roadtonowhere Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Ty$ka napisał(a):A A nie dałaś rady przemówić do tego faceta? Od czasu nowej ustawy faceta nie widziałam... A ja nie miałam żadnego wpływu na tego człowieka. Quote
Guest wolfheart Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Może niech ten facet sam się utopi,będzie jednego przygłupa mniej:angryy:.Czokuś miał szczęście,że go zabrałaś:multi: Quote
roadtonowhere Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 marta.k9080 napisał(a):Może niech ten facet sam się utopi,będzie jednego przygłupa mniej:angryy:.Czokuś miał szczęście,że go zabrałaś:multi: Nie pierwszy i nie ostatni na świecie taki przygłup :angryy: Quote
Sonka95 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Prawdziwy z niego szczęściarz :loveu: Kiedyś szok na yt wywołał filmik jak ktoś wrzucał do rzeki małe czarne niewinne szczeniaki :angryy: Quote
Klaudia&Aza Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 http://i50.tinypic.com/sxkxt0.jpg świetny jest :loveu: Quote
Kazuro Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Ja się nie mogę przestać zachwycać jego zadartym noskiem :loveu: Quote
Ana :) Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Czokuś jak zwykle świetnie na zdjęciach wyszedł :loveu: Miał szczęście, że trafił na Ciebie :) Quote
monia&nero Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 a jak Czokuś? Wrócił do już do formy po sylwestrowych wybuchach? Quote
roadtonowhere Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 monia&nero napisał(a):a jak Czokuś? Wrócił do już do formy po sylwestrowych wybuchach? No cóż Czok ma jeszcze schizę patrzenia w niebo, ale wychodzi, załatwia i bawi się normalnie więc jest okej. :) Quote
Guest wolfheart Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 ojej pamiętliwe z niego zwierzątko... Quote
roadtonowhere Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 Galeria stoi w miejscu... ojojojo. :shake: Niestety nie mam ani nowych Czokowych zdjęć ani ciekawych informacji z naszego życia, więc dodam zdjęcia mojego kochanego aktora Iana :loveu: z pieskiem oczywiście! :evil_lol: Quote
roadtonowhere Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 Kochani! Mam do was pytanie... Jakie jest lepsze imię dla suni. Eska czy Viva? :) Quote
roadtonowhere Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 Abietis napisał(a):Fajny pies ;) Wiesz może jak się zwie? Niestety nie. ;) Quote
Sonka95 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Ada i Fanta napisał(a):Viva brzmi lepiej ;) No mi też się bardziej podoba Viva :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Viva uważam ,że ładniejsze :lol: Piesek super...chociaż Ian tez niczego sobie:evil_lol: Quote
PannaAnna Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Witamy :) Czoko jest przeslicznym psiakiem :) Czekam na nowe zdjęcia! Quote
Klaudia&Aza Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 marta.k9080 napisał(a):Piesek super...chociaż Ian tez niczego sobie:evil_lol: To samo miała napisać :evil_lol: Miłej nocki wam życzę:) Quote
roadtonowhere Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 Mały piesek, wielki problem!... Zapowiadał się normalny dzień. Miałam załatwić koleżance pieska gdyż bardzo go chciała, rodzice wyrazili zgodę jednakże pominęli fakt, że piesek jest malutki i załatwia się w domu a zarazem potrzebuje wiele opieki. Skąd miałam wiedzieć, że to ja zostanę ofiarą tej całej pseudo rodziny! Piesek miał być kompanem rodziny, a nawet nie był u nich jeden dzień... dlaczego? bo piecho nasiusiał i piszczy za bóg wie czym! cała rodzina się przez "kundlisko" nie wyspała więc postanowili podrzucić mi tę suczkę o 7.00. Tylko to nie było zwykłe oddanie mi pieska, postanowili na lodowatej klatce zostawić szczenię "niech leży w końcu ktoś wyjdzie z domu i go zabierze" i na całe szczęście byłam to ja! ponieważ szłam do szkoły i niespodzianka czekała zawinięta w kocyk pod drzwiami. Myślałam, że zabiję tą osobę, której powierzyłam pieska... Na szybko musiałam opowiedzieć tę historię mojej mamie i pozwoliła mu zostać, ale niestety nie na zawsze, a ja nie wiem co mam z pieskiem zrobić. Nie wiem ile suczka ma może miesiąc, może miesiąc z groszami... jest malusia i coś trzeba z nią zrobić... niestety/ A to o niej mowa; Quote
betty_labrador Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 ojejku biedna malusia :( juz od malego ktos jej nie polubił, okropne:( jak mozna taka słodzine wyrzucic bo piszczy i sika. Rety-kompletny brak znajomosci podstaw psich zachowan. Trzymam kciuki by bylo dobrze i bys szybko znalazla domek. Oglaszaj psine gdzie sie da ! :) o myslalam na pierwszy rzut oka ze wstawilas swojego chłopaka z piesem :) Ian jaki? cos mi swita ale nie wiem jakie nazwisko? :) Quote
roadtonowhere Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 betty_labrador napisał(a):ojejku biedna malusia :( juz od malego ktos jej nie polubił, okropne:( jak mozna taka słodzine wyrzucic bo piszczy i sika. Rety-kompletny brak znajomosci podstaw psich zachowan. Trzymam kciuki by bylo dobrze i bys szybko znalazla domek. Oglaszaj psine gdzie sie da ! :) o myslalam na pierwszy rzut oka ze wstawilas swojego chłopaka z piesem :) Ian jaki? cos mi swita ale nie wiem jakie nazwisko? :) Ian Somerhalder. ;) Niestety psine muszę oddać jeszcze dziś, nie może zostać na noc. Pytałam w szkole, mama pytała koleżanki i obleciałam pół miasta... niestety nikt nie chce psinki. :( A ja nie wiem co mam zrobić, bo tata ciągle się dre,że żadnego szczura w domu nie chce... :( Quote
Sonka95 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 (edited) Taka rodzinka w ogóle nie powinna mieć żywych zwierząt :angryy: Biedulka :-( Trzeba znaleźć jej DT/ DS ... ale jest strasznie mało czasu :roll: Kiedyś była Mapka Pomocy Dogomaniaków , ale teraz nie chce mi się włączyć ... wiem , że tam były różne oferty z różnych regionów ;) Edited January 14, 2013 by Sonka95 Quote
Kazuro Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Na punkcie Iana to moja przyjaciółka ma obsesję :diabloti: ja tam wolę Davida Tennanta Skąd ty w ogóle wytrzasnęłaś tego szczeniaka? Biedak, pierwsze tygodnie jego życia i już wędruje z domu do domu :-( Udało Ci się coś mu załatwić? Quote
Recommended Posts