Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Dzisiaj zaszczepiłam Kajtka na wszystko. Szedł do szczepienia w parze z Ozzym. Został zrobiony poza szczepieniem przegląd obu chłopaków. Wczoraj to samo zrobiłam z Timonem i Reksiem a jutro w planie Titka i Mieszko.

• 4 weeks later...
Posted

Wszystkie psy poza Fizią i Maksem zaszczepione ( w tych przypadkach były przeciwwskazania w tej chwili). Sama piszę, wszyscy o Kajtku zapomnieli.

Posted

[quote name='tamb']Wszystkie psy poza Fizią i Maksem zaszczepione ( w tych przypadkach były przeciwwskazania w tej chwili). Sama piszę, wszyscy o Kajtku zapomnieli.[/QUOTE]

Nie zapomnieli. Podczytuję wątek;)

Posted

Dziękuję, że napisałaś. Głupio mi pisać post po poście. Kajtek się mocno zasiedział u mnie i nie jest łatwy pod względem adopcji.

Posted

[quote name='tamb']Dziękuję, że napisałaś. Głupio mi pisać post po poście. Kajtek się mocno zasiedział u mnie i nie jest łatwy pod względem adopcji.[/QUOTE]

Zewnętrznie podobny trochę do mojej Pusi, która jest też w stu procentach nieadopcyjna. Akceptuje i kocha tylko mnie i mojego męża, ale już moją mamę, która z nami mieszka i ją karmi, gdy mnie nie ma, potrafi ugryźć. Takie podpalane czarnuszki widać są takimi łotrami;)

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Miło, ze zaglądasz bo taki opuszczony.
Zapraszam na bazarek [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/256829-Ceramiczne-koty-i-kafle-na-moich-tymczasowicz%C3%B3w-do-25-sierpnia?p=22377077#post22377077"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...7#post22377077[/URL]

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Jejku, to już dwa lata minęły jak jest u ciebie na tymczasie..:(