Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zozolina']Dobre :grin::grin: ale jaki on tam przystojny nie ogolony z młodymi panienkami...błee...:eviltong:[/QUOTE]

Teraz to Ci się dopiero dostanie od TZia :evil_lol:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Zgadzam się z Gosią:lol:
Ja mogę TZ wstawiać tyłem lub bez głowy:grins:[/QUOTE]

Rami, dlaczego tak niedoceniasz swojego TZia? Zaraz bez głowy! :cool3: Chyba, że jest tak przystojny, iż obawiasz się, że dogociotki zwalą Ci się za chwilę do domu po niego :evil_lol:

Posted

Kolejny wątek malizn, na którym, czysta przyjemność, bywać.Nie wierzę, naprawdę, że ktoś chciał, je się pozbyć.Śliczne i takie maleńkie...to niemożliwe.Skąd wy je bierzecie.Kocham ratlerki i cziłki, ale ciągle mam je w wersji ok 5 kg i to naprawdę.Moja Vikulinka, ta z awatarku miała ok 2,5 kg, ale to było przed dogo.Fakt, że wolę pieseczki powyżej 12 latek, najlepiej 15 i więcej.Mogą być ślepe, głuche, bezzębne i chore, często bardzo chore.Takie też mam i miałam.Lejek, w typie ratlerka, waga 5 kg.Nola, jakby siostra bliźniacza Lejeczka, też prawie 5 kg.Karen, w typie długowłosej cziłki, ponad 4,5 kg.Żabcia, ta 19latka, którą teraz mam, umaszczenie jak ratlerek, ale ruda, też ponad 5 kg.Nigdy nie trafiam na, aż tak małe pieski.Jak już mam, to kocham i się nie zastanawiam, ale jak trafiam na wątek, takich okruszków, to pytam, skąd je macie?Chyba, że one młode i zdrowe, wtedy nie dla mnie.Będę zaglądać, dla przyjemności.

Posted

[quote name='Syla']Kolejny wątek malizn, na którym, czysta przyjemność, bywać.Nie wierzę, naprawdę, że ktoś chciał, je się pozbyć.Śliczne i takie maleńkie...to niemożliwe.Skąd wy je bierzecie.Kocham ratlerki i cziłki, ale ciągle mam je w wersji ok 5 kg i to naprawdę.Moja Vikulinka, ta z awatarku miała ok 2,5 kg, ale to było przed dogo.Fakt, że wolę pieseczki powyżej 12 latek, najlepiej 15 i więcej.Mogą być ślepe, głuche, bezzębne i chore, często bardzo chore.Takie też mam i miałam.Lejek, w typie ratlerka, waga 5 kg.Nola, jakby siostra bliźniacza Lejeczka, też prawie 5 kg.Karen, w typie długowłosej cziłki, ponad 4,5 kg.Żabcia, ta 19latka, którą teraz mam, umaszczenie jak ratlerek, ale ruda, też ponad 5 kg.Nigdy nie trafiam na, aż tak małe pieski.Jak już mam, to kocham i się nie zastanawiam, ale jak trafiam na wątek, takich okruszków, to pytam, skąd je macie?Chyba, że one młode i zdrowe, wtedy nie dla mnie.Będę zaglądać, dla przyjemności.[/QUOTE]

Sylko, czy to znaczy, że szykujesz się do kolejnej adopcji?

Posted

[quote name='Gosiapk']T
Rami, dlaczego tak niedoceniasz swojego TZia? Zaraz bez głowy! :cool3: Chyba, że jest tak przystojny, iż obawiasz się, że dogociotki zwalą Ci się za chwilę do domu po niego :evil_lol:[/QUOTE]

Może zostawię to jako słodką tajemnicę:evil_lol: :eviltong: wiesz... on jak Bekcham czy coś... wolę nie ryzykować:diabloti::roflt:

[quote name='Syla']Kolejny wątek malizn, na którym, czysta przyjemność, bywać.Nie wierzę, naprawdę, że ktoś chciał, je się pozbyć.Śliczne i takie maleńkie...to niemożliwe.Skąd wy je bierzecie.Kocham ratlerki i cziłki, ale ciągle mam je w wersji ok 5 kg i to naprawdę.Moja Vikulinka, ta z awatarku miała ok 2,5 kg, ale to było przed dogo.Fakt, że wolę pieseczki powyżej 12 latek, najlepiej 15 i więcej.Mogą być ślepe, głuche, bezzębne i chore, często bardzo chore.Takie też mam i miałam.Lejek, w typie ratlerka, waga 5 kg.Nola, jakby siostra bliźniacza Lejeczka, też prawie 5 kg.Karen, w typie długowłosej cziłki, ponad 4,5 kg.Żabcia, ta 19latka, którą teraz mam, umaszczenie jak ratlerek, ale ruda, też ponad 5 kg.Nigdy nie trafiam na, aż tak małe pieski.Jak już mam, to kocham i się nie zastanawiam, ale jak trafiam na wątek, takich okruszków, to pytam, skąd je macie?Chyba, że one młode i zdrowe, wtedy nie dla mnie.Będę zaglądać, dla przyjemności.[/QUOTE]

Syluś nie raz są na dogo malizny do adopcji, nawet były chi 1,5kg, widocznie nie trafiłaś na wątek? ;) a chciałabyś malucha?:cool3:

Posted

[quote name='Syla']Kolejny wątek malizn, na którym, czysta przyjemność, bywać.Nie wierzę, naprawdę, że ktoś chciał, je się pozbyć.Śliczne i takie maleńkie...to niemożliwe.Skąd wy je bierzecie.Kocham ratlerki i cziłki, ale ciągle mam je w wersji ok 5 kg i to naprawdę.Moja Vikulinka, ta z awatarku miała ok 2,5 kg, ale to było przed dogo.Fakt, że wolę pieseczki powyżej 12 latek, najlepiej 15 i więcej.Mogą być ślepe, głuche, bezzębne i chore, często bardzo chore.Takie też mam i miałam.Lejek, w typie ratlerka, waga 5 kg.Nola, jakby siostra bliźniacza Lejeczka, też prawie 5 kg.Karen, w typie długowłosej cziłki, ponad 4,5 kg.Żabcia, ta 19latka, którą teraz mam, umaszczenie jak ratlerek, ale ruda, też ponad 5 kg.Nigdy nie trafiam na, aż tak małe pieski.Jak już mam, to kocham i się nie zastanawiam, ale jak trafiam na wątek, takich okruszków, to pytam, skąd je macie?Chyba, że one młode i zdrowe, wtedy nie dla mnie.Będę zaglądać, dla przyjemności.

Dziekuje Syla..to bardzo miłe co napisałas,zagladaj do nas czesciej...

Posted

dotarłam i ja :) witam serdecznie i szczęśliwa jestem widząc dziewczyny w tak cudownym domku .
to są właśnie najprzyjemniejsze chwile kiedy :D

Syla ,może kiedyś i dla ciebie coś będzie ;)

Rami dziękuję za podesłany link .:)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Może zostawię to jako słodką tajemnicę:evil_lol: :eviltong: wiesz... on jak Bekcham czy coś... wolę nie ryzykować:diabloti::roflt: (...)

Szczęściara! :D To lepiej trzymaj go w domu i za próg nie puszczaj ;)

[quote name='zozolina']Witam cioteczki pieknie z ranka...tzn ja... bo chi spia...może potem cos pokombinujemy z kabelkiem,zdjeciami.... ...moze sie uda....:razz:

Ty ciocia nie kombinuj, że 'może' tylko bierz się do roboty :)

Posted (edited)

[quote name='dorcia44']dotarłam i ja :) witam serdecznie i szczęśliwa jestem widząc dziewczyny w tak cudownym domku .
to są właśnie najprzyjemniejsze chwile kiedy :D

Syla ,może kiedyś i dla ciebie coś będzie ;)

Rami dziękuję za podesłany link .:)

też witam i zapraszam czesciej !!!!

Ciotki wy mnie tutaj nie stresujcie bo nic nie zrobie ,tak mi kolana sie trzesą a dzisaj to juz nic nie zrobie bo spózniac sie do pracy nie mozna:mad: a ja juz zaliczyłam lekarza z kuba,ma migdały jak arbuzy ! boli go ucho strasznie przez to a kicha jak by chciał cos postawic !!!! wybacycie mi ???

Edited by zozolina
Posted

[quote name='zozolina'](...) ja juz zaliczyłam lekarza z kuba,ma migdały jak arbuzy ! boli go ucho strasznie przez to a kicha jak by chciał cos postawic !!!! wybacycie mi ???

ma świnkę?

[quote name='Artemida']jak tam praca z kablem ?:diabloti:

To było okrutne dobicie leżącego :D

Posted

[quote name='Artemida']gosiapk nie chciałam żeby to tak zabrzmiało ,ale nie mogę doczekać się foteczek :loveu:[/QUOTE]

Odebrałam to jako żart :) Absolutnie nie posądzam cię o złe intencje :)