kolejna kobietka Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Dziękujemy za pozdrowienia :) Śliczny psiuniek :) Jak się nazywa? Quote
kiyoshi Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Fazi:) i tez jest staruszkiem, choć trudno w to uwierzyć ma ok. 9 lat! a z wyglądu i charakteru- jak szczeniak:) Tamb, jutro z kk ruszamy z bazarkiem dla Ciebie:) (a raczej dla Twoich zwierzaków na długi) 2 Quote
kolejna kobietka Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Nie wygląda na staruszka to prawda :) Quote
tamb Posted February 24, 2016 Author Posted February 24, 2016 17 godzin temu, kiyoshi napisał: Tamara, w wekend przeleje 50 zł dla Ciebie. A zaraz ide poszukać czy mam coś na bazarek...kto jeszcze może pomóc?? edit: miałabym kilka książek na bazarek (ok. 10ciu), nie wiem czy będzie z tego duży utarg, ale może jakby ktoś chciał sie dołączyć to byłoby już co sprzedać?? No i mam prośbę- od czasu zmian na dogo NIE umiem wstawiać zdjęć na wątki, więc nie dam rady sama bazarku otworzyć! Czy ktoś mógłby otworzyć? zbiórkę pieniędzy, rozliczenie, wysyłki biorę na siebie oczywiście. Ktoś? coś? Dziękuję bardzo za wszystko. 17 godzin temu, kolejna kobietka napisał: Mi się udało sprzedać jeszcze kurtkę na bazarku już zamkniętym, ale to kropla w morzu przy wydatkach Tamary niestety :( Quote
kiyoshi Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Obiecany bazarek gotowy- bardzo proszę podnosić, zaglądać, o zakupach nie wspomnę;) 1 Quote
tamb Posted February 24, 2016 Author Posted February 24, 2016 O 23.02.2016o09:05, kolejna kobietka napisał: Quote
tamb Posted February 24, 2016 Author Posted February 24, 2016 Nie mogę usunąć powyższego posta a jest przez pomyłkę. Chciałam podziękować za bazarek. Quote
kiyoshi Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 50 zl ode mnie w drodze, napisałam, że w przelewie- dla piesków, bo w sumie są na najpilniejsze potrzeby 1 Quote
tamb Posted February 27, 2016 Author Posted February 27, 2016 Bardzo dziękuję. Dzisiaj zawiozłam kotkę Mandarynkę do nowego domu do Krakowa. Cały dzień byłam wyłączona z działań ale było warto bo dom bardzo dobry. 2 Quote
tamb Posted February 29, 2016 Author Posted February 29, 2016 O 27.02.2016o17:37, kiyoshi napisał: 50 zl ode mnie w drodze, napisałam, że w przelewie- dla piesków, bo w sumie są na najpilniejsze potrzeby Bardzo dziękuję, potwierdzam, że przelew doszedł. W związku z największymi kocimi wydatkami rozliczę go na wątku kotów. Quote
kiyoshi Posted February 29, 2016 Posted February 29, 2016 6 minut temu, tamb napisał: Bardzo dziękuję, potwierdzam, że przelew doszedł. W związku z największymi kocimi wydatkami rozliczę go na wątku kotów. to są pieniążki na potrzeby więc proszę zaksięgować u kotków:) Niech Wam się wiedzie:) 1 Quote
tamb Posted March 16, 2016 Author Posted March 16, 2016 Kochani, Kajtek jest na moim utrzymaniu (jedzenie) ale w związku z tym, że jest psem stowarzyszeniowym leki biorę z lecznicy na koszt stowarzyszenia. Jakby ktoś chciał wspomóc go pod względem weterynaryjnym to bardzo proszę o wpłaty na Stowarzyszenie dla Braci Mniejszych. On musi być na lekach do końca życia. Quote
tamb Posted April 6, 2016 Author Posted April 6, 2016 Kochani, postanowiłam założyć wspólny wątek moich podopiecznych dla ułatwienia rozliczeń. Odtąd wszelkie informacje o Kajtku będę zamieszczać na nim: Zapraszam. 1 Quote
Poker Posted April 6, 2016 Posted April 6, 2016 Dobrze,że taki wątek powstał. Czy przypadkiem nie uciekło u w tytule wątku ? Quote
tamb Posted April 6, 2016 Author Posted April 6, 2016 4 godziny temu, Poker napisał: Dobrze,że taki wątek powstał. Czy przypadkiem nie uciekło u w tytule wątku ? Oj tak, dziękuję. Poprawiłam. Quote
Recommended Posts