Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='puchu']piękny morderca :loveu: ;)

93 cm w klacie :cool3: :cool3: :cool3:
jasne ze piekny. jedziemy zaraz na moj egzamin. ciekawa jestem czy teraz bedzie mial ochote na indeks

Posted

hehe, ba noooo

nie dosc ze ladny to jeszcze umiesniony...;)

piesek ma dysplazje i ja sobie tlumacze ta klate tym, ze odciazajac tylne chore nozki bierze wiekszy ciezar na przednie. idlatego mu sie klatka robudowala... ale ja sobie tylko tak tlumacze. a czy dobrze sobie tlumacze to nie wiem...

Posted

zaraz zarzucam nastepne foty...
mam fotki jak moj pies podsiadl w fotelu mojego ojca i najwyrazniej wcale mu to nie przeszkadza....
ojciec juz sie przyzwyczail do takich akcji..
moj grubasek wraca juz chyba do zdrowia, coraz mniej kicha i kaszle.
no prosze jaki delikatny...

na tym zdjeciu - Parys uwodziciel :p :eviltong: :cool3:

a na tym - pies zmęczony strasznie, pewnie uwodzeniem

teraz idziemy uczyc sie do nastepnego egzaminu...
pozdrowka dla was i do zobaczenia jutro

Posted

egzamin mam ja :-)
resocjalizacje juz zaliczylam, teraz tylko nalezy zaliczyc z drugiego fakultetu - pracy socjalnej. dzis egzamin z superwizji, gruby jedzie ze mna na egzamin. szelki transportowe zapakowane, woda i papu tez...
ja bede sie pocic na egzaminie. a gruby z moim TZ beda sobie biegac na lace za szkola.

Posted

niki740 napisał(a):

ja bede sie pocic na egzaminie. a gruby z moim TZ beda sobie biegac na lace za szkola.

świat jest niesprawiedliwy :shake: ;)

Posted

[quote name='puchu']świat jest niesprawiedliwy :shake: ;)

oj tak, jest niesprawiedliwy...
ale pocieszam sie, ze jak zalicze juz wszystko (to ostatni egzamin) to wyspie sie jak parys... walne jakies 14 godzin snu, bez przerwy na siku:cool3:
ten to moze pospac. niesprawiedliwe jest jeszzce jedno...
puchu czytalas o piesku - mordulcu zastrzelonym przez policjanta?
z checia bym ich zamienila miejscami...
podaje link :
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41962
czytac wszyscy!! trzeba cos z tym zrobic, zeby palkarze nie za bardzo sie wozili z racji tego, ze maja pewna wladze...

Posted

Czytałam i też mnie szlag trafił :angryy: Jak pies był w kagańcu, to co mógł zrobić temu idiocie? :angryy: Siniaka nabić? Wrrrr :angryy::angryy::angryy:
Wieczorem, w parku mamy psie spotkania i przychodzi też bulinka Viki. Już kilka osób obawiało sie o swoje psiaki. Naszczęście byli normalni i po krótkiej rozmowiewątpliwości ich opuszczały. Nwet koty piorą Viki :lol: Mój szczór jest bardziej agresywny od niej :shake:

Posted

ja mam to szczescie, ze gruby jest niezwykle lagodny dla ludzi. lasi sie, skacze, zeby dac buziaczka:loveu:
ale ludzie boja sie jego. co do innych psow (tych, ktorych nie zna) rzeczywiscie ma sklonosci do mordowania... trzeba go pilnowac.
telewizja zrobila z rasy mojego psa mordercow.
wszyscy uwazaja teraz, ze jezeli jakikolwiek pies zaatakuje czlowieka, to musi to byc AST lub pitt.
bezsens. i napotkalam kiedys artykul znanego brukowca na litere F...
zaraz poszukam i w nastepnym poscie podrzuce link!
puchu przeczytaj!!
wszyscy wlasciciele bojowek przeczytajcie!
napisalam maila do redakcji tego smiesznego czegos i wyjasnilam, ze nie powinno sie pisac o czyms o czym nie ma sie zielonego pojecia. bylam moze zbyt agresywna, ale tutaj jest brak jakiejkolwiek wiedzy na temat psow tej rasy!! zaraz znajde link i zarzuce. moze juz sie ktos z nim spotkal

Posted

Raczej nie czytałam - brukowce omijam z daleka.
Asty, pity i bulinki to takie kochane psiska :loveu: Tylko muszą być w odpowiedzialnych rękach, a nie u niedowartościowanych idiotów :angryy: Zawsze bronie tych ras

Daj buziaka w Parysowy nochal :loveu: