zasadzkas Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Wysyłam komus psinkę i przydałby się jakiś kontakt do Was "pozadogmaniowy" Quote
anielica Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Wysłałam Ci pw. Dzięki! Przeczytałam prognozę pogody. Idą mrozy - kilkanaście stopni na minusie w nocy. A tam jeszcze zostały szczeniaczki :-( Taka mała kudłata, nieco jorkowata młoda mamusia ze szczeniusiem i jeden piaskowy gładki... No, ale co zrobić, mało mam miejsca...:oops: Quote
anielica Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Spinia psypomina się dogomaniakom! Quote
Korenia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Spineczka chce sie wpiąć komuś we włosy ;) Quote
Agnie Koty Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 O mamo, jaka jestem gloźna, :evil_lol: Quote
mama_Dorota Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Kinder-niespodzianka do góry!!! :multi: :multi: :multi: :loveu: Quote
Marlena:) Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 :loveu: Jaka słodka niunia:loveu: ...Jest już na allegro?? Moze wtytule napiszcie 'mix mopsa' albo 'mix buldożka' czy coś takiego???Wiem z doświadczenia,ze wtedy więcej osób tam trafia..:lol: ... Quote
anielica Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Będę ją wystawiała na allegro, ale chyba z tym mopsem i buldożkiem nie będę szaleć. Nie wiadomo co z niej wyrośnie. Ten ryjek ma taki mopsiowy, oczka szeroko rozstawione, ale nie chcę żeby ludzie się napalali, że to mopsio... Ale ona słodka, mówię Wam :loveu: Quote
anielica Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Mała podobno dobrze wpasowała się w zwierzyniec Tiger. Rozstawia towarztstwo po kątach :evil_lol: Quote
Tiger Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 anielica napisał(a):Mała podobno dobrze wpasowała się w zwierzyniec Tiger. Rozstawia towarztstwo po kątach :evil_lol: Rozstawia ?! To bardzo delikatnie powiedziane .....:evil_lol: Ona sterroryzowała wszystkie moje zwierzaki - każdego gania, szczeka i atakuje z zębami - wszystko ucieka w popłochu....nawet moja kotka,( z którą Tiger nie może dać sobie rady tylko wciąz dostaje od niej łapą po nosie ) ucieka przed Spineczką ...... To jest prawdziwy kabaret...... Spimy tylko na rączkach , przeniesina do kojca , natychmiast się budzi i wdrapuje się na kolana (pazurki ma jak kot).. Dziś chyba muszeja wziąc do ózka , bo zamierzam się przespać choć troszkę ........(myśle , że wszystkie pchły już szlag trafił , zresztą zmiotłam dziś ich tonę z podłogi w łazience......) Aż trudno uwierzyć , że na takiej małej psince było tyle pcheł..... Jak ją musiały strasznie gryźc ......:-( Dziś były 3 koopy i w każdej był dłuuuuuuugi biały robal...brrrrrrrr....... Szukamy domku dla łodziaka , łobuziaka !!!!! Quote
akucha Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ajjjjjjjjjjj, jak ja kocham takie rozrabiactwo małe :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anielica Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Kto pokocha małą Spineczkę :oops: ? Quote
anielica Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Słuchajcie, Spinka to ponoć bardzo energiczna i charakterna babka. Dzisiaj przychodzi do mnie, mam nadzieję, że moje zwierzaki ją nieco utemperują :evil_lol: Spinkeczke szuka domeczka! Quote
Marlena:) Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 W górę Spineczko:multi: :multi: .. Domku gdzie jesteś?????:lol: Quote
anielica Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Spinka jest u mnie. Na razie smutna, chodzi sobie i zwiedza, i śpi przy nogach. Nie terroryzuje, i niech tak zostanie, bo sąsiadów mam drażliwych :cool1: Quote
AśkaK Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Boziu jakie małe diablątko! Albo kociątko! :loveu: Dziewczyny gdzie ją ogłaszacie? Takie cudo w mig do nowego domku powinno iść! A domek z pielgrzmką do częstochowy za taki skarb podziękować:loveu: ... Co z tymi ludźmi:shake: , nikt aniołka nie chce??? Quote
anielica Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Aniołek przespał noc w ciszy. Tylko trochę popiszczał jak wychodziłam z domu z nikodemem na spacer. Ma apetyt, wszystko zrobione, nie jest źle:) Chociaż ciotka Tiger mówi, że jestem wredna dla małej, bo nie noszę jej na rękach :razz: Quote
Tiger Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='anielica'] Chociaż ciotka Tiger mówi, że jestem wredna dla małej, bo nie noszę jej na rękach :razz: Mówie gorsze rzeczy , i epitety też gorsze......;) ,ale myśle , że ciocia anielica nie wytrzyma długo w swoim postanowieniu nie noszenia Spinki na rękach.....:evil_lol: Toż to dziecko malutkie i dla prawidłowidego rozwoju potrzebuje bardzo dużo czułości ,prawda dogomaniacy ?!:p Ciociu anielico.............."do serca przytul psa.....":loveu: A dzisiaj to są imieniny cioci anielicy !!! bo to Dorotka jest , a juści ...... Quote
Kam Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 zobaczcie, znalazłam rasę Spineczki :evil_lol: z tematu o gryfonikach,post lothii 7.09.2007 "brabantczyk KRECIK Pro Publico Bono" Quote
Recommended Posts