Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Jest ciepły. Pieski na zdjęciach to Ozzy i Timon. Też mają mojej roboty stare kubraki. Za to babka Senta, której widać kawałek ma ubranko wspaniałe usztye przez Taks a Reksio kurtkę wypasioną. 

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Dlaczego ten Kajtek taki opuszczony. Nikt go nie odwiedza, nie pyta o niego. Może nikt go nie lubi, tylko głupia ja. On już od dawna nie ugryzł. Chyba się zmienił na lepsze.

Posted

Tamb, ja też podczytuję wątek Kajtka. Mam takiego samego, też  "gryzonia" ale w stopy nie w łydki...Od 4 lat. Nie dał się wyadoptować..wracał do mnie. Zostanie już do swojego końca. Jest obecnie jednym z 6 naszych zwierzaków( niedawno było 7). Nie jest łatwo, bo 5 stworzeń po przejściach...

Posted

Ja też zaglądam. Kajtek jest tak samo nieadopcyjny jak moja Pusia, która tylko mnie i męża uznaje za właścicieli, kocha i ma jaki taki respekt, resztę ( w tym pozostałych domowników) musi solidnie obszczekać zamiast przywitać, czasem na nich warknąć, a nawet i ugryźć. Jest trudna, szczekliwa i można rzec agresywna, ale kocham ją ogromnie, tak jak i ty Tamarko tego wrednego Kajtka :)

Posted

Katusiowi o dziwo (bo zwykle nie wybrzydza) ryba nie podeszła ale mielonka indyczo-wołowa okazała się przysmakiem. Ryby w zakupach już nie powtarzamy bo wszystkim musi smakować.