Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Emma53']Za godzinę wyjeżdżamy po Pati do Poznania!!! Kciuki zaciśnięte?????? Już się nie mogę doczekać.[/QUOTE]
Szczęśliwej podróży:)

Posted

Patysia u Emmy:lol: Chuda, drobniutka, kochana. Jest pogodna i już były całuski.;) narazie w osobnym pomieszczeniu. Obserwujemy. Emma mówiła,ze jest drobna, ale ma długie nóżki i chude jak patyczki:evil_lol: Jutro lecę ją zobaczyć.

Posted

[quote name='Pyrdka']Patysia u Emmy:lol: Chuda, drobniutka, kochana. Jest pogodna i już były całuski.;) narazie w osobnym pomieszczeniu. Obserwujemy. Emma mówiła,ze jest drobna, ale ma długie nóżki i chude jak patyczki:evil_lol: Jutro lecę ją zobaczyć.[/QUOTE]
Dobrze ,że już bezpieczna:)

Posted

To był szczęśliwy dzień! Nasza bernardynka Figa pojechała do swojego domku a Pati już bezpieczna! Dziewczyny wielkie dzięki za uratowanie Pati. To super kochany psiaczek! Jest przyjazna i przytulaśna, ciekawska i grzeczna. W samochodzie siedziała cichutko. Potem spacerek i duże siu. Nie nabrudziła w aucie. Podobno puściła pawia u Kkasiar jak ją wiozła do Poznania. Pozwiedzała swoją posiadłość - ogródek i pokoik w którym na razie zamieszka. Trochę zjadła i popiła. Napaliłam w kominku bo dziewczynka się trzęsła, choć sądzę, że to raczej z emocji niż zimna. Gdy usiadłam na tapczanie to zaraz wgramoliła mi się na kolana i tak grzałyśmy się przy ogniu. Żal mi było ją zostawić. Jak wyszłam to trochę popiszczała. Teraz jest spokój. Jutro czeka ją kąpiel bo pachnie jak zmokła kura.

Posted

[quote name='Emma53']To był szczęśliwy dzień! Nasza bernardynka Figa pojechała do swojego domku a Pati już bezpieczna! Dziewczyny wielkie dzięki za uratowanie Pati. To super kochany psiaczek! Jest przyjazna i przytulaśna, ciekawska i grzeczna. W samochodzie siedziała cichutko. Potem spacerek i duże siu. Nie nabrudziła w aucie. Podobno puściła pawia u Kkasiar jak ją wiozła do Poznania. Pozwiedzała swoją posiadłość - ogródek i pokoik w którym na razie zamieszka. Trochę zjadła i popiła. Napaliłam w kominku bo dziewczynka się trzęsła, choć sądzę, że to raczej z emocji niż zimna. Gdy usiadłam na tapczanie to zaraz wgramoliła mi się na kolana i tak grzałyśmy się przy ogniu. Żal mi było ją zostawić. Jak wyszłam to trochę popiszczała. Teraz jest spokój. Jutro czeka ją kąpiel bo pachnie jak zmokła kura.

takie miłe newsy na dobranoc

Posted

U mnie cala drogę przesiedziała albo przespała na kolanach, bardzo grzeczna byla raz jej sie zdarzylo zwymiotowac, takie maleństwo ze wogule nie czułam ze cos mam na kolanach ;)

Posted

[quote name='kkasiiiar']U mnie cala drogę przesiedziała albo przespała na kolanach, bardzo grzeczna byla raz jej sie zdarzylo zwymiotowac, takie maleństwo ze wogule nie czułam ze cos mam na kolanach ;)

śliczne obie Panie, dobrze, że malutka uratowana

Posted

Tak mała najchętniej siedziała by na kolanach, lubi też być noszona, wtedy czuje się bezpiecznie i jest jej dobrze. Na szczęście przy jej wadze to nie problem.
Pati już wykąpana, nie sprawiała kłopotu, potem śniadanko. Przedtem spacerek i ładna zdrowa kupa. Jest wesoła, ma apetyt, na razie żadnych niepokojących objawów.
Sądzę, że dziewczynka mieszkała w domku. Ładnie chodzi na smyczy, zachowuje czystość w mieszkaniu, umie chodzić po schodach i najchętniej śpi na tapczanach lub fotelach. Zamknięta w osobnym pokoju jest grzeczna gdy nie słyszy, że ktoś za drzwiami się kręci np. w nocy było cicho ale gdy usłyszała,że ktoś chodzi to zaczęła popiskiwać aby ją wypuścić. Teraz piszę a Pati śpi na fotelu. To naprawdę bardzo fajny, pogodny piesek.

Posted

Akrum napisał(a):
słodziutka kruszynka :)
malusia taka :)
ale będzie wdzięcznym psiakiem :)

Emma, a jak Twój TZ zareagował na Patusie??

Mój TZ pojechał ze mną do Poznania po Pati. Czasami mnie zaskakuje.

Posted

na konto Patysi wpłynęły pierwsze pieniążki od:

ANIA J I GRUPA PODAJ ŁAPĘ - 50 zł

ślicznie dziękujemy w imieniu naszym i Patysi :loveu:

póki co Patysia jest na minusie, bo przelałam do kkasiiiar - 150 zł za transport.
a w skarbonce mieliśmy tylko to 50 zł :roll:

muszę napisać do moda o przydzielenie jednego z pierwszych postów na prowadzenie rozliczenia :)