Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fazi:) i tez jest staruszkiem, choć trudno w to uwierzyć ma ok. 9 lat! a z wyglądu i charakteru- jak szczeniak:)

Tamb, jutro z kk ruszamy z bazarkiem dla Ciebie:) (a raczej dla Twoich zwierzaków na długi)

• Upvote 2
Posted
17 godzin temu, kiyoshi napisał:

Tamara, w wekend przeleje 50 zł dla Ciebie. A zaraz ide poszukać czy mam coś na bazarek...kto jeszcze może pomóc??

edit: miałabym kilka książek na bazarek (ok. 10ciu), nie wiem czy będzie z tego duży utarg, ale może jakby ktoś chciał sie dołączyć to byłoby już co sprzedać??

No i mam prośbę- od czasu zmian na dogo NIE umiem wstawiać zdjęć na wątki, więc nie dam rady sama bazarku otworzyć! Czy ktoś mógłby otworzyć? zbiórkę pieniędzy, rozliczenie, wysyłki biorę na siebie oczywiście.

Ktoś? coś?

Dziękuję bardzo za wszystko.

17 godzin temu, kolejna kobietka napisał:

Mi się udało sprzedać jeszcze kurtkę na bazarku już zamkniętym, ale to kropla w morzu przy wydatkach Tamary niestety :(

Posted

Bardzo dziękuję. Dzisiaj zawiozłam kotkę Mandarynkę do nowego domu do Krakowa. Cały dzień byłam wyłączona z działań ale było warto bo dom bardzo dobry.

• Upvote 2
Posted
O 27.02.2016o17:37, kiyoshi napisał:

50 zl ode mnie w drodze, napisałam, że w przelewie- dla piesków, bo w sumie są na najpilniejsze potrzeby

Bardzo dziękuję, potwierdzam, że przelew doszedł. W związku z największymi kocimi wydatkami rozliczę go na wątku kotów.

Posted
6 minut temu, tamb napisał:

Bardzo dziękuję, potwierdzam, że przelew doszedł. W związku z największymi kocimi wydatkami rozliczę go na wątku kotów.

to są pieniążki na potrzeby więc proszę zaksięgować u kotków:) Niech Wam się wiedzie:)

• Upvote 1
  • 3 weeks later...
Posted

Kochani, Kajtek jest na moim utrzymaniu (jedzenie) ale w związku z tym, że jest psem stowarzyszeniowym leki biorę z lecznicy na koszt stowarzyszenia. Jakby ktoś chciał wspomóc go pod względem weterynaryjnym to bardzo proszę o wpłaty na Stowarzyszenie dla Braci Mniejszych. On musi być na lekach do końca życia.

• 3 weeks later...
Posted

Kochani, postanowiłam założyć wspólny wątek moich podopiecznych dla ułatwienia rozliczeń. Odtąd wszelkie informacje o Kajtku będę zamieszczać na nim:

Zapraszam.

• Upvote 1
Posted
4 godziny temu, Poker napisał:

Dobrze,że taki wątek powstał.

Czy przypadkiem nie uciekło u  w tytule wątku ?

Oj tak, dziękuję. Poprawiłam.