DOSIA_GRECIA Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 sleepingbyday napisał(a):na wszelki wypadek ją obserwuj, nie zawadzi. nie znasz jej tak, jka swoje psy, to lepiej byc czujniejszym. jesteśmy już umówione z panami na czwartek? tak na czwartek na 18. jeszcze do Ciebie zadzwonię. Mogę po Ciebie przyjechać o 17. mam wrażenie że chyba przeforsowała łapkę i może ją boli.... a może lepiej się robi z łapką..? Pani wet powiedziała ,że powrót czucia może być bolesny. A może tylko ma gorszy dzień.. No i strasznie nie lubi zastrzyków. A może dopiero schodzi z niej powietrze... :) jakiś drugi etap psychiczny pobytu w nowym miejscu. Już jest drugi tydzień Dośka zaczyna być zazdrosna, nie odstępuje Malutkiej na krok . Gdzie ona tam i Dośka..,żeby jej coś nie ominęło przypadkiem. Quote
sleepingbyday Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 zaproponuj jej zastrzyk, to może odpuści ;-) Quote
Nutusia Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 I ja trzymam! SBD, mogłabyś mi odpowiedzieć na PW, bo sytuacja jest, że tak powiem "dynamiczna" i już mam inny pomysł ;) Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 wiosenka napisał(a):Kurcze już mnie palce bolą ;). Słuchajcie wszyscy!!!!!!!!!!!!!!!! UMOWA ADOPCYJNA PODPISANA!!!!!!!!!!!!!!! jutro Malutka jedzie do nowych opiekunów. Quote
mmd Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Super :) Ale umówiłyście się na jakieś odwiedzinki za jakiś czas? Zdjęcie jakieś by mogło być... ;) Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 oczywiście.... nie mówię ,że będę natrętna... ale najdalej za tydzien umówie sie na spacerek i odwiedziny... I mam nadzieje ,że wszystko potoczy sie dobrze... a jutro będzie radość i łzy.. :( przywiązałm sie do mojego czarnego liska. Quote
Ewa Marta Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Ale cudowna wiadomość!!! Nowi opiekunowie będą rehabilitować maleńką, prawda? Quote
mestudio Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Ja też tak chcę, chcę domki dla wszystkich moich paskud:p Quote
bric-a-brac Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Świetne wieści! Sleeping, Ty robiłaś wizytę przedadopcyjną? Quote
DOSIA_GRECIA Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 powiedzieli ,że tak , że będą rehabilitować .. to chyba będą.. a po tygodniu zamierzam ich odwiedzic to zobaczę. Quote
sleepingbyday Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 tak, byłyśmy razem. Panowie prawie zieloni ;-) w kwestiach psich, ale np opiekują się od czasu do czasu znajomymi psami ( mieli na przetrzymaniu dwa psy, a kiedyś goldena przez dwa miesiące), więc nie totalnie zieloni. ale po pierwsze dowiedziałyśmy się, że: czy łapa wyzdrowieje, czy nie, to nie problem, nowotwór to dopiero problem. całkowicie zgadzam się z tym poglądem :-); dowiedziałyśmy się też, ze panowie poszukali informacji o rehabilitacji, znaleźli klinikę rehabilitacyjną pół km od siebie (na heroldów) i już tam się dowiadywali, co i jak. byczo, nie? będziemy polecać szkolenia, jakby co, podstawowe rzeczy w wymiarze powodziowej fali informacji przekazałyśmy, przy okazji zagadując panów na śmierć. poza tym poleciłam jakieś lektury itd. Dosia im nie odpuści, zobaczycie, nawet notatki w książeczce zdrowia porobiła, czym nie wolno karmić psa. Aha, Dosia, zapomniałyśmy powiedzieć o kościach kurczaka! moim zdaniem będzie dobrze. i myśle, ze możemy liczyć na śliczne fotki malutkiej :-) Quote
Nutusia Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Heroldów mam po drodze do domu, jakby co ;) Baaaaaaaaaaaaardzo się cieszę!!!!! Malutka szczęściara :) Quote
sleepingbyday Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 a, no super! słuchajcie, w kwestii rozliczeń finansowych. chciałabym kaskę z mojego bazarku przekazac psu, który dwa z trzech lat zycia spędził zaspawany w wąskiej klatce: http://www.dogomania.pl/threads/224043-Pies-ZASPAWANY-w-klatce-DWA-LATA-blaga%C5%82-o-pomoc-!-Ju%C5%BC-w-DT.-Wspom%C3%B3%C5%BC-je%C5%9Bli-mo%C5%BCesz-... co do reszty rozliczeń, rozmawiałyśmy z dosią o tym i ona tu wszystko wam przedstawi. Quote
Ellig Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 super, super!!!!!!!!!!!!!Zmienic trzeba tytul i cieszyc sie:) Quote
Asperges Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 :crazyeye:o św. Rito! Własciwie to wcale nie jestem zaskoczona, to jest kolejna psina, która znalazła dom po zmówieniu nowenny, a szczylki, którym dawano nikłe szanse na życie z powodu parwo wyleczone. Quote
sleepingbyday Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 asperges, zmów nowennę za mojego tymczasa, bo juz półtora roku szuka domu, a młodziak to on nie jest. Quote
mmd Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 sleepingbyday napisał(a):asperges, zmów nowennę za mojego tymczasa, bo juz półtora roku szuka domu, a młodziak to on nie jest. Za Kargula to nie wystarczy. Do klasztoru trzeba by iść :evil_lol: Quote
mestudio Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 A jaki jest teraz "status" łapki? TZmestudio Quote
Recommended Posts