Akrum Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 i ja się przyłączam do prośby o zmianę tytułu. Quote
Ania J Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 od razu jakoś przyjemniej! tradycyjnie prosimy o zdjęcia, Mała jest bardzo fotogeniczna! Quote
Akrum Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Emma, pisz jak na spowiedzi - co u Patysi?? :) jak się czuje, już kaszelek minął?? prosimy o nowe fotki, bo wiem, że masz :) Quote
Penny Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 (edited) Dziś widziałam Patusię. Nie mogłam uwierzyć, że to ona, bo wydawała mi się za mała na Patusię ze zdjęć :) (zdjęcia ją troszkę powiększyły). Pati jest super pieskiem i straszną przylepą. Za Emmą chodzi jak cień :) Edited March 14, 2012 by Penny literówka Quote
Akrum Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 konto Patysi wzbogaciła wpłata od: Penny - 20 zł ślicznie dziękuję w imieniu Patysi :loveu::loveu::loveu: Quote
kkasiiiar Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Zapraszam na bazarek na moje tymczasy psio-koci : kosze wiklinowe, obroze, ubranka :http://www.dogomania.pl/threads/224656-Psio-koci-bazarek-kosze-wiklinowe-obroze-ubranka-na-moje-tymczasy-23.03 Quote
Emma53 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Pati zadomowiła się już na dobre. Sądzę, że już trochę przytyła. Zaprzyjaźniła się ze Stonią i kotem i dokazują na całego. Kupiłam jej kolejną karmę suchą Puriny , drobniutką, jak jest głodna to trochę pogryzie, nie mogę zostawić jej na później bo mój odkurzacz-Stonia pochłania wszystko. Nadal jednak preferuje jedzonko moje więc się dzielę z nią moimi posiłkami. Nie tylko posiłkami bo śpi razem ze mną, przykryta całkowicie kołdrą. Strasznie ją kocham!!! W najbliższy poniedziałek umówiłam się z wetem na jej sterylkę. Trzymajcie kciuki za nią i za mnie bo nie wiem czy to przeżyję. Byłam grzeczna, dostałam smakołyk-świński ryjek. Ja już idę spać: Fajnych mam kumpli: Quote
Ania J Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 miło to czytać i oglądać małą, jak rządzi na łożu małżeńskim :) Quote
Pyrdka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Zdjęcia cudne. Patusia cud dziewczynka. Jest dużo mniejsza niż wychodzi na zdjęciach. Quote
Emma53 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Pyrdka napisał(a):Zdjęcia cudne. Patusia cud dziewczynka. Jest dużo mniejsza niż wychodzi na zdjęciach. Pati ma 4kg !!!! Jest taka duża jak mój półroczny kot Charlie. Quote
Poker Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Rozkoszniaczka. :loveu: http://images43.fotosik.pl/1432/8c792d336578700cmed.jpg Wcale się nie dziwię,że się zakochałaś. Quote
Akrum Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Patusia maleńka jest :) Emma, skoro wet wyraził zgodę na sterylkę małej Patuni to nie ma co czekać :) Będzie dobrze - musi być :) Słodkie to zdjęcie, gdzie jak zwykle Cwaniak i Stonia na jednym posłanku leżą z tymczasowiczką :loveu: Quote
Penny Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Pyrdka napisał(a):Zdjęcia cudne. Patusia cud dziewczynka. Jest dużo mniejsza niż wychodzi na zdjęciach. Potwierdzam :) I straszny z niej przytulasek. Nowy dom będzie miał cudownego przyjaciela :) Quote
toyota Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 (edited) No niestety, ale ja też kocham Patusię. Chwile wspomnień... Jak sobie przypomnę jej przerażenie to mi serce ściska...Widać w jej oczach taki smutek i strach... Ostatnie zdjecie było zrobione godzinę później, byłyśmy po spacerku i Patusia chyba uznała, że nic jej nie grozi... Dobrze, że nie mam jej zdjęcia jak siedziała w tym zasikanym i zakupanym pomieszczeniu bez okna razem z tymi biednymi szczeniakami, które prawie wszystkie były większe od niej w ilości kilkunastu na paru m2. Nie chciałybyście tego oglądać :(. Edited March 15, 2012 by toyota Quote
Akrum Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 widze, że żadna z ciotek jeszcze nic nie pisze, więc może ja uchylę rąbka tajemnicy, że mamy jeden chętny domek na Patysie. Pani już ma sunie w domu, która musi być na specjalnej karmi wet. Panią spotkałysmy w lecznicy w Poznaniu. I od słowa do słowa się zgadałyśmy, z Pyrdką wymieniły telefonami. Zdjęcia przesłane, Pani bardzo zainteresowana Patunią. Ale powiedziałysmy, że nie dostanie Patuni wczesniej, zanim jej nie wysterylizujemy. Tak więc Pani cierpliwie czeka, a w międzyczasie pojedziemy na wizytę przedadopcyjną. Quote
Rudzia-Bianca Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 ŚŁiczna dziewczynka:) Trzymam kciuki za domek :) Quote
Emma53 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Faktycznie tu http://img546.imageshack.us/img546/9554/dsc16031024x678.jpg bardzo przestraszona. Na szczęście to już przeszłość. Dzisiaj mamy ładną pogodę i Patysia bawiła się na ogrodzie ze Stonią i kotem w "gonito". Piszczała z emocji gdy nie mogła dogonić kota. Gdy go dopadała to zaczynały się zapasy. Quote
maja602 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Cieszę się, że jej się udało. Przede wszystkim, że jest zdrowa i szczęśliwa. Quote
Emma53 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Akrum napisał(a):widze, że żadna z ciotek jeszcze nic nie pisze, więc może ja uchylę rąbka tajemnicy, że mamy jeden chętny domek na Patysie. Pani już ma sunie w domu, która musi być na specjalnej karmi wet. Panią spotkałysmy w lecznicy w Poznaniu. I od słowa do słowa się zgadałyśmy, z Pyrdką wymieniły telefonami. Ale powiedziałysmy, że nie dostanie Patuni wczesniej, zanim jej nie wysterylizujemy. Tak więc Pani cierpliwie czeka, a w międzyczasie pojedziemy na wizytę przedadopcyjną. Nie chcę nawet tego czytać!!!! Patusia jest moja!!!!! Może pani się odmyśli? Quote
imperator Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Akrum napisał(a):widze, że żadna z ciotek jeszcze nic nie pisze, więc może ja uchylę rąbka tajemnicy, że mamy jeden chętny domek na Patysie. Pani już ma sunie w domu, która musi być na specjalnej karmi wet. Panią spotkałysmy w lecznicy w Poznaniu. I od słowa do słowa się zgadałyśmy, z Pyrdką wymieniły telefonami. Zdjęcia przesłane, Pani bardzo zainteresowana Patunią. Ale powiedziałysmy, że nie dostanie Patuni wczesniej, zanim jej nie wysterylizujemy. Tak więc Pani cierpliwie czeka, a w międzyczasie pojedziemy na wizytę przedadopcyjną. Zapomniałem o tej Pani :) Faktycznie była zainteresowana Quote
Poker Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Emma53 napisał(a):Nie chcę nawet tego czytać!!!! Patusia jest moja!!!!! Może pani się odmyśli? To zostawiasz ją sobie? Z jednej strony sie nie dziwię ,a z drugiej strony co będzie wtedy z DT u Ciebie? Quote
Penny Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 No ładnie. Najpierw kociak Charlie (link do wątku) podbił serce Emmy, a teraz Patusia. Quote
Pyrdka Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 A wcześniej Stonia. Ciotka przywołuję Cie do porządku. Emma niezwykle kochliwa. hehe. Tak jak ja. Quote
Penny Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Pyrdka napisał(a):A wcześniej Stonia. Ciotka przywołuję Cie do porządku. Emma niezwykle kochliwa. hehe. Tak jak ja. No tak, zapomniałam o Stoni. Quote
toyota Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Jeśli chodzi o Patusię, to domek musi być z najwyższej półki. Patusia jest uroczym i delikatnym stworzonkiem. Widzę, że Emma43 byle komu jej nie odda ;). Quote
Recommended Posts