Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wypomniałam żartem wetce jak to możliwe, że moje psy nie są zaszczepione na kaszel kennelowy, skoro wszystkie mają aktualne szczepienia "na wszysko ". Powiedziałam, że jest to wina dr prowdzącego "hodowlę" ;), a tu się okazało, że jednak są zaszczepione tylko mnie wcześniej młoda wetka wprowdziła w błąd.

Tak więc to nie musiał być wcale kaszel kennelowy.

Już wszystkie są zdrowe.

Posted (edited)

evita2000 napisał(a):
Obstawiam parapet

Nie, na parapecie byłoby jej niewygodnie, ale też musi wskoczyć na podobną wysokość :).

Edited by toyota
Posted

Ostatnia podpowiedź- to jest coś co nie wszyscy mają w domu, ale raczej każdy przez jakiś czas miał lub będzie miał. Wy to macie na pewno :lol:.

Posted (edited)

Brawo :) !!! U nas jest to wózek dla lalek.

Pusia oczywiście sama do niego wskakuje, nikt jej tam nie wkłada ;).

Nie umiem niestety obrócić zdjęć :oops::

Aż wreszcie Pusię obudziłam tym robieniem zdjęć:

Edited by toyota
Posted

Pusia jest podobna do mojej Karenki, jakbym ja widziała, syn też od razu zajarzył...Teraz też mam Pusię, ale kicię, ok 14latek, po operacji bioderek i z niewydolnością nerek, na BDT z fundacji Szara Przystań.Puśki, to fajne dziewczyny.Masz też, u siebie, sobowtóra mojej Muchy...

Posted

Syla napisał(a):
Pusia jest podobna do mojej Karenki, jakbym ja widziała, syn też od razu zajarzył...Teraz też mam Pusię, ale kicię, ok 14latek, po operacji bioderek i z niewydolnością nerek, na BDT z fundacji Szara Przystań.Puśki, to fajne dziewczyny.

A może wstawisz zdjęcie Karenki :) ?

Posted

malagos napisał(a):
Toyotka, a jak z ogłoszeniami, nikt o nią nie pyta?........

Nie ogłaszam, bo najpierw muszę zrobić jej sterylizację. Mój wet nie robi zaraz po cieczce. Ja się opieram na jego wiedzy, więc nie chcę kombinować i czekam przepisowe 2 miesiące, tym bardziej, że Pusia już przecież nie najmłodsza.
Przed sterylką zrobię jej badania krwi.

Posted

a co z guzem - czy przy okazji sterylki - przy jednej narkozie - nie powinien byc usuniety ? i jezeli Pusia jest wiekowa to czy jest wskazana sterylizacja - czy ma ona sens gdyby trafila do odpowiedzialnego domu ktory przypilnuje ja jak bedzie miala cieczke?