adkoci Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Grosziwo']Dajcie mi proszę namiary , gdzie mogę to maje tygrysio-jaszczurze kocie ogłaszać. Nigdy nie dawałam ogłoszeń w necie więc potrzebuję waszej pomocy !!! Co do ogloszen - to moje ulubione strony sa na watku http://www.dogomania.pl/threads/185837-Lisio-rok-w-hoteliku-i-%C5%BCadnej-wizji-DS.-Pom%C3%B3%C5%BCcie-og%C5%82asza%C4%87!/page172 Umowy postaram sie wyczaroac - ja swoje wydawalam na umowe toz-o podoba, mama kolegi brala kote i ja jej umowe przeksztalcilam troche :) Quote
Grosziwo Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='adkoci']Co do ogloszen - to moje ulubione strony sa na watku http://www.dogomania.pl/threads/185837-Lisio-rok-w-hoteliku-i-%C5%BCadnej-wizji-DS.-Pom%C3%B3%C5%BCcie-og%C5%82asza%C4%87!/page172 Umowy postaram sie wyczaroac - ja swoje wydawalam na umowe toz-o podoba, mama kolegi brala kote i ja jej umowe przeksztalcilam troche :) Fajnie ! Dzięki ! Na miau poradzono mi by chwilę wstrzymać sie z ogłoszeniami, przynajmniej do czasu wyleczenia świerzba w ucholach. Nie wiem czy takie czekanie to dobry pomysł. Mała jaszczurka ma jakieś turbodoładowanie :crazyeye: skąd w tym chudym ciałku tyle energii :hmmmm:Apetyt ma za 10 kotów. Teraz to dopiero mam zagwozdkę z żarciem, Maciej musi urinary, które baaardzo smakuje Zuzi i Kasi, tylko czatują na pozostawione w misce resztki chrupek, jaszczurka gardzi suchym , ona tylko chce mokre , Kasia do tej pory mająca gdzieś mokre chce też dostać to co ma jaszczur, Zuzia dostaje zeza bo ona chce wszystko, a nad tym całym towarzystwem czatuje Żaba bo ona kocha dojadać kocie, a ja nie przyzwyczajona do karmienia futer mokrym nie wiem ile potrzebuję na dzień i po nocy ganiam do TESCO i kupuję jakieś Sheby, Felixy, i tym podobne paskudztwa. Teraz szaleją na drapaku w przedpokoju...ups, właśnie kociak przylazł na moje biurko i wskoczył do sypialni ... na ponad dwu metrową szafę. NIE MIAŁA BABA KŁOPOTU PRZYNIOSŁA DO DOMU JASZCZURA :evil_lol: Quote
alina71 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 A nie boisz się świerzba u swoich? Mój wet zawsze mnie karci za brak kwarantanny u tymczasów. ;) Ja bym nie czekała z ogłoszeniami bo przecież z dnia na dzień telefon się nie rozdzwoni choć życzę ci tego serdecznie. Kciuki za fajny domek. Ja do umowy dorzucałam takie zrobione przez siebie Kocie ABC, kilka info o sterylce, karmieniu itp. Quote
Grosziwo Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 (edited) Trzymajcie kciuki ! Miałam telefon od Ani, która adoptowała Tigrę (J_ulia wie jaki to dom) i jak tylko małą podleczę (choć mogłabym ją dać już dziś) będzie miała dom (może nawet nie będzie jedynaczką). Nad tą kruszyną to chyba jakiś koci anioł czuwa !!!!!! A ja będę ryczeć bo ta jaszczura już zawładnęła moim sercem. URL] Edited March 10, 2012 by Grosziwo Quote
malawaszka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 dopiero trafiłam na wątek a tu już domek się kroi :kciuki: zaciskam!!! mała jest boska! piękna! Quote
Alicja Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Grosziwo napisał(a):Trzymajcie kciuki ! Miałam telefon od Ani, która adoptowała Tigrę (J_ulia wie jaki to dom) i jak tylko małą podleczę (choć mogłabym ją dać już dziś) będzie miała dom (może nawet nie będzie jedynaczką). Nad tą kruszyną to chyba jakiś koci anioł czuwa !!!!!! A ja będę ryczeć bo ta jaszczura już zawładnęła moim sercem. wow , ale fajnie trafiła , ze już domeczek się kroi Jakbyś miała chętnych na 3 koczambry to daj znaka ...nie mam jak fot zrobić , mam sprzed chyba miesiąca ale TZ z partyzanta cykał Quote
Grosziwo Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 Jaszczurka wymiata ! Normalnie jestem zakochana w tej maliźnie. Uszka leczymy i odkarmiamy dżdżownicę. Może uda mi się tu wkleić filmik z Jaszczurką w roli głównej, role drugoplanowe pozostałe moje stfffory. Póki co filmik się wgrywa i może się wgra (debiutuję w tym). Jaszczurka w całej rozciągłości Quote
Grosziwo Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 A Maciej siedzi, patrzy i własnym oczom nie wierzy: czy to długie to naprawdę kot ??? Aluś Jaszczurkę na metry ??? nigdy !!! ona tylko w całej rozciągłości taka JEDYNA :evil_lol: Quote
Grosziwo Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 No i Jaszczurka w ruchu :diabloti: Ciekawe czy link się otwiera ? http://www.youtube.com/watch?v=g1HJHhZy1UM Quote
Alicja Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 [quote name='Grosziwo']No i Jaszczurka w ruchu :diabloti: Ciekawe czy link się otwiera ? http://www.youtube.com/watch?v=g1HJHhZy1UM szalona dżdżowniczka :loveu: Quote
Grosziwo Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 Alu ten filmik jest z 5 marca, teraz to dopiero jest szaleństwo :razz: Quote
malawaszka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 doskonała jest - idealna absolutnie!!!!! :loveu: mój ideał kota! Quote
Grosziwo Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 malawaszka napisał(a):doskonała jest - idealna absolutnie!!!!! :loveu: mój ideał kota! ZAPAKOWAĆ:grins::grins: ? Quote
Alicja Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Grosziwo napisał(a):Alu ten filmik jest z 5 marca, teraz to dopiero jest szaleństwo :razz: czyli będą następne filmiki :) Quote
Grosziwo Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Alicja napisał(a):czyli będą następne filmiki :) no ni ma więcej , ale jeszcze chwilę jaszczur u mnie posiedzi to może cuś się nafilmuje :grins: Quote
Grosziwo Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Kolejna odsłona jaszczurkokociszona: wolfie: http://youtu.be/SpdZ_K4lMwM Quote
Grosziwo Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 W piątek Jaszczurka jedzie do nowego domu. A ja się cieszę i bucze na przemian, oddam, nie oddam, oddam, nie oddam, oddam.... A tu Jaszeńka czyta dogomanię i komentuje Coś tam się poruszyło Nie ma to jak sen na pupie starszej siostry Kasieńki Quote
Grosziwo Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 No i stało się to co było do przewidzenia... nie oddałam Jaszki... Od wczoraj miałyśmy z mamą "wisielcze" humory, każda , co spojrzała na skrzata, miała "świeczki" w oczach. Dziś rano zadzwoniłam do niedoszłej nowej pańci Jaszeńki ( właściwie do jej córki) i przeprosiłam. Wiem, że to bardzo nierozsądne z mojej strony ale jaszczurka zostaje w "mojej ekipie". Quote
Alicja Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Iwonko :calus: cza było pani zaraz inną kocię podesłac :) Quote
Grosziwo Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 Alicja napisał(a):Iwonko :calus: cza było pani zaraz inną kocię podesłac :) Alu myślę, że ta Pani mi już nie uwierzy niestety. Quote
Alicja Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Grosziwo napisał(a):Alu myślę, że ta Pani mi już nie uwierzy niestety. ale cza było od razu , w ramach rekompensaty zaproponować jakieś kociate z Rybnika albo z Szarej Przystani Quote
Grosziwo Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 (edited) [quote name='Alicja']ale cza było od razu , w ramach rekompensaty zaproponować jakieś kociate z Rybnika albo z Szarej Przystani W poniedziałek w pracy podpowiem koleżance (córka niedoszłej Pani Jaszki) gdzie ma szukać, zresztą jak rano dzwoniłam to coś tam zasugerowałam. Dzisiejsze moje sprzątanie, a raczej próba sprzątania. Proszę nie słuchać jak pokrzykuję na mamę ;) http://www.youtube.com/watch?v=9bwe15PL6ts Edited March 23, 2012 by Grosziwo Quote
Recommended Posts