Obama Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 łacze sie w bolu w kwestii zdjec... ja wychodze z psem to ciemno juz zrobienie foty niemal niemozliwe Quote
roadtonowhere Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Witajcie... Powie mi ktoś jaki jest kod HTLM, że jak kliknie się na mój banner od razu przejdzie się się galerii Czoka? :) Quote
Sonka95 Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Aby za linkować trzeba skopiować http://www.dogomania.pl/forum/threads/224025-Czekoladkowa-galeria-%E2%99%A5/page11 wchodzisz na ustawienia , potem edytujesz sygnaturę i klikasz na link i wklejasz ( http://www.dogomania.pl/forum/threads/224025-Czekoladkowa-galeria-%E2%99%A5/page11 ) Quote
Karro Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Ja mam na to prosty sposób. Zaznaczasz sygnaturę ( klikając na nią) i nad tym co piszesz wklejasz itp masz różne funkcje. Od prawej do lewej cytowanie, wkejanie filmiku, obrazek - wklejenie zdjęcia potem globus z czerwonym iksem i globus ze znakiem nieskończoności. I teraz uwaga jak już zaznaczyłaś sygnaturę to klikasz ten globus ze znakiem nieskończoności ( bez czerwonego iksa) i tam wklejasz link do galerii. Gotowe :) Mam nadzieję że zrozumiesz! :) http://i46.tinypic.com/rjh1zs.jpg Ząbeczki :loveu: Quote
monika15 Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Witamy się Czoko jest rewelacyjny:loveu: bedziemy wpadać :) Quote
roadtonowhere Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Sonka95 napisał(a):Aby za linkować trzeba skopiować http://www.dogomania.pl/forum/threads/224025-Czekoladkowa-galeria-♥/page11 wchodzisz na ustawienia , potem edytujesz sygnaturę i klikasz na link i wklejasz ( http://www.dogomania.pl/forum/threads/224025-Czekoladkowa-galeria-♥/page11 ) understandme napisał(a):Ja mam na to prosty sposób. Zaznaczasz sygnaturę ( klikając na nią) i nad tym co piszesz wklejasz itp masz różne funkcje. Od prawej do lewej cytowanie, wkejanie filmiku, obrazek - wklejenie zdjęcia potem globus z czerwonym iksem i globus ze znakiem nieskończoności. I teraz uwaga jak już zaznaczyłaś sygnaturę to klikasz ten globus ze znakiem nieskończoności ( bez czerwonego iksa) i tam wklejasz link do galerii. Gotowe :) Mam nadzieję że zrozumiesz! :) http://i46.tinypic.com/rjh1zs.jpg Ząbeczki :loveu: Dziękuje wam bardzo! :razz: Quote
roadtonowhere Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 monika15 napisał(a):Witamy się Czoko jest rewelacyjny:loveu: bedziemy wpadać :) Cześć! Miło, że wpadłaś na zaczokoladowaną galerie. :D Quote
roadtonowhere Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 [CENTER]Ach... ja tak bardzo chciałam was w tym poście ofiarować foteczkami no i nic z tego, bo jakiś idiota wymyślił petardy i mój biedny Czoko panicznie boi się wychodzić na dwór :angryy: Na sylwestra już z mamą zaopatrzyłyśmy się w mocne tabletki antystresowe bo Czok by nam chyba na zawał zszedł :shake: Po sylwku znów miesiąc będzie trzeba psu wpajać, że nic nie strzela i nie musi się bać. A jak wasze psy znoszą sylwestrowy hałas? [/CENTER] Quote
Kaaasia Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 U mnie nie ma najmniejszego problemu. O północy w sylwestra Oli zarządał wypuszczenia na balkon aby móc oglądać fajerwerki :loveu: Ale bardzo współczuję wszystkim psiakom i ich pańciostwu którzy mają ten problem. Jeszcze jakby strzelali tylko w sylwestra to dało by się przetrwać a tak nie wiadomo kto, gdzie i kiedy a nie dość ze psiak się wystraszy to jeszcze może uciec :shake: Quote
roadtonowhere Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Kaaasia napisał(a):U mnie nie ma najmniejszego problemu. O północy w sylwestra Oli zarządał wypuszczenia na balkon aby móc oglądać fajerwerki :loveu: Ale bardzo współczuję wszystkim psiakom i ich pańciostwu którzy mają ten problem. Jeszcze jakby strzelali tylko w sylwestra to dało by się przetrwać a tak nie wiadomo kto, gdzie i kiedy a nie dość ze psiak się wystraszy to jeszcze może uciec :shake: No niestety, a "dzieciaki" nie zdają sobie sprawy, że dużo psów panicznie się boi i np. ucieka od swoich właścicieli i umiera ze strachu... Ja nigdy nie puszczałam tych badziewi i sylwestra spędzam również wesoło więc nie wiem po co te całe fajerwerki. Quote
Kaaasia Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Ludzie bardzo często wykazują się brakiem mózgu :mad:. Szłam sobie z Olim i widziałam jak kilku chłopaczków chce odpalić petardę a oni widzieli nas. Jeden z nich mówił żeby poczekali ale nic ich to nie obeszło. Huk był przeokropny i Oli się wkurzył. Jak by nie był na smyczy to nie wiem czy któregoś by nie pogonił :diabloti:. Strach pomyśleć jakby przechodził ktoś z bojącym psem lub bez smyczy :shake: Quote
roadtonowhere Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Kaaasia napisał(a):Ludzie bardzo często wykazują się brakiem mózgu :mad:. Szłam sobie z Olim i widziałam jak kilku chłopaczków chce odpalić petardę a oni widzieli nas. Jeden z nich mówił żeby poczekali ale nic ich to nie obeszło. Huk był przeokropny i Oli się wkurzył. Jak by nie był na smyczy to nie wiem czy któregoś by nie pogonił :diabloti:. Strach pomyśleć jakby przechodził ktoś z bojącym psem lub bez smyczy :shake: Ooo... gdybym ja tam stała z Czokiem to z ziemi musiałabym go podnosić. :roll: Nie wiem co mu się teraz dzieje, kiedyś patrzył w oknie jak petardy strzelały, a teraz boi się jak cholera za przeproszeniem. Na spacery bez smyczy póki co możemy sobie pozwolić mimo strzałów, bo gdy słyszy jakiś huk Czoko od razu leci pod moje nogi i cały się telepie... :-( I taka wrześniowa fotka Czoka. Quote
monia&nero Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 http://i48.tinypic.com/cj3tx.jpg ha ha ha świetna fota i podpis do zdjęcia ! Super :) Wszystkiego dobrego po świętach :) Quote
Sonka95 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Moja też się boi petard :-( A u nas codziennie puszczają :( Teraz to każdy wieczorny spacerek obowiązkowo na smyczy , bo jak usłyszy strzał do leci przed siebie ... :shake: Quote
Ty$ka Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Mój też dołącza się do Klubu Bojących się Petard i Innych Huków. Niestety, do tej pory nie odwrażliwiłam go całkowicie, już nie wpada w panikę, ale nadal jesteśmy głęboko w studni strachu. :( Fajna fotka :loveu: Czoko ledwo mieści piłkę w pysku :D Quote
Kazuro Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 My też łączymy się w bólu :-( Fanta co prawda nie panikuje, jak słyszy petardę to podkula ogon i szczeka żeby ją odgonić (nie ma to jak inteligencja terriera :diabloti:). Do biegu podrywa się tylko jak petarda zrobi bum w bardzo bliskiej odległości, ale zatrzymuje się po kilku krokach Quote
BlackDream Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Witam się po raz pierwszy u Czokusia, cudny jest :loveu: My również mamy problem z petardami. Tabletki już kupione... Quote
roadtonowhere Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 BlackDream napisał(a):Witam się po raz pierwszy u Czokusia, cudny jest :loveu: My również mamy problem z petardami. Tabletki już kupione... Jakie tabletki stosujecie? :) Quote
roadtonowhere Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 unikatowydiament napisał(a):doberek niedzielny:) Hejka.:hand: Quote
betty_labrador Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 hej :D o pileczka tenisowa w pyszczku :) ja wiem o tabletkach uspakajających firmy Dr.Seidla "stress out". Ziołowe i ponoć skutecznie uspakajaja. Quote
Ana :) Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Ja nie wiem jak Otto zareaguje na petardy bo to jego pierwszy sylwester będzie ale jak teraz strzelają czasami to w sumie nic sobie z tego nie robi :) Quote
Kazuro Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Hej:loveu: My też tabletkę mamy już przygotowaną (co prawda nie mam pojęcia jaką, mama coś przywlokła :razz:), ale mam nadzieję, że może w towarzystwie 2 psów, które mają fajerwerki w tyłku tabletka nie będzie potrzebna. Quote
roadtonowhere Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Szczęśliwego Nowego Roku! Quote
Recommended Posts