Ajula Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 rośnie w oczach :) a na tym zdjęciu to wygląda jak Jack Russell Terier Quote
snuszak Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 duża panna już, a domki jakieś o nią pytają? Quote
supergoga Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Może na FB były, ale tutaj i u mnie brak, a ja na FB niestety nie loguje ssię. Już wstawiam na moje portale. Żebyśmy tylko nie dostali o nią takiegomailajak o Witkę: Dzień Dobry,chciałabym dowiedzedz sie czy ta suczka jest za darmo i czy jezeli bym ja wzieła to czy jakies dostane akcesoria do niej typu miseczke i smycz wraz z pokarmem do psa. prosze o odpowiedz. Quote
What May NN Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 nikt nie pyta! :-( sorry Gosiu w ferworze zajęć gdzies mi uciekły zdjęcia Alaski.. Quote
Ajula Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 supergoga napisał(a): Dzień Dobry,chciałabym dowiedzedz sie czy ta suczka jest za darmo i czy jezeli bym ja wzieła to czy jakies dostane akcesoria do niej typu miseczke i smycz wraz z pokarmem do psa. prosze o odpowiedz. dobre :-o mogę wstawić na wątek "Po ile ten pies" ? Quote
snuszak Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 ja zaraz zrobię swoje ogłoszenia bo przyznam, że jakoś Alaska mi uciekła i nie zrobiłam :oops: Quote
supergoga Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Ajula napisał(a):dobre :-o mogę wstawić na wątek "Po ile ten pies" ? No jasne! Wstawiaj Quote
jechorekoppl Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 nikt nie pyta!? :-( Szkoda, bo to naprawde fantastyczna sunia, spokojna, do miziania, na spacerze bez smyczy- nawet w trakcie zabawy z innymi psami zawołana przychodzi bezproblemowo! Poza tym bardzo ładnie załatwia swoje potrzeby fizjologiczne na dworze i jako jedyna z naszych dotychczasowych szczyli zostaje w domu nie zamykana w klatce... nic nie niszczy... po prostu spi i czeka na nasz powrot. Same pozytywy SZCZERZE!!!:lol: Quote
supergoga Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 A możemy poprosić o jeszcze kilka zdjęć suni, bo niewiele ich mamy - takich spoza klatki schroniska, a im więcej w ogłoszeniach ladnych fot, tym lepiej. Quote
jechorekoppl Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 (edited) Postaramy się, aczkolwiek Lala nie jest stworzoną modelką i ciężko zrobić jej fajna fotke...;) Edited March 26, 2012 by jechorekoppl Quote
jechorekoppl Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 I jak to bywa z pochwałami... Lala pochwalona- tapeta w przedpokoju... Był to bardzo zgrany duet z naszą Bunią (śmię twierdzić że na czele) Quote
Recommended Posts