Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 559
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

roadtonowhere napisał(a):
Witajcie. Widzę, że na dogo się trochę pozmieniało.. a ja teraz nie wiem nawet jak zdjęcie czy filmik dodać :angryy: pomocy! mam nowe fotki :razz: ale cóż poradzę skoro nie wiem jak je dodać :angryy:

Polecam imageskack.us ;)
I po załadowaniu zdjęć wklej tu linki "na forum" ;)
Ew. za pomocą ikonki zdjęcia nad polem pisania postu.

Filmik najlepiej najpierw wstaw na yt i link do niego wklej za pomocą tej ikonki taśmy filmowej, która jest również nad polem pisania wiadomości.

Posted

Witajcie.. forum mam już obcykane.. dlatego nie umiałam gdyż okno wyświetlało mi się tylko i wyłącznie całe białe i nic więcej... Ale może zacznijmy od rzeczy... :) Wiem obiecalam dużo fotek, ale baterie padły a ja nie wiem kiedy kupie nowe... do tego ta pogoda! :angryy: na prawdę nie miał kiedy śnieg padać! dopiero się ciepłą wiosną cieszyłam a tu śnieg!
ach.. za to mam filmik wiosenny, ale dodam go dopiero jak się załaduję na yt nie jest az tak fajny bo robiłam go szybko..
Na koniec chce wam powiedzieć, że w piątek trafiła do nas mała myszka która zwie się Nessa! :multi: fotki niebawem.

Posted

Na koniec chce wam powiedzieć, że w piątek trafiła do nas mała myszka która zwie się Nessa! :multi: fotki niebawem.

Gratuluję nowego domownika! :)
Myszki to super zwierzątka ;)

Napisz o niej coś więcej. Z zoologa, z hodowli, adoptowana? :)

Posted

na prawdę nie miał kiedy śnieg padać! dopiero się ciepłą wiosną cieszyłam a tu śnieg!

to samo mówiłam parę dni temu :lol: jak pochowałam ubranka Kali do szafy to zaczął śnieg padać, a jak chciałam żeby padał to nie padał :mad:

miałam kiedyś mysz :p miał na imię Żelek :evilbat: Kala go uwielbiała :loveu:
kiedyś jak mi uciekł z klatki to Kala go znalazła i przyniosła w pysku :D
szkoda że nie mam żadnej fotki Żelka wczoraj wszystko mi się z karty pamięci osunęło :-(

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
Gratuluję nowego domownika! :)
Myszki to super zwierzątka ;)

Napisz o niej coś więcej. Z zoologa, z hodowli, adoptowana? :)

Jasne mogę powiedzieć o niej nieco więcej :)
A więc Ness wzięłam od dziewczyny która chciała ją wypuścić na dworze.. Ness jest jeszcze młodziutka, ale niestety chyba z gratisem w środku :angryy: będę o niej pisała co jakiś czas jak by co a jak jednak urodzi to i małych osesków foteczka wpadnie! :)

Posted

Jean napisał(a):
z gratisem w środku? I koleżanka chciała ją wypuścić na dwór?
Bardzo odpowiedzialna koleżanka :|

Ja nie znam tej dziewczyny z innego miasta była a ja przechodziłam wtedy akurat i powiedziałam śliczna myszka a ona "Tak śliczna i idzie na wolność"
więc pogadałam z nią i mi ją dała. ;/
_________
Mam filmik!!:multi:
[video=youtube;TGF8KWLk9o8]http://www.youtube.com/watch?v=TGF8KWLk9o8&feature=youtu.be[/video]

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Witajcie! ;-) Nie było nas tu naprawdę długo :shake: Ostatnio zawitałam tutaj w Kwietniu...:oops: wstyd po prostu wstyd :P Jednakże powracamy i mam jedno zdjęcie na przypomnienie jak wygląda mój brzydal :D Jutro bd więcej tylko dziś mi sie już nie chce pomniejszać :D