Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Tofikowa napisał(a):
też jestem ciekawa:lol:

Wyjechal, wyjechal. Dzwonilam do Avilii, zdalam relacje z pierwszego spotkania. Teraz czekam na info jak mijają pierwsze godziny, a jutro wieczorem jade sprawdzic jak sie miewa

Edit mam najświezsze wieści. "Fajnie, jest bardzo grzeczny jak na razie. To dopiero jego pierwszy dzien, zobaczymy jutro ale widze ze bedzie dobrze. Merlina-kota juz widzial i normalnie sie interesowal, ale nie chcial go dopasc za wszelka cene."

Edited by nombre
  • Replies 268
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nombre napisał(a):
Wyjechal, wyjechal. Dzwonilam do Avilii, zdalam relacje z pierwszego spotkania. Teraz czekam na info jak mijają pierwsze godziny, a jutro wieczorem jade sprawdzic jak sie miewa

Edit mam najświezsze wieści. "Fajnie, jest bardzo grzeczny jak na razie. To dopiero jego pierwszy dzien, zobaczymy jutro ale widze ze bedzie dobrze. Merlina-kota juz widzial i normalnie sie interesowal, ale nie chcial go dopasc za wszelka cene."

Ufff...
Ale niech go pilnują Rudzielca jednego:)

Czekamy na foty:)

Posted

Avilia napisał(a):
Poranne wieści też dobre:)
Nombre zapewne napisze co i jak:)

Uszatku grzeczny bądź!

Kolejne wiesci z przed 5 minut. Macha juz swoja kitka do Eweliny-swojej pani. Biegal w kagancu z Goldim- yorkiem po ogrodzie, obwachaly sie i nic, zero agresji. Pozniej poszedl do Loli- onki i tez spokojnie. Najbardziej interesuje go poznawanie tego duzego wybiegu, zwanego ogrodem i obsikiwanie drzewek a jest ich troche wiec skrupulatnie, po trochu sobie je oznacza:). Bedzie dobrze

Posted

nombre napisał(a):
Kolejne wiesci z przed 5 minut. Macha juz swoja kitka do Eweliny-swojej pani. Biegal w kagancu z Goldim- yorkiem po ogrodzie, obwachaly sie i nic, zero agresji. Pozniej poszedl do Loli- onki i tez spokojnie. Najbardziej interesuje go poznawanie tego duzego wybiegu, zwanego ogrodem i obsikiwanie drzewek a jest ich troche wiec skrupulatnie, po trochu sobie je oznacza:). Bedzie dobrze

Czyli typowe zachowanie i radość z przestrzeni, której tak mu brakowało przez kilka ostatnich miesięcy . . . .

Posted

O Karmela, bo teraz tak sie nazywa możecie byc zupelnie spokojne. Bylam u niego wczoraj, ma sie świetnie. Z racji na to że mnie zna juz jakis czas, strasznie sie ucieszyl- calusom nie bylo konca. Jest bardzo grzeczy- psi ideal. Przy mnie biegal z psami i kotami i zupelnie nic nie robil, tylko radosnie merdal ogonkiem.Nawet na zazdrosne szczeki Yorka Goldiego reagowal spokojem. Nie wykazywal tez agresji nawet jak moja uwaga nie skupiala sie na nim. Nowych Panstwa z radoscia chwyta łapkami za noge i tak trzyma. Z racji na to ze jeszcze swobodnie sam nie jest wypuszczany pod nieobecnosc EWeliny i Lukasza, czesc dnia spedza sobie w przedpokoju na legowisku. Śpi wtedy grzecznie, jakby go nie bylo. Jest wypuszczany i ma czas na bieganie. Bylam z nim wczoraj na spacerku po ogrodzie i bardzo mu sie podoba. Tlumaczylam mu wczoraj, że moze byc juz odwazny i sobie szczekac i nikt go za to nie odda.Patrzyl tymi swoimi madrymi oczami i nasluchiwal. Coraz bardziej przekonuje sie ze juz tam zostanie i mimo ze jeszcze nie szczeka to nasluchuje jak ktos chodzi za ogrodzeniem. Mam pare zdjec i paro sekundowy filmik, moge wyslac na maila.

Posted

[quote name='nombre']O Karmela, bo teraz tak sie nazywa możecie byc zupelnie spokojne. Bylam u niego wczoraj, ma sie świetnie. Z racji na to że mnie zna juz jakis czas, strasznie sie ucieszyl- calusom nie bylo konca. Jest bardzo grzeczy- psi ideal. Przy mnie biegal z psami i kotami i zupelnie nic nie robil, tylko radosnie merdal ogonkiem.Nawet na zazdrosne szczeki Yorka Goldiego reagowal spokojem. Nie wykazywal tez agresji nawet jak moja uwaga nie skupiala sie na nim. Nowych Panstwa z radoscia chwyta łapkami za noge i tak trzyma. Z racji na to ze jeszcze swobodnie sam nie jest wypuszczany pod nieobecnosc EWeliny i Lukasza, czesc dnia spedza sobie w przedpokoju na legowisku. Śpi wtedy grzecznie, jakby go nie bylo. Jest wypuszczany i ma czas na bieganie. Bylam z nim wczoraj na spacerku po ogrodzie i bardzo mu sie podoba. Tlumaczylam mu wczoraj, że moze byc juz odwazny i sobie szczekac i nikt go za to nie odda.Patrzyl tymi swoimi madrymi oczami i nasluchiwal. Coraz bardziej przekonuje sie ze juz tam zostanie i mimo ze jeszcze nie szczeka to nasluchuje jak ktos chodzi za ogrodzeniem. Mam pare zdjec i paro sekundowy filmik, moge wyslac na maila.

Karmelku, super wiadomości i imię też masz ekstra:)
Prześlij proszę fotki i filmik na mój mail, zamieścimy na wątku:
beata_otorowska@o2.pl

Posted (edited)

AtaO napisał(a):
Nombre - podałam maila i wciąż czekam na fotki i filmik:)

U Karmela super, teraz to juz jest rozbrykany na calego. Cale dnie goni sie z Goldim, poszczekuje jak ktos przechodzi obok. Za chwile wysylam fotki, bo obiecalam a ostatnio padam ze zmeczenia i zapominam.Ewelina obiecala nagrac filmik jak juz bawi sie z Goldim, bo te moje to takie tylko ze spacerku

Edit. fotki wysłane

Edited by nombre
Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Wczoraj ciocia Mysz mi doniosła że Uszatek ma domek :):):) Strasznie się cieszę :)
Powodzenia chłopaku :*

Mysz się też cieszy, chociaż tylko podczytuje:)

Posted (edited)

Karmel (Uszatek) w nowym domu :)

[video=youtube;sHwuG3t0PiU]http://www.youtube.com/watch?v=sHwuG3t0PiU[/video]

Edited by AtaO
Posted

bakusiowa napisał(a):
Niektóre psiaki zamieszkują w niesamowitych apartamentach. Uszatek jest grzeczny a podobno w punkcie sadził się do psów. Widać z tego że jest mądry.

Jest bardzo madry, moj kochany Karmelek.

• 3 weeks later...
Posted

Karmel ma sie świetnie, zadomowił sie na dobre. Jak ma ochote to biega jak nie to lezy w cieniu i odpoczywa. Szczeka, pilnuje i.. goni koty:). Sprawdza kto szybszy;). Z psiakami dogaduje sie świetnie

Posted

[quote name='nombre']Karmel ma sie świetnie, zadomowił sie na dobre. Jak ma ochote to biega jak nie to lezy w cieniu i odpoczywa. Szczeka, pilnuje i.. goni koty:). Sprawdza kto szybszy;). Z psiakami dogaduje sie świetnie[/QUOTE]
Mogłabyś pyknąć jakąś foteczkę?

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='nombre']Karmel ma sie świetnie, zadomowił sie na dobre. Jak ma ochote to biega jak nie to lezy w cieniu i odpoczywa. Szczeka, pilnuje i.. goni koty:). Sprawdza kto szybszy;). Z psiakami dogaduje sie świetnie[/QUOTE]

Czy ma ktoś może nr telefonu do cioteczki nombre????