Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Grosziwo']Dajcie mi proszę namiary , gdzie mogę to maje tygrysio-jaszczurze kocie ogłaszać. Nigdy nie dawałam ogłoszeń w necie więc potrzebuję waszej pomocy !!!
Co do ogloszen - to moje ulubione strony sa na watku http://www.dogomania.pl/threads/185837-Lisio-rok-w-hoteliku-i-%C5%BCadnej-wizji-DS.-Pom%C3%B3%C5%BCcie-og%C5%82asza%C4%87!/page172
Umowy postaram sie wyczaroac - ja swoje wydawalam na umowe toz-o podoba, mama kolegi brala kote i ja jej umowe przeksztalcilam troche :)

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='adkoci']Co do ogloszen - to moje ulubione strony sa na watku http://www.dogomania.pl/threads/185837-Lisio-rok-w-hoteliku-i-%C5%BCadnej-wizji-DS.-Pom%C3%B3%C5%BCcie-og%C5%82asza%C4%87!/page172
Umowy postaram sie wyczaroac - ja swoje wydawalam na umowe toz-o podoba, mama kolegi brala kote i ja jej umowe przeksztalcilam troche :)

Fajnie ! Dzięki !
Na miau poradzono mi by chwilę wstrzymać sie z ogłoszeniami, przynajmniej do czasu wyleczenia świerzba w ucholach. Nie wiem czy takie czekanie to dobry pomysł.
Mała jaszczurka ma jakieś turbodoładowanie :crazyeye: skąd w tym chudym ciałku tyle energii :hmmmm:Apetyt ma za 10 kotów. Teraz to dopiero mam zagwozdkę z żarciem, Maciej musi urinary, które baaardzo smakuje Zuzi i Kasi, tylko czatują na pozostawione w misce resztki chrupek, jaszczurka gardzi suchym , ona tylko chce mokre , Kasia do tej pory mająca gdzieś mokre chce też dostać to co ma jaszczur, Zuzia dostaje zeza bo ona chce wszystko, a nad tym całym towarzystwem czatuje Żaba bo ona kocha dojadać kocie, a ja nie przyzwyczajona do karmienia futer mokrym nie wiem ile potrzebuję na dzień i po nocy ganiam do TESCO i kupuję jakieś Sheby, Felixy, i tym podobne paskudztwa.
Teraz szaleją na drapaku w przedpokoju...ups, właśnie kociak przylazł na moje biurko i wskoczył do sypialni ... na ponad dwu metrową szafę.
NIE MIAŁA BABA KŁOPOTU PRZYNIOSŁA DO DOMU JASZCZURA :evil_lol:

Posted

A nie boisz się świerzba u swoich? Mój wet zawsze mnie karci za brak kwarantanny u tymczasów. ;)
Ja bym nie czekała z ogłoszeniami bo przecież z dnia na dzień telefon się nie rozdzwoni choć życzę ci tego serdecznie.
Kciuki za fajny domek. Ja do umowy dorzucałam takie zrobione przez siebie Kocie ABC, kilka info o sterylce, karmieniu itp.

Posted (edited)

Trzymajcie kciuki ! Miałam telefon od Ani, która adoptowała Tigrę (J_ulia wie jaki to dom) i jak tylko małą podleczę (choć mogłabym ją dać już dziś) będzie miała dom (może nawet nie będzie jedynaczką).
Nad tą kruszyną to chyba jakiś koci anioł czuwa !!!!!!
A ja będę ryczeć bo ta jaszczura już zawładnęła moim sercem.
URL]

Edited by Grosziwo
Posted

Grosziwo napisał(a):
Trzymajcie kciuki ! Miałam telefon od Ani, która adoptowała Tigrę (J_ulia wie jaki to dom) i jak tylko małą podleczę (choć mogłabym ją dać już dziś) będzie miała dom (może nawet nie będzie jedynaczką).
Nad tą kruszyną to chyba jakiś koci anioł czuwa !!!!!!
A ja będę ryczeć bo ta jaszczura już zawładnęła moim sercem.

wow , ale fajnie trafiła , ze już domeczek się kroi

Jakbyś miała chętnych na 3 koczambry to daj znaka ...nie mam jak fot zrobić , mam sprzed chyba miesiąca ale TZ z partyzanta cykał

Posted

Jaszczurka wymiata ! Normalnie jestem zakochana w tej maliźnie. Uszka leczymy i odkarmiamy dżdżownicę. Może uda mi się tu wkleić filmik z Jaszczurką w roli głównej, role drugoplanowe pozostałe moje stfffory. Póki co filmik się wgrywa i może się wgra (debiutuję w tym).

Jaszczurka w całej rozciągłości

Posted

A Maciej siedzi, patrzy i własnym oczom nie wierzy: czy to długie to naprawdę kot ???

Aluś Jaszczurkę na metry ??? nigdy !!! ona tylko w całej rozciągłości taka JEDYNA :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

W piątek Jaszczurka jedzie do nowego domu.
A ja się cieszę i bucze na przemian, oddam, nie oddam, oddam, nie oddam, oddam....

A tu Jaszeńka czyta dogomanię i komentuje

Coś tam się poruszyło

Nie ma to jak sen na pupie starszej siostry Kasieńki

Posted

No i stało się to co było do przewidzenia... nie oddałam Jaszki...
Od wczoraj miałyśmy z mamą "wisielcze" humory, każda , co spojrzała na skrzata, miała "świeczki" w oczach.
Dziś rano zadzwoniłam do niedoszłej nowej pańci Jaszeńki ( właściwie do jej córki) i przeprosiłam.
Wiem, że to bardzo nierozsądne z mojej strony ale jaszczurka zostaje w "mojej ekipie".

Posted

Grosziwo napisał(a):
Alu myślę, że ta Pani mi już nie uwierzy niestety.

ale cza było od razu , w ramach rekompensaty zaproponować jakieś kociate z Rybnika albo z Szarej Przystani

Posted (edited)

[quote name='Alicja']ale cza było od razu , w ramach rekompensaty zaproponować jakieś kociate z Rybnika albo z Szarej Przystani

W poniedziałek w pracy podpowiem koleżance (córka niedoszłej Pani Jaszki) gdzie ma szukać, zresztą jak rano dzwoniłam to coś tam zasugerowałam.

Dzisiejsze moje sprzątanie, a raczej próba sprzątania. Proszę nie słuchać jak pokrzykuję na mamę ;)

http://www.youtube.com/watch?v=9bwe15PL6ts

Edited by Grosziwo