Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam. Czy wam też ostatnio dogo nie działał? :D mi chyba z dwa dni nie chciał się włączyć a że jestem tu od niedawna to jeszcze nie jestem obcykana z przemianami na stronce itp ;) właśnie w tych dniach chciałam wam dać zdjęcia z wakacji.. bo nie miałam obecnych, ale wczoraj popstrykałam fotki i mam pare nowych + filmik :razz:
[FONT=Georgia]FILM![/FONT]
[video=youtube;7-hANoxFYVU]http://www.youtube.com/watch?v=7-hANoxFYVU&feature=plcp&context=C40b11e9VDvjVQa1PpcFP24-IehXDvr39yCTIp9s0WHzUXEohG1Lw%3D[/video]

[FONT=Georgia]ZDJĘCIA![/FONT]

• Replies 559
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziś u nas pada i pada :shake: a ja tak bardzo chce słonko :mad: po mimo brzydkiej pogody nie siedzieliśmy bezczynnie na kanapie patrząc się w tv :razz: może spacer nie był długi bo tylko półtora godziny, ale zawsze coś, a mamie przynieśliśmy niespodziane taką, że w domciu miała peeeełno błota co wiąże sie z myciem całego mieszkania :evil_lol: NIE mam zdjęć z dzisiejszego dnia szkoda aparatu na takie szarości gdyż my z Czokiem wolimy zdjęcia kolorowe :razz: Oczywiście dla pooglądania dam wam zdjęcia z wakacji jak wybraliśmy się nad jeziorko :loveu: może nie są nie wiadomo jakie, ale są dla mnie ważne gdyż są to wakacyjne wspomnienia ;)
[FONT=Georgia]ZDJĘCIA! :loveu:

[/FONT]

Posted

Witajcie.. troszkę zaniedbałam galerię :shake: ale wyszło u nas słonko :multi: i trzeba było korzystać z dnia a nie siedzieć przed kompem :razz: oczywiście słonko nadal u nas gości całe szczęście :loveu:
dziś znów poszliśmy zwiedzać nasze Mysłowice i po raz kolejny padło na lasek :evil_lol:
szczerze mówiąc nie chce mi się tego opisywać więc napisze jednym słowem.. było [FONT=Georgia]GENIALNIE[/FONT]
a najlepiej ten dzień opiszą zdjęcia na razie tylko 5 bo tyle tylko można :pissed:

Posted

xxxkaluniaxxx napisał(a):
Ale z niego słodziak :loveu: Choco bawi się tymi wszystkimi zabawkami? :lol:
jakiej jest wielkości?

Bawi się raczej wszystkimi zabawkami po kolei.. każda ma swój czas wyznaczony przez Czoka. :D co do wielkości ma 30 cm w kłębie :)

Posted

Mamy nowy bannerek do galerii :multi: dziś mnie coś natchnęło, aby pobawić się w bannerki :D
o to on:

I jak może być? tylko szczerze.. jeszcze nie umiem za bardzo robić takich bannerków, ale jak na razie taki chyba może być? :roll: