Sonka95 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 No niestety pogoda jest ostatnio kiepska :shake: Quote
roadtonowhere Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Hejka, przepraszam za mój barak odzewu, ale znowu się w sprawach rodzinnych pokomplikowało i nie miałam możliwości napisać coś na dogo. Myślę, że jutro moja obecność będzie tu dłuższa. ;) Quote
Kazuro Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Śpiewający Czokuś sprawił że mój pies wlazł na laptopa, przytknął nos do głośników i przekręcał łeb jak głupi :evil_lol: Niesamowite to jego jojczenie ^^ Quote
betty_labrador Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 czesc! czekoladkę odwiedzamy z Tosia :) :loveu: Quote
roadtonowhere Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Ada i Fanta napisał(a):Śpiewający Czokuś sprawił że mój pies wlazł na laptopa, przytknął nos do głośników i przekręcał łeb jak głupi :evil_lol: Niesamowite to jego jojczenie ^^ :evil_lol: betty_labrador napisał(a):czesc! czekoladkę odwiedzamy z Tosia :) :loveu: Witamy... Rozgośćcie się. ^_^ :evil_lol: Sonka95 napisał(a):To czekamy na wasz powrót ;) :razz: Quote
Kazuro Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Ty$ka napisał(a):Wstaw jakieś foty :P Popieram :eviltong: Quote
roadtonowhere Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Ty$ka napisał(a):Wstaw jakieś foty :P Chciałabym, chciała, ale wszystkie fotki, które mam na tym lapku już tu dodałam... a nie wiem kiedy mój laptop zostanie mi oddany, a nowych nie zrobię bo nie mam czym. ;( Quote
Ty$ka Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Znam ten ból. W takim razie musimy się uzbroić w cierpliwość i poczekać ;) Quote
roadtonowhere Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Ty$ka napisał(a):Znam ten ból. W takim razie musimy się uzbroić w cierpliwość i poczekać ;) Niestety najgorsze jest to, że rodzice nowego aparatu mi nie kupią. :-( Dopiero za ok 2 lata będę miała możliwość kupienia nowego sprzętu. :placz: A telefonem nie da się zrobić dobrej foty, bo wszystkie są rozmazane i szlag mnie trafia. :angryy: Quote
Kazuro Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 To zrób mu kamerką internetową :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 eh to przykro mi ze tyle musisz czekac :( ale nagadamy sie tu za wczasu :P Quote
roadtonowhere Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Sonka95 napisał(a):To pozostaje czekać ..... No niestety. ;( betty_labrador napisał(a):eh to przykro mi ze tyle musisz czekac :( ale nagadamy sie tu za wczasu :P No cóż takie życie. ;( Mam nadzieje, że mój aparat powróci do żywych i w tym przypadku porobię meeega dużo zdjęć na zapas... ;P Klaudia&Aza napisał(a):witamy się :) Heeejo. :) Quote
roadtonowhere Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 A już myślałam, że nic przykrego mnie nie spotka, a jednak! :placz: Dziś pożegnałam mojego kochanego szczurka Intruza, rok temu, o tej samej godzinie i porze umarł jego kumpel od małego... teraz zabrał go do siebie i znów są razem. :-( (*) dla Intruzka. :( Quote
Guest wolfheart Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 oj to smutne:-( współczuję Ci wiem jak rozpaczałam kilka lat temu po stracie świnki morskiej:shake: Quote
Kazuro Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Strasznie mi przykro :-( Szczurki to wspaniałe stworzonka, szkoda że żyją tak krótko Trzymaj się jakoś Quote
Sonka95 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 O rany trzymaj się :-( Ja szczurka nigdy nie miałam , ale wiem jak to jest stracić gryzonia :-( Quote
Ana :) Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Przykro mi z powodu szczurka :( znam ten problem ze zdjęciami, ja aparat mam też zepsuty kasy brak na nowy sprzęt, zdjęcia tylko telefonem robię i dodaję takie zamazane i brzydkie a żeby coś było :P Quote
Recommended Posts