Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zozolina napisał(a):
Oj nie nie nie moja panno wcale sie nie wyslizgałas ,a wawa to tak troche jest odemnie...a moze taka mała galerijka taka chociaz tyci tyci?????

tak dla zaostrzenia apetytu? ;)

Posted

Hahaha:diabloti: skąd ja to znam... moje pierwsze spacery na 3 smycze były lekko mówiąc...:grab:
Teraz już sobie radzę nawet w miarę dobrze;) kwestia wprawy:lol:

Śliczne zdjęcia, widać, że Roxy się zadomowiła:)
Czekam na jakieś opowieści;)
Zdjęcia bardzo ładne :)

Posted

Witaj Rami,miło że nas odwiedzasz :loveu:,no powiem Ci że dzisiaj np rano na spacerze nawet nawet mi wychodziło żeby sie nie poplątac w smyczach,ale wiesz doszłam do wniosku że automaty ale linkowe nie tasmowe sa dużo lepsze od zwykłych,jak cola walnie focha i nie chce isc na spacer,tylko zakopuje sie w kołdrze to biore roxy na smyczy coli,zajefajny róż :-D,automat,i roxy o wiele lepiej na niej idzie niż na zwykłej,zwykłą podgryza :roll:,tak mysle ze sie zadomowiła,a zdj takie sobie...nie tak soczyste i wyrazne jak wasze ale aparat sie popsuł...sam...ja nic nie robiłam...:roll:

Posted

zozolina napisał(a):
Już już ciotki drogie zdj wrzucam,ale nie bedą takie pikne jak wasze...aparatu nie mam tel robie...

Księżniczka Roxy :loveu:

Colusia

Widać,że księżniczka już się zadomowiła:lol:
Colusia ma śliczną leżankę.
Obydwie księżniczki śliczne.
A w Twoich oczach widzę nieuleczalne uzależnienie:evil_lol:

Gosiapk napisał(a):
Potrzebujesz trójnika dla psów. Będzie łatwiej. :)

:fadein:

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Ja jestem uzależniona na maxa... ale o tym jeszcze się przekonacie:evil_lol: być może całkiem niedługo:diabloti:

Rami no co ty ????? napisz mi tutaj po cichutku co i jak , nikt sie nie dowie :evil_lol:

Posted

Ale cudne foteczki trójeczki, widzę, że Roxy to już domownik pełną gębą :p :loveu:

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Ja jestem uzależniona na maxa... ale o tym jeszcze się przekonacie:evil_lol: być może całkiem niedługo:diabloti:

Będzie czwóreczka ??? !!! :multi::multi::multi:

Posted

Wychodzę z dwójką, ale większych psów i sobie radzę nieźle, choć dziadzio Edziu ma ADHD, a 20latka ma swoje humory..Z trójeczką maluszków, nie byłoby problemu i coraz bardziej dojrzewam, do adopcji, ale to jak już zmniejszy mi się liczebność, a zwiększy metraż mieszkalny.Roxunia jest cudna, ale jakoś wolę te krótkowłose, jak Colunia.

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Mów:mad::evil_lol:

[quote name='Gosiapk']Co Ty knujesz? :hmmmm:

[quote name='zozolina']Rami no co ty ????? napisz mi tutaj po cichutku co i jak , nikt sie nie dowie :evil_lol:

[quote name='RUDA ZUZIA']Właśnie,jak napiszesz tą szarą czcionką to nie będziemy czytać:evil_lol:

[quote name='Gosiapk']Gdzież tam, oczywiście, że nie będziemy czytać

[quote name='Ewanka']Ale cudne foteczki trójeczki, widzę, że Roxy to już domownik pełną gębą :p :loveu:

Będzie czwóreczka ??? !!! :multi::multi::multi:

Hahahah:roflt::roflt::roflt:
Jesteście jedyne... 'mój laptokkkk umrze śmiercią zapluwczą' przez Was:diabloti:

Nie powiem nic :siara::siara::siara: