ChiqDeeWikiXenia Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Zdrówka Izuś, trzymaj się i nie dawaj wstrętnym zarazkom! :mad: Quote
Gosiapk Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Nie ma jej, to niepokojące. Może jej się pogorszyło? :roll: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='Gosiapk']Nie ma jej, to niepokojące. Może jej się pogorszyło? :roll:[/QUOTE] Tez się martwię ... Oby nie było gorzej ... Cioteczko odezwij się ... Quote
RUDA ZUZIA Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Jak zdrówko? Odezwij się,czekamy:roll: Quote
Gosiapk Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Tyle dni już jej nie ma. To musi być coś poważnego :( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Długa ta choroba... do mnie też przyszła, razem raźniej walczyć Zozolka:roll: Quote
Gosiapk Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Długa ta choroba... do mnie też przyszła, razem raźniej walczyć Zozolka:roll:[/QUOTE] Co Ci jest Rami? Quote
Gosiapk Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Ma ktoś do niej telefon? Trzeba by zadzwonić. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Zozolka od 2 tyg jest w szpitalu. Leczenie trwa, jak wyjdzie to wpadnie na dogo. Macie pozdrowienia! Quote
Gosiapk Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Zozolka od 2 tyg jest w szpitalu. Leczenie trwa, jak wyjdzie to wpadnie na dogo. Macie pozdrowienia! W szpitalu??? :crazyeye: Quote
zozolina Posted October 18, 2012 Author Posted October 18, 2012 Czesc cioteczki,jestem juz,pózno o ruter mi padł i wymaga odnowienia,ale ubłagałam tzia zeby to zrobił innym razem,chciałam sie z wami przywitac,troche mnie nie było ale cóż...dopadło mnie paskudztwo...bede gosciem na dogo...jestem jeszcze bardzo słaba,mam nadzieje ze u was wszystko ok?u nas sielanka,dziewczyny zakochane w panciu,spały z nim na mojej połowie łózka :mad:,ale jak wolne było ponad 2 tyg to co sie beda szczypac?ha ha ha ...pozdrawiam !!!!!!!!!!! Quote
Gosiapk Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 zozolina napisał(a):Czesc cioteczki,jestem juz,pózno o ruter mi padł i wymaga odnowienia,ale ubłagałam tzia zeby to zrobił innym razem,chciałam sie z wami przywitac,troche mnie nie było ale cóż...dopadło mnie paskudztwo...bede gosciem na dogo...jestem jeszcze bardzo słaba,mam nadzieje ze u was wszystko ok?u nas sielanka,dziewczyny zakochane w panciu,spały z nim na mojej połowie łózka :mad:,ale jak wolne było ponad 2 tyg to co sie beda szczypac?ha ha ha ...pozdrawiam !!!!!!!!!!! Zozolka wróciła!!! :Cool!: Quote
zozolina Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 Gosiu dziekuje jak mi miło....:oops: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 No dobrze, że już jesteś kochana, trzeba kiedyś pokazać zarazkom gdzie ich miejsce :multi: Quote
Agnieszka Co. Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Szybkiego powrotu do pełni sił - bo pieski pewnie czekają na dłuższe spacerki Quote
Gosiapk Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 zozolina napisał(a):Gosiu dziekuje jak mi miło....:oops: Jak przyjęły dziewczynki Twój powrót? :buzi: Quote
RUDA ZUZIA Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Witaj Zozo:multi: Cieszę się,że wracasz do zdrowia:lol: Jak nabierzesz sił to pisz co słychać u panienek. Quote
Ewanka Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Zozolinko, bardzo współczuję "szpitalowania", a właściwie jego przyczyny! ... mam nadzieję, że czujesz się już lepiej i opowiesz o dziewczynkach, jak miewa się Roxy, przyszywana siostrzyczka Bajeczki ;) Buziaki i zdrówka życzymy!!! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 (edited) Dziewczyny martwię się o Izę... Dziś z nią rozmawiałam i jest jeszcze słabiutka... Poślijmy jej dużo pozytywnej energii! Edited October 23, 2012 by Chiquita&DeeDee Quote
Recommended Posts