toyota Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Dziękuję Saruniu-Niuniu, że pamiętasz o moich kochanych dziewczynkach. Ja myślę o nich codziennie. 1 Quote
toyota Posted July 23, 2015 Author Posted July 23, 2015 Na dogo teraz ciężko coś znaleźć, dlatego zapisuję wątek moich Serduszek. Quote
Sarunia-Niunia Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 W Dniu Psich Zaduszek Najukochańszym Przyjaciołom z Domu Asi z zapewnieniem o pamięci i miejscu w sercach... Kochani, biegajcie szczęśliwi za Tęczowym Mostem, a kiedy nadejdzie nasz czas przywitajcie u Bram Szczęśliwej Krainy... Quote
Sarunia-Niunia Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Pusiu(*) z zapewnieniem o pamięci... Quote
Sarunia-Niunia Posted December 24, 2016 Posted December 24, 2016 Pusiu[*]... mam nadzieję, że tam, gdzie teraz jesteś jest Ci dobrze i zerkasz na nas zza chmurki opiekując się swoją Rodzinką... A my tutaj, na ziemskim padole też pamiętamy i mamy Cię w sercach... Quote
Recommended Posts