Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[SIZE=7]Witam u Zylona! :lol:

Zylon
to młodziutki piesek (ok. 1,5 roku), waży 17,3 kg, ma 49 cm w kłębie. Jest cały czarny, ma krótką, gęstą sierść, łatwą w pielęgnacji. Trafił do schroniska 30-12-2011 r. Na pierwszym spacerze bardzo mocno ciągnął, pewnie dlatego, że nie wychodził od 2 miesięcy (teraz jest już lepiej). Bardzo podekscytowany wyjściem na dwór oraz zabawą. :lol:

Potrafi skupić się na opiekunie, chociaż nie zawsze mu to wchodzi, ponieważ rozpraszają go inne psy oraz otoczenie. Z biegiem czasu na pewno się polepszy. ;) Ostatnio rozpoczął szkolenie i nawet bardzo dobrze mu to wychodzi. Potrafi już komendę 'siad' i 'nos'. :razz: Nie boi się bliskości człowieka, uwielbia się tulić. Do innych psów nastawiony pozytywnie.

Zylon jest zaszczepiony, odrobaczony oraz wysterylizowany. Jego schroniskowy numer to 1375/11. NA PEWNO NIE BĘDZIE Z NIM NUDNO! :lol:

Więcej zdjęć: https://picasaweb.google.com/118380588009733343934/Zylon13751115Roku173Kg49Cm30122011REmiliaPolesz#

Kontakt do opiekuna:
emiliapolesz@onet.eu

oraz tel.
693-721-817

Edited by emiliapolesz
Posted

[quote name='kiyoshi']Jestem u pieska...Zylon jest jak wspomnienie Papaja...
ale...to nie on...prawda??
zapisuje:D[/QUOTE]

nawet mnie nie strasz!
Papaj chyba juz by był starszy????

Kamila, ty masz archiwum i pamięć jak komputerek, odezwij się!

Posted

banerki dla Zylona :)

najpierw jakw stawić:

1) kliknąć prawym p.myszy a wybranym banerku i dać "kopiuj adres url grafiki" (kopiuj adres obrazka)
2) w edycji sygnatury wpisać
3) następnie skopiować adres wątku
4) w edycji sygnatury zaznaczyć to i kliknąć na ikonkę kuli ziemskiej z pętlą (wstaw odnośnik) i tam wkleić adres wątku.
5) zapisać i gotowe ;)

całość w edycji sygnatury powinna wyglądać tak:
adresobrazka[ /img][ /URL]

czyli : (bez spacji po :/: w znacznikach
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/223711-Zylon-czarny-%C5%BCywio%C5%82-szuka-domu!"]

a jakby było coś niejasne, to postaram się wytłumaczyć po powrocie z pracy - koło 19:)

Posted

Widziałam jak Zylon wczoraj szalał na dużym wybiegu, był prze szczęśliwy ;D gonił za zabawkami, biegał i ładnie ćwiczył agiliti ;) Mam nawet parę zdjęć ;)

tutaj Zylon ćwiczy z Emilą slalom ;)

Wszędzie byle tam gdzie pani ;)

A największą frajdą jest zabawa zabawką:D

Zylon gdzie twój domek?

Posted

śliczny, tylko nie wiem czy zauważyliście, że prawie wszystkie nasze pieski mają poobdzierane noski, biedactwa za bardzo próbują nosami przynajmniej wyjść z boksów...