ADA Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 jasne, że sprawdzę domek i podpiszę umowę:diabloti:, Maupa ma taką rozsądnie wypasioną w paragrafy. naprawdę super robota!:sweetCyb: Agata masz rękę:cool1: (albo raczej klawiaturę) Quote
ADA Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Jestesmy po pierwszym spotkaniu i czekamy na decyzję, ale są jeszcze domki zapasowe Quote
malvaaa Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 a jak z tymi domkami 'zapasowymi'? trzymam kciuki za malutką... Quote
ADA Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Pierwszy domek po spotkaniu się nie odezwał, drugi zakochał się już w innym piesku, z trzeciego ja zrezygnowałam i tyle został jeszcze jeden kontakt, bo reszta po za dyskusją. Nie mogę opowiadać o mądrości i sprycie Poli, nie pamietając o jej wadach jak siusianie, czy gryzienie wszystkiego co popadnie. Pola to dziecko z którego lepiej nie spuszczać oka, bo wiadomo, że wtedy broi najbardziej, mam mówić, że nie gryzie i nie niszczy? Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 bardzo dobrze robisz że mówisz też o jej wadach jak coś to ponowimy ogłoszenia Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 no aż wieżyc się nie chce taka fajna psinka a chętnych nie ma Quote
Recommended Posts