Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W brodnickim schronisku( woj. kujawsko-pomorskie) pojawiła się wspaniała dobermanka. Przybłakała się do kogoś , ale ta osoba nie mogła jej zatrzymac i przyprowadziła do nas.
Dobermanka jest w fatalnym stanie fizycznym-jest strasznie chuda i zaniedbana,:-( ale psychicznie to wesoły psiak,który bardzo pragnie miłości i ciepłego domku.
Boże, gdy wtuliła sie do mnie, to łzy stanęły mi w oczach-widać,że strasznie brakuje jej kogos kto bedzie sie nia opiekował.:placz: Sunia ma ok 2 lat, nie jest wysterylizowana i pewnie nie będzie, bo schronu na to nie stać.Nie jest agresywna do innych psów ani kotów. Narazie jest sama w boksie na dworzu, choć ma budę pod zadaszeniem...ale i tak jest jej na pewno zimno!:placz: Pięknie się słucha i umie siadac na polecenie.
Błagam pomózcie mi znaleźc jej dom-ona skradła mi serce i muszę jej jakoś pomóc!
Oto fotki:

Gdyby mógł ktos wystawic ja na allegro , to byłabym wdzięczna-ja nie mam jeszcze konta.

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podnosze. Jeju jakie cudo gdybym tylko mogła niezastanawiałabym sie śliczna ehh. Narazie niemam jak 3 psy w domu i ot to jak dla moich rodziców wystarczająco

Posted

Hm....Satti? Jesli dobek schroniskowy nie ma imienia to zgodnie z tradycja nadajemy mu imie na S. Dlaczego na S? Poniewaz Santa byla pierwszym dobkiem, ktoremu pomoglam razem ze znajomymi i tak zostalo S wlasnie.

Beata

Posted

Byłam dziś u niej....nie ma większych zmian w jej wyglądzie, nadal jest strasznie chuda i pewnie bedzie jeszcze bardziej, bo u nas zaczał padać śnieg i więcej energii zuzyje na ogrzanie:(
Byłyśmy na spacerku-ona jest super psiną, przychodzi na zawołanie, nie jest agresywna-można jej grzebać w jedzeniu:)w ogóle ma straszny apetyt...
Tak mi jej szkoda....wieczorem wrzucę nowe zdjęcia Satti:)