sleepingbyday Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 szczerze mówiąc - potrzeba deklaracji - leczenie ortopedyczne, niezależnie,w którą stronę pójdzie - będzie kosztować. Quote
Hotel KADIF Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Zapisuję sobie sunieczkę... :) Zawsze "trójłapy" leżały mi na sercu! Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 sleepingbyday napisał(a):szczerze mówiąc - potrzeba deklaracji - leczenie ortopedyczne, niezależnie,w którą stronę pójdzie - będzie kosztować. Mam nadzieję że dzisiaj ruszy zbiórka na zaginął dom, Byłam już na trzech wizytach u weterynarza , odrobaczanie, zastrzyki z witamin, leki na krążenie, i na poprawienie unerwienia... :shake: dzisiaj idziemy zrobić prześwietlenie dobrze byłoby jak najszybciej zacząć zbierać fundusze bo zaraz po prześwietleniu będzie jeszcze wizyta u ortopedy:roll: i wizyta na szczepienie:roll:. Mała ma założoną książeczkę i wszystko tam jest na bieżąco wpisywane... dobrze byłoby gdyby osoba, która się zdecyduje ją wziąć też miała wsparcie finansowe... Jak tylko zacznie się zbiórka dam znać Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 a może jakiś bazarek cegiełkowy dla niej zrobic? Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Wszystko się przyda.... ..pewnie . Bo z zaginął dom jakoś nie ma odpowiedzi dzisiaj,.. ja w każdym bądź razie zbieram paragony które potem można zamienić na faktury , żeby wszystko było udokumentowane. Na razie jeszcze daję radę bo mama mnie wspomaga.. ale nie umiem powiedzieć jak długo, dzisiaj sie dowiem ile będzie kosztowała wizyta u ortopedy... Moja siostra kupiła Malutkiej posłanko. Wyprawkę powolutku zbieramy. Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 masz konto kochana tak to ja zrobię bazarek cegiełkowy a ty będziesz wysyłała na pw wiadomośc o numerze konta ok? Quote
wiosenka Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Warto na początku zrobić rozliczenie, a w trakcie wklejać wszelkie paragony. Quote
mestudio Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 W pierwszym poście zrób rozliczenie. Wydatki na co i suma, a pod wydatkami finanse suni czyli wpływy. Nie może tak być, że zostaniesz sama z tym problemem, a nuż ktoś zechce wspomóc. Możesz zrobić fotki paragonów i wklejać to w postach, a w pierwszym poście tylko napisz gdzie są potwierdzenia (który post). Quote
sleepingbyday Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 dosia, przeczytaj w regulaminie, jak się rozlicza pomoc finansową. Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 agatamakowska6@wp.pl napisał(a):masz konto kochana tak to ja zrobię bazarek cegiełkowy a ty będziesz wysyłała na pw wiadomośc o numerze konta ok? Dobrze,.. pewnie. Jak tylko ktoś zechce w jakikolwiek sposób pomóc to nr konta podam i niezbędne dane. Od razu możemy się umówić ,że wszelkie ewentualne wpłaty w tytule przelewu "Malutka" Quote
Ewa Marta Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 DOSIA_GRECIA napisał(a):Dobrze,.. pewnie. Jak tylko ktoś zechce w jakikolwiek sposób pomóc to nr konta podam i niezbędne dane. Od razu możemy się umówić ,że wszelkie ewentualne wpłaty w tytule przelewu "Malutka" Ja poproszę numer konta na PW. Niestety nie mogę jej przyjąć do domu, to chociaż 50 zl wyślę na jej leczenie... Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 bazarek dla małej dla suni na rehabilitację od 5.03 do 9.03 do godziny 20.00 Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Wszystko opisałam w pierwszym poście. Zbieram tylko paragony za leczenie. Niestety nawet jeśli weterynarz weźmie tylko za leki to i tak się zbiera... a wizyta u ortopedy w Felisiu kosztuje 100 zł . Tak mi tam powiedziała pani która robiła RTG. Resztę jakoś ogarniam z pomocą rodziny. Quote
mmd Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Podglądam Was od wczoraj. I pewnie nie tylko ja ;) Nie martw się, sami nie jesteście, finanse zawsze się jakoś opanuje. Polecam się "zameldować" u nas i zobaczyć o co chodzi, chociaż już trochę nagadałyśmy. http://www.dogomania.pl/threads/213164-Klub-Wytrwa%C5%82ych-Baloniarek-Razem-mo%C5%BCemy-odnosi%C4%87-sukcesy-%29 - generalnie wspieramy psiaki w BDT i wspieramy BDT, choćby moralnie :) Są dziewczyny od ogłoszeń, mamy kasę zapomogowo-pożyczkową, no i czasem jakimś cudem któraś ma miejsce dla psiaka (ale teraz chyba wszędzie pełno) Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='mmd']Podglądam Was od wczoraj. I pewnie nie tylko ja ;) Nie martw się, sami nie jesteście, finanse zawsze się jakoś opanuje. Polecam się "zameldować" u nas i zobaczyć o co chodzi, chociaż już trochę nagadałyśmy. http://www.dogomania.pl/threads/213164-Klub-Wytrwa%C5%82ych-Baloniarek-Razem-mo%C5%BCemy-odnosi%C4%87-sukcesy-%29 - generalnie wspieramy psiaki w BDT i wspieramy BDT, choćby moralnie :) Są dziewczyny od ogłoszeń, mamy kasę zapomogowo-pożyczkową, no i czasem jakimś cudem któraś ma miejsce dla psiaka (ale teraz chyba wszędzie pełno) Dziękuję za zaproszenie,.. tak wsparcie psychiczne też jest niezwylke ważne... jak się trochę obrobię to w spokoju poczytam ;) Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 :lol:Jesteśmy na ZAGINĄŁ DOM !!!:lol: Coraz więcej osób wie o Malutkiej,. bardzo Wam wszystkim dziękuje za wszelka pomoc i wsparcie... Bez pomocy byłoby bardzo ciężko Mam nadzieję ,że ta akcja zakończy koszmar tej bidy w stałym kochającym domu. Quote
lula2010 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 mala -sliczna;udostepnilam/rozeslalam na F ,gdzie sie da:-)trzymam za suczyne kciuki(moje 3 sunie tez,zeby domek szybko sie znalazl)! Quote
mestudio Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 (edited) [quote name='mestudio']Zaraz zadziała TZ. Miałem problem z komputerem, ale jakby ktoś jeszcze chciał (trochę inny banerek) to proszę się częstować. Ten aktualnie używany jest trochę za duży (niezgodny z regulaminem - powinien być co najwyżej 100px). [PHP][/PHP] [PHP][/PHP] [PHP][/PHP] TZmestudio Edited March 6, 2012 by mestudio w polu php umieściłem gotowe już podpisy (wystarczy kopiuj i wklej) Quote
bric-a-brac Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Banerki super, wkleiłabym gdyby nie brak miejsca. Do przeklejenia do pierwszego postu :) Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='mestudio']Miałem problem z komputerem, ale jakby ktoś jeszcze chciał (trochę inny banerek) to proszę się częstować. Ten aktualnie używany jest trochę za duży (niezgodny z regulaminem - powinien być co najwyżej 100px). TZmestudio dziękuję... w tym całym zamieszaniu nawet nie mam czasu na studiowanie regulaminu.. będę musiała podmienić. Quote
mestudio Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='DOSIA_GRECIA']dziękuję... w tym całym zamieszaniu nawet nie mam czasu na studiowanie regulaminu.. będę musiała podmienić. Zmniejszyłem ten aktualny: TZmestudio Quote
bric-a-brac Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Dosiu, a kiedy wybieracie się do ortopedy? Quote
mestudio Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 wiosenka napisał(a):Tylko go jeszcze podlinkować trzeba. Koniecznie należy podlinkować. Czy może któraś z ciotek wstawić banerki już podlinkowane do poczęstowania się? :-) TZmestudio Quote
Recommended Posts