aisaK Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Pierwsze zdjęcie jakie dostałam, na nich nasza Setti: Kochana mordka...:loveu: Niech szybko znajdzie domek!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Kochana sunia:) Oby szybko wszystko się ładnie ułożyło..... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Czy wiadomo co u Seti? Wiem,ze miała iśc do jakiegos domku tymczasowego?? Quote
aisaK Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Jak tylko dostanę jakąs wiadomośc , dam zaraz znać. Przez ten długi weekend zaniedbałam korespondecję... Quote
aisaK Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Setti od piątku jest już w nowym domku. Nie mam jeszcze zdjęć, ale proszę osoby, które zajmowały się Setti o informacje na jej temat albo na meila: ktara@poczta.onet.pl A jesli znają j.niemiecki to podam bezpośredni kontakt. W czym problem: Niemcy chcą znac dokładną ( o ile to możliwe) hisorię Setti, ponieważ jest bardzo strachliwym, wystrasznym, biednym pieskiem, nad którym trzeba pomału pracować...Dla jej dobra dobrze o niej wiedziec wszystko. Pozdrawiam Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Ona do schronu trafiła z interwencji, wię jej przeszłości nikt nie zna była w ciazy jak trafiła do schronu-szcenieki uspiono . Napisałm do mONIKI MOżE COS O NIEJ JESZCE NA MAILA CI NAPISZE. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Setti ma nowy domek...oto wiesci z niego:) Po 3 tygodniach moge napisac, że Setti zapomniała o swoim strachu, kocha las, jest bardzo ciekawska i strasznie szybko sie uczy, to mądra sunia, Od tygodnia chodzi do szkoły dla psów. Na polecenie trenera dla psów nic innego nie robie jak odbydowywuję jej zaufanie. 31 sierpnia odbedzie się egzamin z jej nauki. Nie jest juz agresywna do innych psów i nie zjada tak strasznie wszystkiego z miski. 3 wrzesnia mam termin sterylizacji, pierwsza wizyta u weterynarza była pozytywna, wszystko jest dobrze! Setti jest zdrowa. Ona bardzo szybko sie rozwija i jestem w niej zakochana, to pieszczoszka. Mój trener sądzi, że wygrałam lotto na takiego psa. Nigdy w zyciu nie oddam tej myszki, ja ciesze sie kazdego dnia, kiedy wracam z pracy a ona na mnie tam czeka i idziemy jeszcze razem do lasu! Moja córka tez się w niej zakochała. Jestem bardzo szczesliwa:)!!!! Quote
aisaK Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Troszkę wiesci od Settuni: Domek pisze: wreszcie obiecane zdjecia, u Setti wszystko dobrze, bardzo dużo sie nauczyła, jest okropnie inteligentna, sprytna, przebiegła, boska...każdy ją kocha. Kiedy idzie ze mną do biura mojej mamy to jej szef gra z nią w piłkę i każdy smuci sie kiedy Setti nie może przyjsc. Teraz biega już bez smyczy i trzyma sie nogi, uwielbia też treningi, uwielbia zabawy piłką, z piłka... Uwielbia pieszczoty na podłodze! Ma swoją zieloną, ukochana piłeczkę, którą potrafi przez cały dzień nie wypuszczać z pyska, piłkę nazywamy Baby, bo czasami mam wrazenie, że to dla Setti jej dzidziuś. Moje zycie teraz bez Setti nie miałoby sensu, dla mnie najwazniejsza jest w tej chwili ta czarna wiedzma. Tu link z jej zdjeciami, jakby te były za duże: home.arcor.de/scyler/seti/ Pozdrawiam Tina A cioteczki z NADZIEI DOBERMANA też wstawią zdjęcia....dziekuje Quote
Ania+Milva i Ulver Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 :multi::multi::multi::multi: Wspaniale!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts