Jump to content
Dogomania

Spineczka (11 tygodni). W Nowym Domku Wcina Hamburgera:)) (s. 38)

Recommended Posts

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wysłałam Ci pw. Dzięki!

Przeczytałam prognozę pogody. Idą mrozy - kilkanaście stopni na minusie w nocy. A tam jeszcze zostały szczeniaczki :-(
Taka mała kudłata, nieco jorkowata młoda mamusia ze szczeniusiem i jeden piaskowy gładki... No, ale co zrobić, mało mam miejsca...:oops:

Posted

:loveu: Jaka słodka niunia:loveu: ...Jest już na allegro?? Moze wtytule napiszcie 'mix mopsa' albo 'mix buldożka' czy coś takiego???Wiem z doświadczenia,ze wtedy więcej osób tam trafia..:lol: ...

Posted

Będę ją wystawiała na allegro, ale chyba z tym mopsem i buldożkiem nie będę szaleć. Nie wiadomo co z niej wyrośnie. Ten ryjek ma taki mopsiowy, oczka szeroko rozstawione, ale nie chcę żeby ludzie się napalali, że to mopsio...

Ale ona słodka, mówię Wam :loveu:

Posted

anielica napisał(a):
Mała podobno dobrze wpasowała się w zwierzyniec Tiger.
Rozstawia towarztstwo po kątach :evil_lol:

Rozstawia ?! To bardzo delikatnie powiedziane .....:evil_lol:

Ona sterroryzowała wszystkie moje zwierzaki - każdego gania, szczeka i atakuje z zębami - wszystko ucieka w popłochu....nawet moja kotka,( z którą Tiger nie może dać sobie rady tylko wciąz dostaje od niej łapą po nosie ) ucieka przed Spineczką ......
To jest prawdziwy kabaret......
Spimy tylko na rączkach , przeniesina do kojca , natychmiast się budzi i wdrapuje się na kolana (pazurki ma jak kot)..

Dziś chyba muszeja wziąc do ózka , bo zamierzam się przespać choć troszkę ........(myśle , że wszystkie pchły już szlag trafił , zresztą zmiotłam dziś ich tonę z podłogi w łazience......)
Aż trudno uwierzyć , że na takiej małej psince było tyle pcheł..... Jak ją musiały strasznie gryźc ......:-(
Dziś były 3 koopy i w każdej był dłuuuuuuugi biały robal...brrrrrrrr.......

Szukamy domku dla łodziaka , łobuziaka !!!!!

Posted

Słuchajcie, Spinka to ponoć bardzo energiczna i charakterna babka.
Dzisiaj przychodzi do mnie, mam nadzieję, że moje zwierzaki ją nieco utemperują :evil_lol:

Spinkeczke szuka domeczka!

Posted

Boziu jakie małe diablątko! Albo kociątko! :loveu: Dziewczyny gdzie ją ogłaszacie? Takie cudo w mig do nowego domku powinno iść! A domek z pielgrzmką do częstochowy za taki skarb podziękować:loveu: ... Co z tymi ludźmi:shake: , nikt aniołka nie chce???

Posted

Aniołek przespał noc w ciszy. Tylko trochę popiszczał jak wychodziłam z domu z nikodemem na spacer. Ma apetyt, wszystko zrobione, nie jest źle:)

Chociaż ciotka Tiger mówi, że jestem wredna dla małej, bo nie noszę jej na rękach :razz:

Posted

[quote name='anielica']
Chociaż ciotka Tiger mówi, że jestem wredna dla małej, bo nie noszę jej na rękach :razz:

Mówie gorsze rzeczy , i epitety też gorsze......;) ,ale myśle , że ciocia anielica nie wytrzyma długo w swoim postanowieniu nie noszenia Spinki na rękach.....:evil_lol:

Toż to dziecko malutkie i dla prawidłowidego rozwoju potrzebuje bardzo dużo czułości ,prawda dogomaniacy ?!:p

Ciociu anielico.............."do serca przytul psa.....":loveu:

A dzisiaj to są imieniny cioci anielicy !!!
bo to Dorotka jest , a juści ......