Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Ludzie są pozbawieni rozumów....:shake:
Ach mała psinko..trzymam za Ciebie kciuki.

• Replies 559
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest wolfheart
Posted

[quote name='Sonka95']No właśnie i co ze szczeniakiem ?[/QUOTE]

mam nadzieję,że u malucha wszystko dobrze

Posted

Przepraszam, za moją nieobecność i brak wieści, ale musiałam coś zrobić z maluchem... i niestety wyszło wszystko nie po mojej myśli. Pieska nikt nie chciał... Chodziłam po całej szkole, mama dzwoniła po znajomych i zero odzewu... Szczeniak został u mnie na noc, ale do przyjścia mojego ojca miało go nie być, a jak nie to on załatwi to inaczej tz. w stylu mojej koleżanki... ;( Musiał pieska zabrać Toz. Nie miałam innego wyjścia mój wpływ na tego psa był praktycznie nijaki. Niestety mieszkam z rodzicami i mam nie za wiele do powiedzenia a szczególnie w kwestii zwierząt. :( Jedyny plus, że malutka to szczeniak i ma o wiele większe szanse na znalezienie domku... nie pozostało mi nic prócz myśleć, że mała znalazła swój prawdziwy dom, a jak nie znalazła to wkrótce go znajdzie.

Posted

Prześliczny ten szczeniak. Byłam postawiona w podobnej sytuacji. 3 kociaki, do których trzeba wstawać conajmniej co 4 godziny. Jednak sprawę postanowiłam jasno. Odchowam i oddam. W naszym schronisku czeka je jedynie śmierć. I tato nie miał nic do gadania, choć nie powiem był wściekły. Jednak od razu szukałam im domu i miałam chętne ręce do pomocy, mama też mi pomogła. A potem nam wszystkim zmiękło serce i Kofik u nas został. Mam nadzieję że suna znajdzie dom. :)

Guest wolfheart
Posted

Ważne ,że miałaś jak najlepsze zamiary.Mocno wierzę,że szczeniak będzie szczęśliwy.

Posted

[quote name='betty_labrador']o kurcze- no to smutne troche opowiadanie:( znalalam poodbny przypadek gdzie toz wzielo szczeniaka ale szybko mial nowy domek ;) wiec tu tez tak bedzie/jest.

Zrobilas wszystko co mozna. Podziwiam za chęci ![/QUOTE]

W naszym schronisku psy tak szybko domu nie znajdują niestety więc mój scenariusz jest raczej po tej ciemnej stronie... :(

Posted

[quote name='roadtonowhere']W naszym schronisku psy tak szybko domu nie znajdują niestety więc mój scenariusz jest raczej po tej ciemnej stronie... :([/QUOTE]
weź pod uwagę, że to śliczny szczeniak, a jak wiadomo takim o wiele łatwiej znaleźć dom niż dorosłemu psu :) szkoda tylko, że nie wiesz co się z nim dzieje...

Posted

Szkoda, że tak wyszło :c ale robiłaś co mogłaś, żeby pomóc szczylowi. Teraz możemy tylko zaciskać kciuki, żeby powiodło mu się w dalszym życiu ;)

Posted

Hej! w końcu mogłam wejść na dogo! w moje życie jest chyba wpisane niepowodzenie, bo jak nie problemy w szkole, tak tu z psami teraz net chodzi jakby w ogóle nie chciał przez co nie mogłam się tu logować, a teraz!? APARAT NIE DZIAŁA! :angryy: I działać prawdopodobnie już nie będzie... i z tego co też wiem rodzicie aparatu mi nie kupią gdyż nie ma na to pieniędzy... :( Jestem strasznie zła, bo Czokuś nawet daje mi w kość i jest coraz bardziej nieznośny... więc spokoju to ja nigdy nie będę mieć. :P Szkoda, że aparat zepsuł się w najlepszym momencie, kiedy to było pełno u nas śniegu no cóż jak pisałam wyżej niepowodzenie to ja mam wpisane w życie i chyba czas najwyższy się z tym pogodzić. :roll:
Zaraz postaram się wrzucić jakieś stare fotki... może nawet wakacyjne! lepsze to niż nic. :)

Posted

[quote name='Victoria']Siema ;D
Czytam Waszego bloga a galerii nie ;P no skandal :evil_lol:
więc przyszłam to zmienić :cool3:[/QUOTE]

Heejka! :D
Ogromy skandal gdyż ja też dotychczas czytałam tylko waszego bloga. :evil_lol: