Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no cóż, widzę, że dosia nic nie napisała, to chyba wam zdradzę - malutka zapoznała się z pewnymi panami i chyba przypadli sobie do gustu.....

najpewniej w czwartek żelazna męczydusza sbd spotka się z nimi przemaglować w tą i z powrotem na okoliczność.... adopcji.

nie zapeszać, spluwać przez lewe ramię, nie pukać w malowane drewniane przedmioty i generalnie trzymac kciuki!

Posted

Cudna jest w tym legowisku, wygląda pięknie, nie ten psiak - podmieniony?

sbd trzymam kciuki, dlaczego ja nie spotykam żadnych panów, którym by przypadł do gustu mój zwierzyniec????:placz:

Posted

nic nie piszę bo aż się boję cieszyć...:oops:a do tego...trochę mnie choroba rozkłada:shake: dopiero wróciłam do domu bo pojechałam po rzeczy malutkiej do mojej siostry. Malutka zostaje u mnie bo jak mnie rozłoży chorubsko to kto jej zastrzyk zrobi?

Trzymajcie kciuki. Nie mam doświadczenia ale jakoś mam dobre przeczucie, potencjalni opiekunowie byli już ze mną u weta i w domu.. mówią rozsądnie i tak samo się zachowują.

Posted

mestudio napisał(a):
Cudna jest w tym legowisku, wygląda pięknie, nie ten psiak - podmieniony?

sbd trzymam kciuki, dlaczego ja nie spotykam żadnych panów, którym by przypadł do gustu mój zwierzyniec????:placz:

Bo mieszkasz na za... bezpaniu :)

To kciukamy. SBD Ty tam jak bazyliszek połączony z rentgenem patrz. Ta malizna musi super trafić ;)

Posted

sleepingbyday napisał(a):
mestudio, mam tymczasa od półtora roku, chcesz pogadać ;-)?

O moim, który jest od dwóch lat i dwóch miesięcy u nas? Panna Fąfel chyba u nas już zostanie bo przeterminowana jest okropnie. Muffin - najbrzydszy staruszek świata też już półtora roku się u nas wyleguje, Brina stara podhalanka ma wątpliwą szansę na dom itd.........o dzikusce Krówce to już w ogóle nie wspomnę. A reszta, cóż - mam nadzieję, że część domy znajdzie.

Posted

mestudio napisał(a):
O moim, który jest od dwóch lat i dwóch miesięcy u nas? Panna Fąfel chyba u nas już zostanie bo przeterminowana jest okropnie. Muffin - najbrzydszy staruszek świata też już półtora roku się u nas wyleguje, Brina stara podhalanka ma wątpliwą szansę na dom itd.........o dzikusce Krówce to już w ogóle nie wspomnę. A reszta, cóż - mam nadzieję, że część domy znajdzie.

z radością konstatuję, ze masz gorzej, ha!

Posted

sleepingbyday napisał(a):
z radością konstatuję, ze masz gorzej, ha!

I masz rację, ciesz się kobieto, a ja już się przyzwyczaiłam do powagi sytuacji:-).

Tym samym podnoszę śliczną sunię.

Posted

Ohohohooooo..... już naplułam, na razie nie pukam, bo niemalowanego nie mam (dopiero jak wrócę do domu, polecę do drewutni), kciuki zaciskam, w ogóle się nie cieszę i... CZEKAM! ;)

Posted

dziękuję... sama wstrzymuję oddech... czytam umowy adopcyjne, wskazówki, pytania do wywiadu..
Właściwie już wszystkie zadałam ale nie zaszkodzi żeby jeszcze ktoś z boku przepytał.
Mam na myśli sleepingbyday. Jestem też podejrzliwa..ale co dwie głowy to nie jedna. :lol:
Malutka jakaś dzisiaj nieswoja.. albo ja jestem przewrażliwiona.