zachary Posted April 17, 2015 Posted April 17, 2015 A co to Kajtuś kotek jest, aby gustować w rybie,hi,hi?....Mięsko indyczo-wołowe to już okey. 1 Quote
kolejna kobietka Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Dobrze, że to mięsko wszystkim zasmakowało. Quote
tamb Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 Pomocy http://www.dogomania...-bielsko-biała/ Quote
Nadziejka Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Serdecznie sciskam pozdrawiam ciociu czynie bazarusio kolejny bedzie dla Twoich serduszeczek Quote
kolejna kobietka Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Serdecznie sciskam pozdrawiam ciociu czynie bazarusio kolejny bedzie dla Twoich serduszeczek Super! :lol: Quote
tamb Posted May 26, 2015 Author Posted May 26, 2015 Serdecznie sciskam pozdrawiam ciociu czynie bazarusio kolejny bedzie dla Twoich serduszeczek Bardzo dziękuję. Quote
Nadziejka Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Juz czyny bazarus zapraszam oghromnie http://www.dogomania.com/forum/topic/147118-ksiazkowy-kramik-dla-podopiecznych-cioci-tamb-kajtuniamaksiajody-sunieczek-dwoch-zapraszam-ogromnie-do-15-czerwca-g2200/?p=16244981 bede jeszcze dokladac ksiazki pozdrawiam sciskam 1 Quote
tamb Posted July 1, 2015 Author Posted July 1, 2015 Ewa gonzales, bardzo dziękuję za bazarek http://www.dogomania...-czerwca-g2200/ Dopisałam w 1 poście i dorzuciłam do lipcowej karmy 27,70zł. Pozdrawiam serdecznie. Quote
kolejna kobietka Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Sobotnie zakupy: Tym razem to Kajtek dorzucił się do karmy dla reszty zwierzaków. Quote
tamb Posted July 6, 2015 Author Posted July 6, 2015 Z bazarku Ewy dorzuciłam 27zł i od Anonimowego Darczyńcy 100zł do zakupu karmy w lipcu. Bardzo dziękuję. Quote
tamb Posted July 20, 2015 Author Posted July 20, 2015 Kajtek ostatnio kaszlał w nocy, dyszał, był niespokojny. Przed chwilą wróciłam od weterynarza, miał robiony RTG, echo serca, obcinane pazury i czyszczone gruczoły przyodbytowe. Ma chore serce, teraz będzie dobieranie dawki leku i za 2 tygodnie wizyta. Dokładnie wszystko napiszę jak dostanę maila z lecznicy z opisem do wstawienia. Quote
kolejna kobietka Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 Jednak chore serduszko :( Ok, to czekamy. Quote
tamb Posted July 24, 2015 Author Posted July 24, 2015 Kajtuś ma poszerzoną sylwetkę serca (RTG) i płyn w worku osierdziowym (USG). Podaję 2 razy dziennie po pół tabletki Cardisure 5mg i mam obserwować. Jak nie będzie poprawy mam przyjść w poniedziałek, jak będzie poprawa w kolejny poniedziałek i będzie pewnie sprawdzanie czy jest poprawa. Kajtuś jest psem stowarzyszeniowym Braci mniejszych, co w ciągu lat spędzonych u mnie całkiem mi umknęło. Kochana togaa przypomniała o tym i koszt badania był na stowarzyszenie, za co bardzo dziękuję. Kajtek będzie do końca życia na lekach, będą wizyty kontrolne. O karmę nie miałam odwagi prosić (co nie znaczy, że Kajtek jej nie potrzebuje) bo tyle sierot bezdomnych czeka na pomoc i nie ma to końca. Jednak leczenia nie udźwignę i stowarzyszenie, które ma psio-kocich podopiecznych będzie obciążone kosztami weterynaryjnymi Kajtka. Dlatego też bardzo proszę o pomoc na konto stowarzyszenia z dopiskiem "Kajtek". Jutro będę u weterynarza (przesunęła się dzisiejsza wizyta z kotką Tolą - którą wzięłam na dt 8 lat temu razem z jej rodzeństwem i poza zmarłm w zeszłym roku Pawełkiem są u mnie z Pralinką i Tosią dotąd) i zapytam ile wizyta kosztowała. Quote
kolejna kobietka Posted July 24, 2015 Posted July 24, 2015 Może warto wstawić tą informację u góry w pierwszym poście jako "Aktualizacja lipiec 2015"? Quote
tamb Posted July 24, 2015 Author Posted July 24, 2015 Napiszę w 1 poście jutro po wizycie u weterynarza jak będę znała kwotę ostatniej wizyty. Quote
tamb Posted July 26, 2015 Author Posted July 26, 2015 Informacje dokładne do wpisania w 1 poście będę miała dopiero w piątek bo doktor jest na urlopie. Wczoraj ząbkami kotki Toli (czyszczenie i usunięcie 4) zajmowała się pani weterynarz pracująca u doktora. Bilans wizyt u weterynarza w ciągu tygodnia - 5. Quote
tamb Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 Podziękowania dla togaa za transport Senty i Kajtka do lecznicy. Koszty 2 wizyt (20.07 i 3.08) to 220zł. Dopisałam do postu 1. Bardzo proszę o pomoc na konto "Braci Mniejszych" z dopiskiem "Kajtek". Quote
togaa Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Kajtek w Lecznicy; bardzo jest biedniusi. Serducho chore.... Quote
Recommended Posts