Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Kilka dni temu robiłam jej zdjęcia.
Zwróciałm na nią uwagę, bo była bardzo smutna i taka najbiedniejsza w całym boksie :-(.

Wczoraj została bardzo mocno pogryziona.

Jutro zdjęcia, jeśli przeżyje :(.

Najgorszy jest brzuszek :placz:. Strasznie się o nią boję. Opieka weta w schronie moim zdaniem jest niewystarczająca .

Sunia waży 5, 5 kg. Jest w trakcie leczenia. Osoba , która miała dać jej BDT wycofała się. W poniedziałek ostatni zastrzyk i kontrola. Jeśli nie będzie DT będę musiała odwieźć ją z powrotem do schroniska :placz:.

Edited by toyota
Posted

[quote name='lika1771']U Ginn jest miejsce za 200+karma i zwrot za dojazdy do weta.Co o tym myslicie?
Jezeli karma cenowo bedzie w miare to moja corka bedzie kupowac.[/QUOTE]
to bardzo atrakcyjna propozycja, ja daję 20zł stałej -trzeba pozebrac po ciotkach..

Posted

wiecie, co jest dla mnie dołujące? to ze pogryziony brzuszek świadczy o tym, ze mała się poddała, pokazała brzuch, a mimo to i tak jej sie dostało.........

Posted

[quote name='kkasiiiar']Rozmawialam wczoraj z Toyota mam BDT dla suńki tylko ze potrzeba ja zaczepic a podobo wczoraj byla bardzo słaba i nie widomo czy bedzie mozna ja szczepic :([/QUOTE]

Na wscieklizne chyba byla co?A na wirusowki pewnie nie jezeli psiaki w bdt byly szczepione i nie ma szczeniakow to mysle,ze nic sie nie stanie....A moze sie myle co?

Posted

[quote name='lika1771']Na wscieklizne chyba byla co?A na wirusowki pewnie nie jezeli psiaki w bdt byly szczepione i nie ma szczeniakow to mysle,ze nic sie nie stanie....A moze sie myle co?[/QUOTE]
Jestesmy w trakcie ustalen :) mysle ze niedlugo sie wszystko wyjaśni:)

Posted

[quote name='kkasiiiar']Rozmawialam wczoraj z Toyota mam BDT dla suńki tylko ze potrzeba ja zaczepic a podobo wczoraj byla bardzo słaba i nie widomo czy bedzie mozna ja szczepic :([/QUOTE]

a jakie szczepienia jej brakuja? podstawowe czyli wscieklizne powinna chyba miec....
nie ma mozliwosci w BDT narazie ja odizolowac i podkarmic zeby doszla do siebie?

czy ona nadal w schronie w ogolnym boxie?