*Gajowa* Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Tyle pięknych ONków w potrzebie... chciałoby się przygarnąć je wszyskie... ale to niewykonalne :shake: . Quote
beka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Nie wiem czy to dobry pomysł ale czarna Anda miała domek dla onka Rufusa. Na nieszczęcie Rufusek już TM. Może domek chcilby zobaczyń inne onki? Marta zapytasz Czrnej Andy? Quote
czarna anda Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 hello juz wlasnei rozmawialam z Panem ktory chcial Rufusa Jak daleko ostroda jest od bialegostoku ?? jestem chwilowo bo sie rozchorowalam numer tela dzwocie 509123563 Quote
Matusz Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 czarna anda napisał(a):hello juz wlasnei rozmawialam z Panem ktory chcial Rufusa Jak daleko ostroda jest od bialegostoku ?? jestem chwilowo bo sie rozchorowalam numer tela dzwocie 509123563 To jest odległośc około 215 km Quote
czarna anda Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 to zadna odleglosc :) zdjecia plis psiaka na maila - przesle panu z Bielegostoku iwona.kantorowicz@irtib.pl Quote
Aga_Mazury Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='czarna anda']to zadna odleglosc :) zdjecia plis psiaka na maila - przesle panu z Bielegostoku iwona.kantorowicz@irtib.pl Ciotka, którego psiaka???? bo jeden ma już dom...druga jest sunia...i trzeci około 7 letni...Ernest..i będzie jeszcze sunia. ale na nią czekamy Quote
neverend Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Ciotka, którego psiaka???? bo jeden ma już dom...druga jest sunia...i trzeci około 7 letni...Ernest..i będzie jeszcze sunia. ale na nią czekamy Wyslalam ciotce Ernesta i Stelkę...:cool3::cool3::cool3: Quote
Aga_Mazury Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 neverend napisał(a):Wyslalam ciotce Ernesta i Stelkę...:cool3::cool3::cool3: no i dobrze :) tylko w przypadku Ernesta trzeba będzie jednak pamiętać o dość kasochłonnej chorobie jaką ma ... Quote
neverend Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Aga_Mazury napisał(a):no i dobrze :) tylko w przypadku Ernesta trzeba będzie jednak pamiętać o dość kasochłonnej chorobie jaką ma ... Napisalam ciotce w mailu.......... Quote
Aga_Mazury Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 no to kolejny mieszkaniec schroniska...w Ostródzie relacja matusza To jest ten On-ek, podobno niezły z niego żarłok :-D :smile: Na spacerze zrobił to co trzeba i mówi do mnie " wracamy" hehehe... :evil_lol::evil_lol: Wiem tyko tyle,że został przywieziony z Morąga...Kto założy mu wątek?? Może osobny a może wstawić go do on-ków wątku?? Quote
neverend Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ale to zabrzmiało: "relacja Mateusza"... hehe Matusz reporterem!!! Quote
Aga_Mazury Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Tak patrzę ...chudzinka z niego wielkaaaaaa Quote
Matusz Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Aga_Mazury napisał(a):Tak patrzę ...chudzinka z niego wielkaaaaaa nom chudzina, ale jak żarłok z niego to szybko wróci do swojej wagi !:D Quote
*Gajowa* Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Ładny psiak - wystarczy odkarmić, wyczesać i będzie cudo ! Quote
Aga_Mazury Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 wcinał dziś rosół, któy przywiozłam do schroniska.....okropnie jest wychudzony....starszy Pan ON Quote
Rybc!a Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Bardzo proszę: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/493270_stella_pilnie_poszukuje_domu.html Quote
Matusz Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Rybc!a']Bardzo proszę: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/493270_stella_pilnie_poszukuje_domu.html Dziękujemy :Rose: Tylko,że jak ktoś bedzie dzwonil albo pisał to ja nic o niej nie wiem... Wiec moze zmienic kontakt ??:razz::razz: Quote
Matusz Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Rybc!a napisał(a):Ale na jaki? Do Agi, ona zalozyla watek on-kom Quote
patch75 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 pare slow o Onk-u Jerrym z Moraga (tym na kwarantannie): powiem tak-zakochalam sie, to jest naprawde wyjatkowy pies,niezwykle lagodny, przymilny i kontaktowy; lgnie do ludzi bardzo i tak fajnie przytula sie do glowy, bardzo aldnie chodzi na smyczy, strasznie chudy, widac, ze mial smutna przeszlosc, ale to nei wplynelo na niego negatywnie, wrecz pzreciwnie-on nadal wierzy w ludzi i jest naprawde kochanym psem! To byla wieeeelka przyjemnosc pojsc z nimna spacer! Zycze tego samego jego nowemu wlascicielowi, ktorego mam andziej, szybko znajdzie Quote
Aga_Mazury Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 bez zmian....domów ani widu ani słuchu.... zauważyłam natomiast na kwarantannie znowu kilka mixów Onkowych....i po klatkach dośc sporo jest mixowatych Onków....echhhhh.....okropieństwo.. Quote
Recommended Posts