Ewanka Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Odwiedzam o poranku w nadziei na nowe fotki, a tu ... :roll: ... no to czekam dalej :cool3: Słonecznego dnia życzę, u nas niestety słonka brak. Quote
Gosiapk Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 zozolina napisał(a):Oj nie nie nie moja panno wcale sie nie wyslizgałas ,a wawa to tak troche jest odemnie...a moze taka mała galerijka taka chociaz tyci tyci????? tak dla zaostrzenia apetytu? ;) Quote
RUDA ZUZIA Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Ja też wpadłam z nadzieją na fotki a tu dalej nic Quote
zozolina Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Już już ciotki drogie zdj wrzucam,ale nie bedą takie pikne jak wasze...aparatu nie mam tel robie... Księżniczka Roxy :loveu: Colusia Quote
zozolina Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 spacer na 3 smycze...porażka jak dla mnie Quote
Gosiapk Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Potrzebujesz trójnika dla psów. Będzie łatwiej. :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Hahaha:diabloti: skąd ja to znam... moje pierwsze spacery na 3 smycze były lekko mówiąc...:grab: Teraz już sobie radzę nawet w miarę dobrze;) kwestia wprawy:lol: Śliczne zdjęcia, widać, że Roxy się zadomowiła:) Czekam na jakieś opowieści;) Zdjęcia bardzo ładne :) Quote
zozolina Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Witaj Rami,miło że nas odwiedzasz :loveu:,no powiem Ci że dzisiaj np rano na spacerze nawet nawet mi wychodziło żeby sie nie poplątac w smyczach,ale wiesz doszłam do wniosku że automaty ale linkowe nie tasmowe sa dużo lepsze od zwykłych,jak cola walnie focha i nie chce isc na spacer,tylko zakopuje sie w kołdrze to biore roxy na smyczy coli,zajefajny róż :-D,automat,i roxy o wiele lepiej na niej idzie niż na zwykłej,zwykłą podgryza :roll:,tak mysle ze sie zadomowiła,a zdj takie sobie...nie tak soczyste i wyrazne jak wasze ale aparat sie popsuł...sam...ja nic nie robiłam...:roll: Quote
RUDA ZUZIA Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 zozolina napisał(a):Już już ciotki drogie zdj wrzucam,ale nie bedą takie pikne jak wasze...aparatu nie mam tel robie... Księżniczka Roxy :loveu: Colusia Widać,że księżniczka już się zadomowiła:lol: Colusia ma śliczną leżankę. Obydwie księżniczki śliczne. A w Twoich oczach widzę nieuleczalne uzależnienie:evil_lol: Gosiapk napisał(a):Potrzebujesz trójnika dla psów. Będzie łatwiej. :) :fadein: Quote
zozolina Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 uzaleznienie powiadasz...moze i troche...tak odrobine...kocham te szkraby małe,dają mi tyle radosci...:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Ja jestem uzależniona na maxa... ale o tym jeszcze się przekonacie:evil_lol: być może całkiem niedługo:diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 O jaka ja śpiąca jestem :) http://img411.imageshack.us/img411/1790/1033n.jpg Quote
Pasia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 nowe zdjęcia :) śliczne panienki http://img411.imageshack.us/img411/1790/1033n.jpg :loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ja jestem uzależniona na maxa... ale o tym jeszcze się przekonacie:evil_lol: być może całkiem niedługo:diabloti: Mów:mad::evil_lol: Quote
Gosiapk Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ja jestem uzależniona na maxa... ale o tym jeszcze się przekonacie:evil_lol: być może całkiem niedługo:diabloti: Co Ty knujesz? :hmmmm: Quote
zozolina Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ja jestem uzależniona na maxa... ale o tym jeszcze się przekonacie:evil_lol: być może całkiem niedługo:diabloti: Rami no co ty ????? napisz mi tutaj po cichutku co i jak , nikt sie nie dowie :evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='zozolina']Rami no co ty ????? napisz mi tutaj po cichutku co i jak , nikt sie nie dowie :evil_lol: Właśnie,jak napiszesz tą szarą czcionką to nie będziemy czytać:evil_lol: Quote
Gosiapk Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Właśnie,jak napiszesz tą szarą czcionką to nie będziemy czytać:evil_lol: Gdzież tam, oczywiście, że nie będziemy czytać Quote
Ewanka Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Ale cudne foteczki trójeczki, widzę, że Roxy to już domownik pełną gębą :p :loveu: Chiquita&DeeDee napisał(a):Ja jestem uzależniona na maxa... ale o tym jeszcze się przekonacie:evil_lol: być może całkiem niedługo:diabloti: Będzie czwóreczka ??? !!! :multi::multi::multi: Quote
Syla Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Wychodzę z dwójką, ale większych psów i sobie radzę nieźle, choć dziadzio Edziu ma ADHD, a 20latka ma swoje humory..Z trójeczką maluszków, nie byłoby problemu i coraz bardziej dojrzewam, do adopcji, ale to jak już zmniejszy mi się liczebność, a zwiększy metraż mieszkalny.Roxunia jest cudna, ale jakoś wolę te krótkowłose, jak Colunia. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Mów:mad::evil_lol: [quote name='Gosiapk']Co Ty knujesz? :hmmmm: [quote name='zozolina']Rami no co ty ????? napisz mi tutaj po cichutku co i jak , nikt sie nie dowie :evil_lol: [quote name='RUDA ZUZIA']Właśnie,jak napiszesz tą szarą czcionką to nie będziemy czytać:evil_lol: [quote name='Gosiapk']Gdzież tam, oczywiście, że nie będziemy czytać [quote name='Ewanka']Ale cudne foteczki trójeczki, widzę, że Roxy to już domownik pełną gębą :p :loveu: Będzie czwóreczka ??? !!! :multi::multi::multi: Hahahah:roflt::roflt::roflt: Jesteście jedyne... 'mój laptokkkk umrze śmiercią zapluwczą' przez Was:diabloti: Nie powiem nic :siara::siara::siara: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Dzień dobry śliczne maleńkie sunieczki :) Quote
Recommended Posts