Misia&Ruby Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='roadtonowhere']Mamy nowy bannerek do galerii :multi: dziś mnie coś natchnęło, aby pobawić się w bannerki :D o to on: I jak może być? tylko szczerze.. jeszcze nie umiem za bardzo robić takich bannerków, ale jak na razie taki chyba może być? :roll: Bardzo mi się podoba ;) Quote
taxelina Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 http://i42.tinypic.com/i53gr5.jpg Fajnie pomyslane z tym przejsciem kolorow Quote
Oscar Patric Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 wybiegany psiak to i szczęśliwy psiak:) superrowej niedzielki życzymy:) Quote
roadtonowhere Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 [CENTER]Nasze spacery będą chyba wyglądały tak... Pies na krótkiej smyczy + na mordce kaganiec :placz::shake: gdzie nie pójdziemy tam zawsze on coś zeżre.. jak nie gówno od kota to kości czy jakieś stare mięso! :angryy: Ja nie mam już sił na gonienie psa lub darcia się "Czoko nie wolno" ja nie wiem przez trzy lata nic kompletnie nic nie jadł na dworze a teraz po tej kastracji same problemy... :angryy: Jutro idę Czoko kupić kaganiec prawdopodobnie skórzany... mam szmaciany, ale jest do bani najbardziej chciałam plastikowy, ale on obijając o wszystko szybko by go zdarł :shake: Pytałam się weta dlaczego on tak wszystko je.. niestety nie pocieszył mnie zbytnio.. powiedział, że dużo psów po kastracji tak robi więc za dużo info na ten temat to mi nie dał... :angryy: polecił mi tabletki szczerze nie pamiętam jakie.. wiem tylko, że są uzupełniające :roll: Przez te jego jedzenie cały dzień miałam zepsuty już dziś nie mogłam przymykać na to oko.. nie mogłam i koniec :shake::angryy: [/CENTER] Quote
xxxkaluniaxxx Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 znam ten ból :shake: Kala miała taki okres że wszystko zjadała co zjadliwe z podwórka :roll: raz bardzo poważnie się zatruła bo sąsiadka robiła nam nazłość :shake: jakiś rok chodziła w kagańcu do czasu aż ją pit pogryzł :-( teraz nic już nie je :p Quote
roadtonowhere Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 ech.. rok w kagańcu? nie lubię meczyc psów w takich badziewiach, ale chyba nie mam wyjścia.. Quote
Ty$ka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Ja skórzane odradzam - psy nie mają jak w nich otwierać pyszczek.. Jeśli na spacery to fizjolog, my mamy metalowy i jest doskonały ;) Quote
roadtonowhere Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 metalowy.. u nas ciężko dostać jakikolwiek kaganiec na jego mordkę gdyż pyszczek ma malutki a potem jest coraz szerzej i żadne kagańce nie pasują... i właśnie jedynie pasował skórzany.. nie wiem zobaczę może jednak będą metalowe na jego mordkę. Quote
Ty$ka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 My zamawialiśmy przez allegro, robiliśmy na wymiar ;) Quote
roadtonowhere Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Ty$ka napisał(a):My zamawialiśmy przez allegro, robiliśmy na wymiar ;) my takich rzeczy nie lubimy kupować przez neta.. Quote
pina_collie Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Zrobiłam dla Czoka banerek: Pozdrawiam tego czekoladowego pyska :D Quote
roadtonowhere Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 [quote name='pina_collie']Zrobiłam dla Czoka banerek: Pozdrawiam tego czekoladowego pyska :D Dziękuje za banner :D a z jakiej to okazji? :) w ogóle taki piękny! :loveu: Quote
roadtonowhere Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 pina_collie napisał(a):Mam dzień banerków :D :D Aha! to bd dziękujemy! :) banner jest na prawdę piękny :D na pewno z niego skorzystamy :) Quote
wikikoniki Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Hej, u nas pomogły Rumen Tatb - mowiłam Ci o nich na allegro Quote
roadtonowhere Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 wikikoniki napisał(a):Hej, u nas pomogły Rumen Tatb - mowiłam Ci o nich na allegro ale u nas nie działają :) Quote
wikikoniki Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 roadtonowhere napisał(a):ale u nas nie działają :) A ile dziennie i od jakiego czasu bierzecie ? Quote
roadtonowhere Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 wikikoniki napisał(a):A ile dziennie i od jakiego czasu bierzecie ? bierzemy 2 dziennie i od jakiegoś czasu. Quote
Kaaasia Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Słodki maluszek :lol: A co do zjadania wszystkich świństw na spacerach, to niestety już tak jest :shake:. Ja też dawałam Rumen Tabs, żwacze i nic :shake: Może spróbujesz nauczyć go aby nie podnosił nic z ziemi (ja się staram ale z marnym skutkiem :angryy:) Quote
roadtonowhere Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Kaaasia napisał(a):Słodki maluszek :lol: A co do zjadania wszystkich świństw na spacerach, to niestety już tak jest :shake:. Ja też dawałam Rumen Tabs, żwacze i nic :shake: Może spróbujesz nauczyć go aby nie podnosił nic z ziemi (ja się staram ale z marnym skutkiem :angryy:) Oj tak z bardzo marnym skutkiem a wiec ja moją wojnę z świństwami zaczęłam inaczej :D Quote
roadtonowhere Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Witajcie.. :razz: zgadnijcie co dziś kupiła? :eviltong: to chyba nie tak trudno zgadnąć.. :razz: Tak, tak chodzi oczywiście o KAGANIEC :shake: szczerze z bólem patrze jak Czoko chodzi w tym metalowym czymś :placz: ale cóż ja poradzę? :shake: :shake: Czokusiowi kompletnie namordnik nie pasuje! :roll: żyję z nadzieją, że jak ponosi ten kaganiec to w końcu mu przejdzie.. :roll: _______________________ Ale dość o tym kagańcu! na pocieszenie Czokowi kupiłam piłkę ;) spodobała mu sie :cool1: oczywiście, że od razu chciał ją zepsuć dlatego zaczęłam z nim aport ćw póki co piłka jest cała :multi: Quote
xxxkaluniaxxx Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 roadtonowhere napisał(a):ech.. rok w kagańcu? nie lubię meczyc psów w takich badziewiach, ale chyba nie mam wyjścia.. a no rok, nie miałam wyjścia :shake: wolałam żeby nosiła kaganiec niż co kilka dni do weta z nią biegać :-( a kaganiec śliczny :evil_lol: też muszę kupić Kali kaganiec :diabloti: obecny jest sporo za mały :roll: Quote
Recommended Posts