Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bylam dzisiaj na nartach w Pecu pod Snieżką i zaskoczyla mnie jedna rzecz - koles na snowboardzie mial huskiego, z ktorym po prostu sobie jezdzil, na wyciagu krzeselkowym po prostu bral na rece i sadzał na krzesełku, a jak jechał wyciagiem orczykowym to pies biegl sobie kolo niego.. a podczas jazdy normalnie sobie biegl za panem.. a obsluga nic - nawet nie zwracali mu uwagi :P u nas zaloze sie to od razu by go dorwali i jeszcze jakas kare wlepili :x a tam po prostu sobie jezdzil.. :) Pies wygladal na szczesliwego, wiec czemu nie ;)

Posted

No niestety u nas takie cos nie przejdzie :(

A szkoda bo ja w 1 tyg ferii jade na narty do Spindlerowego Mlyna i biore psa i tak troche zaluje ze on nie bedzie mogl ze mna na stok wejsc.

No trudno. :(

Posted

metros - oczywiscie po calym zdarzeniu prosilam rodzicow bysmy tez tak Aque zabrali, ale oni tylko kazali mi popukac sie w glowe :-? :cry:

piesek biegal luzem, ale nie uciekal nigdzie, zreszta nie dziwie sie po takim podbieganiu pod gorke za panem, a potem w dol z panem, to nawet nie w glowie byly mu ucieczki ;) bo to w sumie 1km jeden podjazd..

Ula - ja jade w drugi tydzien ferii na tydzien do Pecu :)

Posted

Ja mam ferie od 1 lutego bodajze, ale wiem ze w spindlerowym mlynie bede 2(wyjezdzaam z chaty z rodzicami 1 no ale 1 dzien na dojazd).

I bedziemy tam przez tydzien.:)

Przyjedz

bedzie fajnie:D