Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sleepingbyday napisał(a):
szczerze mówiąc - potrzeba deklaracji - leczenie ortopedyczne, niezależnie,w którą stronę pójdzie - będzie kosztować.

Mam nadzieję że dzisiaj ruszy zbiórka na zaginął dom, Byłam już na trzech wizytach u weterynarza , odrobaczanie, zastrzyki z witamin, leki na krążenie, i na poprawienie unerwienia... :shake: dzisiaj idziemy zrobić prześwietlenie dobrze byłoby jak najszybciej zacząć zbierać fundusze bo zaraz po prześwietleniu będzie jeszcze wizyta u ortopedy:roll: i wizyta na szczepienie:roll:. Mała ma założoną książeczkę i wszystko tam jest na bieżąco wpisywane... dobrze byłoby gdyby osoba, która się zdecyduje ją wziąć też miała wsparcie finansowe...
Jak tylko zacznie się zbiórka dam znać

Posted

Wszystko się przyda.... ..pewnie . Bo z zaginął dom jakoś nie ma odpowiedzi dzisiaj,.. ja w każdym bądź razie zbieram paragony które potem można zamienić na faktury , żeby wszystko było udokumentowane. Na razie jeszcze daję radę bo mama mnie wspomaga.. ale nie umiem powiedzieć jak długo, dzisiaj sie dowiem ile będzie kosztowała wizyta u ortopedy... Moja siostra kupiła Malutkiej posłanko. Wyprawkę powolutku zbieramy.

Posted

W pierwszym poście zrób rozliczenie.
Wydatki na co i suma, a pod wydatkami finanse suni czyli wpływy.
Nie może tak być, że zostaniesz sama z tym problemem, a nuż ktoś zechce wspomóc.
Możesz zrobić fotki paragonów i wklejać to w postach, a w pierwszym poście tylko napisz gdzie są potwierdzenia (który post).

Posted

agatamakowska6@wp.pl napisał(a):
masz konto kochana tak to ja zrobię bazarek cegiełkowy a ty będziesz wysyłała na pw wiadomośc o numerze konta ok?

Dobrze,.. pewnie. Jak tylko ktoś zechce w jakikolwiek sposób pomóc to nr konta podam i niezbędne dane. Od razu możemy się umówić ,że wszelkie ewentualne wpłaty w tytule przelewu "Malutka"

Posted

DOSIA_GRECIA napisał(a):
Dobrze,.. pewnie. Jak tylko ktoś zechce w jakikolwiek sposób pomóc to nr konta podam i niezbędne dane. Od razu możemy się umówić ,że wszelkie ewentualne wpłaty w tytule przelewu "Malutka"

Ja poproszę numer konta na PW. Niestety nie mogę jej przyjąć do domu, to chociaż 50 zl wyślę na jej leczenie...

Posted

Wszystko opisałam w pierwszym poście. Zbieram tylko paragony za leczenie. Niestety nawet jeśli weterynarz weźmie tylko za leki to i tak się zbiera... a wizyta u ortopedy w Felisiu kosztuje 100 zł . Tak mi tam powiedziała pani która robiła RTG. Resztę jakoś ogarniam z pomocą rodziny.

Posted

Podglądam Was od wczoraj. I pewnie nie tylko ja ;)
Nie martw się, sami nie jesteście, finanse zawsze się jakoś opanuje.
Polecam się "zameldować" u nas i zobaczyć o co chodzi, chociaż już trochę nagadałyśmy.
http://www.dogomania.pl/threads/213164-Klub-Wytrwa%C5%82ych-Baloniarek-Razem-mo%C5%BCemy-odnosi%C4%87-sukcesy-%29
- generalnie wspieramy psiaki w BDT i wspieramy BDT, choćby moralnie :) Są dziewczyny od ogłoszeń, mamy kasę zapomogowo-pożyczkową, no i czasem jakimś cudem któraś ma miejsce dla psiaka (ale teraz chyba wszędzie pełno)

Posted

[quote name='mmd']Podglądam Was od wczoraj. I pewnie nie tylko ja ;)
Nie martw się, sami nie jesteście, finanse zawsze się jakoś opanuje.
Polecam się "zameldować" u nas i zobaczyć o co chodzi, chociaż już trochę nagadałyśmy.
http://www.dogomania.pl/threads/213164-Klub-Wytrwa%C5%82ych-Baloniarek-Razem-mo%C5%BCemy-odnosi%C4%87-sukcesy-%29
- generalnie wspieramy psiaki w BDT i wspieramy BDT, choćby moralnie :) Są dziewczyny od ogłoszeń, mamy kasę zapomogowo-pożyczkową, no i czasem jakimś cudem któraś ma miejsce dla psiaka (ale teraz chyba wszędzie pełno)

Dziękuję za zaproszenie,.. tak wsparcie psychiczne też jest niezwylke ważne... jak się trochę obrobię to w spokoju poczytam ;)

Posted

:lol:Jesteśmy na ZAGINĄŁ DOM !!!:lol:

Coraz więcej osób wie o Malutkiej,. bardzo Wam wszystkim dziękuje za wszelka pomoc i wsparcie... Bez pomocy byłoby bardzo ciężko
Mam nadzieję ,że ta akcja zakończy koszmar tej bidy w stałym kochającym domu.

Posted (edited)

[quote name='mestudio']Zaraz zadziała TZ.

Miałem problem z komputerem, ale jakby ktoś jeszcze chciał (trochę inny banerek) to proszę się częstować. Ten aktualnie używany jest trochę za duży (niezgodny z regulaminem - powinien być co najwyżej 100px).

[PHP][/PHP]

[PHP][/PHP]

[PHP][/PHP]

TZmestudio

Edited by mestudio
w polu php umieściłem gotowe już podpisy (wystarczy kopiuj i wklej)
Posted

[quote name='mestudio']Miałem problem z komputerem, ale jakby ktoś jeszcze chciał (trochę inny banerek) to proszę się częstować. Ten aktualnie używany jest trochę za duży (niezgodny z regulaminem - powinien być co najwyżej 100px).

TZmestudio
dziękuję... w tym całym zamieszaniu nawet nie mam czasu na studiowanie regulaminu.. będę musiała podmienić.

Posted

[quote name='DOSIA_GRECIA']dziękuję... w tym całym zamieszaniu nawet nie mam czasu na studiowanie regulaminu.. będę musiała podmienić.

Zmniejszyłem ten aktualny:

TZmestudio

Posted

wiosenka napisał(a):
Tylko go jeszcze podlinkować trzeba.

Koniecznie należy podlinkować. Czy może któraś z ciotek wstawić banerki już podlinkowane do poczęstowania się? :-)

TZmestudio