Bobryna Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 http://i46.tinypic.com/s0vsle.jpg piękna kartka! :) :loveu: Również życzymy Wesołych Świąt! Quote
Sonka95 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 U was pewnie też wielkie sprzątanie ;) Quote
Karro Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Hej! Śliczna kartka, my też życzymy Wesołych Świąt! :loveu: Quote
roadtonowhere Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 [quote name='Sonka95']U was pewnie też wielkie sprzątanie ;)[/QUOTE] Oj tak nie tylko wielkie sprzątanie, ale też i wielkie kłótnie co kto robi. :evil_lol: Quote
roadtonowhere Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 [quote name='understandme']Hej! Śliczna kartka, my też życzymy Wesołych Świąt! :loveu:[/QUOTE] Hejcia :razz: Dziękuujemy! :loveu: ___ Będą dziś nowe zdjęcia ze spacerku! Quote
Sonka95 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 U nas kłótnie też są ... Każdy chce odkurzać , ale nikt nie chce sprzątać kurzy :p Quote
Ty$ka Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 A ja lubię pomagać i się nie kłócę. :lol: Czekamy na fotki :P Quote
Oscar Patric Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [FONT=verdana]Białe myśli lekkie jak puch[/FONT] [FONT=verdana]niech anioł przywieje z nieba,[/FONT] [FONT=verdana]otworzy skrzydłem nadziei[/FONT] [FONT=verdana]i kolędę zaśpiewa.[/FONT] [FONT=verdana]Bo dzisiaj jest piękny dzień,[/FONT] [FONT=verdana]wszystko się rodzi na nowo,[/FONT] [FONT=verdana]więc w blasku tajemnych świąt[/FONT] [FONT=verdana]żyj zdrowo i kolorowo. Oscar z Agą[/FONT] Quote
betty_labrador Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 oo kartka świąteczna z bałwankiem i reniferkiem :D wszystkiego co najlepsze na święta! zdrowia i radosci :) Quote
roadtonowhere Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 [CENTER]Dzieńdoberek! :hand: Na wstępnie chciałam podziękować wszystkim za życzenia świąteczne :cool1: Bardzo się ciesze, że wróciłam na dogo i jak myślałam na początku, że to nie ma sensu tak szybko zmieniłam zdanie :diabloti: Sens jest i to wielki! :loveu: Fajnie, że ktoś w ogóle odwiedza moją Krowę jest to miłe i motywuje do dalszych działań :evil_lol: Teraz chodząc z psem w mojej głowie jedna myśl "zrób zdjęcia, bo dogo czeka :evil_lol:" Teraz już trochę gorsze wieści. Miałam dodać zdjęcia ze spaceru z psami do lasu, a tu koleżanka wyskakuje mi z wiadomościami, że komp jej nie działa i nie ma jak ich dodać :angryy: Próbowaliśmy z jej fona wrzucić na mojego, ale z tego też nic nie wyszło bo wyskakiwał jakiś nieszczęsny błąd :shake: Zdjęcia znów mimo, że zrobione telefonem i jakość była jakby z odkurzacza to mimo to zdjęcia ujęły fajne momenty jak Czoko dostał istnej głupawki chociażby mi psa podmienili. Nie umiałam go ogarnąć biegał jak wariat bez opamiętania, wszędzie go było pełno, kopał w ziemi, zabierał wszystkie patyki, skakał na mnie i wielokrotnie poturbował Bajkę, suczkę która była z nami :roll: Najgorsze było jak Czok zauważył, że w stawie nie ma wody tylko jest lód na którym fajnie się ślizga! Ja cała zestrachana bo nie wiadomo jakiej grubości był lód, a Czok się oddalał i oddalał, bo przecież po co słuchać pańcie skoro jest taka fajna zabawa jak bieganie po zamarzniętym stawie :angryy: Na szczęście nic się nikomu nie stało, staw był całkowicie zamarznięty z tego co powiedzieli nam rybacy, ale nie znaczyło to, że całkowicie bezpieczny... :roll: Właśnie takiego potwora trzymam w domu :diabloti: Nic na to nie poradzę :roll: Teraz już nie będę chodzić na ten staw bo temu czarno-białemu głupkowi coś się stanie, a ja nie mam zamiaru stawiać się w takiej sytuacji :roll: _____ Jak znajdę jakieś stare zdjęcia to obiecuję, że się pojawią :) [/CENTER] Quote
roadtonowhere Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 (edited) Jednak nie muszę dawać starych zdjęć. :) Byłyśmy dziś z Elą na spacerze z psiakami i popstrykałam kilka foteczek... Miłego oglądania. :razz: "Mówisz serio, mam zrobić sobie z nią zdjęcie?" :cool1: Baja strongmen Czoko i jego zdobycz. :D Edited December 23, 2012 by roadtonowhere Quote
roadtonowhere Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 Bajka ♥ Polowanie na Baje. :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Ale fajny mieliście spacerek :D Książe na górze :loveu:http://i46.tinypic.com/2u59f76.jpg Bajka ma kolorki Soneczki :loveu: Quote
Ty$ka Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Fajnie razem wyglądają :) Jak Flip i Flap :lol: Czokuś jest boski, kocham go :loveu: Quote
lasoa Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Widzę że ma już dziewczynę ;) 100 choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości co ryba ma ości, życzy Rewia, Cesar i Lasoa :) Quote
betty_labrador Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 o jakie fajne zdjecia! fajnie ze masz dzieki nam dogomaniakom motywacje do ich robienia! a z tym stawem uważaj i przypadkiem jakby (ODPUKAĆ) pod psem sie lód załamał to nie wskakuj za nim! Kilka razy slyszalam opowiesci o włascicielu chcącym ratować zwierzaka. Człowiek ginął a pies sie uratował. Quote
Bobryna Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 [quote name='Ada i Fanta']Baja jaki paker :evil_lol: To samo miałam napisać :lol: http://i48.tinypic.com/cj3tx.jpg a Czoko świetne miny robi :-D Quote
Sonka95 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 Ach te jego miny :loveu: http://i46.tinypic.com/rjh1zs.jpg Quote
roadtonowhere Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Święta, święta i praktycznie już po świętach... z jednej strony w końcu z drugiej już nie. Święta zgotowały mi piękny prezent jakim jest choroba :angryy: czyli po prostu cud miód i orzeszki. A Czoko jakoś za bardzo nie odczuwa braku aktywności strasznie mu odpowiada całodniowe lenistwo. Myślę nad sklejeniem jakiegoś filmiku, ale czy to wypali to nie wiem bo ani mnie się nie chce cudować z nagrywaniem ani Czokowi ze sztuczkowaniem :roll: Coś mi się wydaje, że cały ten wolny czas spędzimy leniuchując na kanapie więc zdjęć na najbliższy czas nie przewiduje no chyba, że jakieś stare zdjęcia lub zrobione w pokojowych nudnych czterech ścianach. Quote
Ty$ka Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Ale marudzisz :P :lol: Zdrowia Ci życzę ;) Quote
roadtonowhere Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Ty$ka napisał(a):Ale marudzisz :P :lol: Zdrowia Ci życzę ;) Ja bez marudzenia nie byłabym sobą. :evil_lol: Dzięki. Quote
Sonka95 Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Nim się obejrzymy będą następne święta ... :-o My też leniuchujemy ;) Quote
Talucha Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Wszyscy chorują :shake: ja też, brat mnie chyba zaraził i gorączkę mam :/ Zdrowia! Quote
Ana :) Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 http://i48.tinypic.com/35cripi.jpg jak tak leży to ma taką szczenięcą mordkę :loveu: Quote
Recommended Posts