Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sleepingbyday napisał(a):
na wszelki wypadek ją obserwuj, nie zawadzi. nie znasz jej tak, jka swoje psy, to lepiej byc czujniejszym.

jesteśmy już umówione z panami na czwartek?

tak na czwartek na 18. jeszcze do Ciebie zadzwonię. Mogę po Ciebie przyjechać o 17.

mam wrażenie że chyba przeforsowała łapkę i może ją boli.... a może lepiej się robi z łapką..? Pani wet powiedziała ,że powrót czucia może być bolesny. A może tylko ma gorszy dzień.. No i strasznie nie lubi zastrzyków. A może dopiero schodzi z niej powietrze... :) jakiś drugi etap psychiczny pobytu w nowym miejscu.
Już jest drugi tydzień Dośka zaczyna być zazdrosna, nie odstępuje Malutkiej na krok . Gdzie ona tam i Dośka..,żeby jej coś nie ominęło przypadkiem.

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oczywiście.... nie mówię ,że będę natrętna... ale najdalej za tydzien umówie sie na spacerek i odwiedziny... I mam nadzieje ,że wszystko potoczy sie dobrze... a jutro będzie radość i łzy.. :( przywiązałm sie do mojego czarnego liska.

Posted

tak, byłyśmy razem.
Panowie prawie zieloni ;-) w kwestiach psich, ale np opiekują się od czasu do czasu znajomymi psami ( mieli na przetrzymaniu dwa psy, a kiedyś goldena przez dwa miesiące), więc nie totalnie zieloni. ale po pierwsze dowiedziałyśmy się, że: czy łapa wyzdrowieje, czy nie, to nie problem, nowotwór to dopiero problem. całkowicie zgadzam się z tym poglądem :-); dowiedziałyśmy się też, ze panowie poszukali informacji o rehabilitacji, znaleźli klinikę rehabilitacyjną pół km od siebie (na heroldów) i już tam się dowiadywali, co i jak. byczo, nie?

będziemy polecać szkolenia, jakby co, podstawowe rzeczy w wymiarze powodziowej fali informacji przekazałyśmy, przy okazji zagadując panów na śmierć. poza tym poleciłam jakieś lektury itd.
Dosia im nie odpuści, zobaczycie, nawet notatki w książeczce zdrowia porobiła, czym nie wolno karmić psa.
Aha, Dosia, zapomniałyśmy powiedzieć o kościach kurczaka!

moim zdaniem będzie dobrze. i myśle, ze możemy liczyć na śliczne fotki malutkiej :-)

Posted

a, no super!

słuchajcie, w kwestii rozliczeń finansowych. chciałabym kaskę z mojego bazarku przekazac psu, który dwa z trzech lat zycia spędził zaspawany w wąskiej klatce:

http://www.dogomania.pl/threads/224043-Pies-ZASPAWANY-w-klatce-DWA-LATA-blaga%C5%82-o-pomoc-!-Ju%C5%BC-w-DT.-Wspom%C3%B3%C5%BC-je%C5%9Bli-mo%C5%BCesz-...

co do reszty rozliczeń, rozmawiałyśmy z dosią o tym i ona tu wszystko wam przedstawi.

Posted

:crazyeye:o św. Rito! Własciwie to wcale nie jestem zaskoczona, to jest kolejna psina, która znalazła dom po zmówieniu nowenny, a szczylki, którym dawano nikłe szanse na życie z powodu parwo wyleczone.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
asperges, zmów nowennę za mojego tymczasa, bo juz półtora roku szuka domu, a młodziak to on nie jest.

Za Kargula to nie wystarczy. Do klasztoru trzeba by iść :evil_lol: