sleepingbyday Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 poniedziałkowe dzień dobry. Malutka skończyła już pechowy rozdział w swoim życiu, teraz zaczyna farciarski. pomagają różni ludzie i na różne sposoby :-). Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 coś się chyba zepsuło... nie mogę wstawić zdjęć... a wczorajsze gdzieś zniknęły A tymczasem idę do pracy... i mam nadzieję ,że dzisiaj będzie szczęśliwy dzień/ Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/832/201203110213m.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/816/201203110212m.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/138/201203110215m.jpg/ tutaj pod tymi adresami można obejrzeć. Quote
basiunia131 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Piękna sunia! A Wy jesteście wspaniali, że dajecie jej tyle ciepła ;-) Quote
sleepingbyday Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 no cóż, widzę, że dosia nic nie napisała, to chyba wam zdradzę - malutka zapoznała się z pewnymi panami i chyba przypadli sobie do gustu..... najpewniej w czwartek żelazna męczydusza sbd spotka się z nimi przemaglować w tą i z powrotem na okoliczność.... adopcji. nie zapeszać, spluwać przez lewe ramię, nie pukać w malowane drewniane przedmioty i generalnie trzymac kciuki! Quote
mestudio Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Cudna jest w tym legowisku, wygląda pięknie, nie ten psiak - podmieniony? sbd trzymam kciuki, dlaczego ja nie spotykam żadnych panów, którym by przypadł do gustu mój zwierzyniec????:placz: Quote
bric-a-brac Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Kurcze, jakiś pozytywny dzień, bo gdzie nie wejdę, to dobre wieści. Falowo idzie, trzymam kciuki! Quote
sleepingbyday Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 mestudio, mam tymczasa od półtora roku, chcesz pogadać ;-)? Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 nic nie piszę bo aż się boję cieszyć...:oops:a do tego...trochę mnie choroba rozkłada:shake: dopiero wróciłam do domu bo pojechałam po rzeczy malutkiej do mojej siostry. Malutka zostaje u mnie bo jak mnie rozłoży chorubsko to kto jej zastrzyk zrobi? Trzymajcie kciuki. Nie mam doświadczenia ale jakoś mam dobre przeczucie, potencjalni opiekunowie byli już ze mną u weta i w domu.. mówią rozsądnie i tak samo się zachowują. Quote
mmd Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 mestudio napisał(a):Cudna jest w tym legowisku, wygląda pięknie, nie ten psiak - podmieniony? sbd trzymam kciuki, dlaczego ja nie spotykam żadnych panów, którym by przypadł do gustu mój zwierzyniec????:placz: Bo mieszkasz na za... bezpaniu :) To kciukamy. SBD Ty tam jak bazyliszek połączony z rentgenem patrz. Ta malizna musi super trafić ;) Quote
mestudio Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 sleepingbyday napisał(a):mestudio, mam tymczasa od półtora roku, chcesz pogadać ;-)? O moim, który jest od dwóch lat i dwóch miesięcy u nas? Panna Fąfel chyba u nas już zostanie bo przeterminowana jest okropnie. Muffin - najbrzydszy staruszek świata też już półtora roku się u nas wyleguje, Brina stara podhalanka ma wątpliwą szansę na dom itd.........o dzikusce Krówce to już w ogóle nie wspomnę. A reszta, cóż - mam nadzieję, że część domy znajdzie. Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Czy doszły jakieś wpłaty z bazarku cegiełkowego jak tak to proszę o potwierdzenie dosiu wracaj szybko do zdrowia Quote
sleepingbyday Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 mestudio napisał(a):O moim, który jest od dwóch lat i dwóch miesięcy u nas? Panna Fąfel chyba u nas już zostanie bo przeterminowana jest okropnie. Muffin - najbrzydszy staruszek świata też już półtora roku się u nas wyleguje, Brina stara podhalanka ma wątpliwą szansę na dom itd.........o dzikusce Krówce to już w ogóle nie wspomnę. A reszta, cóż - mam nadzieję, że część domy znajdzie. z radością konstatuję, ze masz gorzej, ha! Quote
wiosenka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Moja jeszcze nie :(. Pieniądze leżą koło kompa, mąż niestety wczoraj nie przelał. Quote
mestudio Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 sleepingbyday napisał(a):z radością konstatuję, ze masz gorzej, ha! I masz rację, ciesz się kobieto, a ja już się przyzwyczaiłam do powagi sytuacji:-). Tym samym podnoszę śliczną sunię. Quote
sleepingbyday Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 a tam, co tu się cieszyć, masakra, nikt go nie chce, pół telefonu nie było, ile psów można by przetymczaswować przez ten rok, ech... trochę to trwało, ale bardzo drania polubiłam, gnojek jeden :-) Quote
Nutusia Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ohohohooooo..... już naplułam, na razie nie pukam, bo niemalowanego nie mam (dopiero jak wrócę do domu, polecę do drewutni), kciuki zaciskam, w ogóle się nie cieszę i... CZEKAM! ;) Quote
Ewa Marta Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Oj trzymam, trzymam!!!! Oby się udało ślicznotce:-) Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 dziękuję... sama wstrzymuję oddech... czytam umowy adopcyjne, wskazówki, pytania do wywiadu.. Właściwie już wszystkie zadałam ale nie zaszkodzi żeby jeszcze ktoś z boku przepytał. Mam na myśli sleepingbyday. Jestem też podejrzliwa..ale co dwie głowy to nie jedna. :lol: Malutka jakaś dzisiaj nieswoja.. albo ja jestem przewrażliwiona. Quote
sleepingbyday Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 na wszelki wypadek ją obserwuj, nie zawadzi. nie znasz jej tak, jka swoje psy, to lepiej byc czujniejszym. jesteśmy już umówione z panami na czwratek? Quote
Recommended Posts