Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem czy to dobry pomysł ale czarna Anda miała domek dla onka Rufusa. Na nieszczęcie Rufusek już TM. Może domek chcilby zobaczyń inne onki?
Marta zapytasz Czrnej Andy?

Posted

czarna anda napisał(a):
hello

juz wlasnei rozmawialam z Panem ktory chcial Rufusa
Jak daleko ostroda jest od bialegostoku ??
jestem chwilowo bo sie rozchorowalam
numer tela dzwocie
509123563

To jest odległośc około 215 km

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Ciotka, którego psiaka???? bo jeden ma już dom...druga jest sunia...i trzeci około 7 letni...Ernest..i będzie jeszcze sunia. ale na nią czekamy

Wyslalam ciotce Ernesta i Stelkę...:cool3::cool3::cool3:

Posted

neverend napisał(a):
Wyslalam ciotce Ernesta i Stelkę...:cool3::cool3::cool3:

no i dobrze :)

tylko w przypadku Ernesta trzeba będzie jednak pamiętać o dość kasochłonnej chorobie jaką ma ...

Posted

no to kolejny mieszkaniec schroniska...w Ostródzie

relacja matusza

To jest ten On-ek, podobno niezły z niego żarłok :-D :smile: Na spacerze zrobił to co trzeba i mówi do mnie " wracamy" hehehe... :evil_lol::evil_lol:

Wiem tyko tyle,że został przywieziony z Morąga...Kto założy mu wątek?? Może osobny a może wstawić go do on-ków wątku??

Posted

pare slow o Onk-u Jerrym z Moraga (tym na kwarantannie):

powiem tak-zakochalam sie, to jest naprawde wyjatkowy pies,niezwykle lagodny, przymilny i kontaktowy; lgnie do ludzi bardzo i tak fajnie przytula sie do glowy, bardzo aldnie chodzi na smyczy, strasznie chudy, widac, ze mial smutna przeszlosc, ale to nei wplynelo na niego negatywnie, wrecz pzreciwnie-on nadal wierzy w ludzi i jest naprawde kochanym psem!

To byla wieeeelka przyjemnosc pojsc z nimna spacer! Zycze tego samego jego nowemu wlascicielowi, ktorego mam andziej, szybko znajdzie

Posted

bez zmian....domów ani widu ani słuchu....

zauważyłam natomiast na kwarantannie znowu kilka mixów Onkowych....i po klatkach dośc sporo jest mixowatych Onków....echhhhh.....okropieństwo..