :evil_lol: Ja jakoś nigdy tego specjalnie nie zauważyłam :lol: Quote
roadtonowhere Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='lasoa']piękna obroża :loveu: zaglądaj do swojej galerii częściej :evil_lol:[/QUOTE] Dziękujemy! :> Na pewno będziemy zaglądać tu częściej :razz: Quote
Sonka95 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 http://i48.tinypic.com/9lk9jq.jpg - Ale ma urocza mordkę :loveu: Cały jest taki śliczny :cool3: A ta obróżka mu pasuje :loveu: Będziemy wpadać Quote
Ty$ka Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 O mamo, mamo... nie wierzę kto na dogo się łaskawie zjawił :mdleje: :lol: Stęskniłam się za Czoko :loveu: Quote
roadtonowhere Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='Ty$ka']O mamo, mamo... nie wierzę kto na dogo się łaskawie zjawił :mdleje: :lol: Stęskniłam się za Czoko :loveu:[/QUOTE] Sama nie mogę w to uwierzyć! :eviltong: Quote
Ana :) Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Wpadamy z rewizytą :D Czoko jest cudowny, zakochałam się :loveu: będziemy zaglądać :):) Quote
roadtonowhere Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 [quote name='Ana :)']Wpadamy z rewizytą :D Czoko jest cudowny, zakochałam się :loveu: będziemy zaglądać :):)[/QUOTE] A witamy, witamy nowych gości naszej skromne galerii. Quote
roadtonowhere Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 Mam dla was fotkę pt "Czoko śpioch" I ze mną taki zaspany niuniak. :loveu: Quote
Ana :) Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 http://i50.tinypic.com/23jlpck.jpg jaki zaspany :D słodka minka:loveu: Quote
betty_labrador Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='roadtonowhere']Jesteś kolejną osobą która mi to mówi :evil_lol: Ja jakoś nigdy tego specjalnie nie zauważyłam :lol:[/QUOTE] no wiesz- ta głowa jest taka charakterystyczna i na pierwszy rzut oka tak to wygląda :D oczywiscie reszta juz mniej :D no i w późniejszych spojrzeniach troche rotka w głowie widze :evil_lol: jaka fajna obróżka w ogole :D jakiej to firmy? Quote
Recommended Posts