terra Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Jak dobrze, że Bursztynek zaczął jeść, mam nadzieję, że to przełom i teraz szybko będzie dochodził do siebie. Nadal mocno zaciskam kciuki za kicorka. Quote
Toska1 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Budrysku , to dobra wiadomość :lol: i oby takich było coraz więcej :lol: kciuki zaciśnięte :lol: Quote
Toska1 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='terra']Jak dzisiaj czuje się Bursztynek? dołączam się do pytania :lol: i przypominam , że trwa bazarek dla Bursztynka -serdecznie zapraszam !! http://www.dogomania.pl/threads/223899-Gar%C5%9B%C4%87-drobiazg%C3%B3w-za-gar%C5%9B%C4%87-drobniak%C3%B3w-dla-kota-Bursztynka-do-6-marca-2012-godz.21 Quote
KropeczkaJ Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 i ja zaglądam do Bursztynka, i dołączam do pytania o zdrowie kici Quote
Sarunia-Niunia Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 I ja jestem u Bursztynka.... jak nasze kocie Maleństwo - czekamy tylko na dobre wieści!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Ale cichutko, a ja martwię się coraz bardziej.... Quote
terra Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Mam nadzieję, że u Bursztynka wszystko dobrze a nawet lepiej. Quote
Toska1 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='terra']Mam nadzieję, że u Bursztynka wszystko dobrze a nawet lepiej.[/QUOTE] Tez na to liczę :lol: a Budrysek pewnie zabiegana , więc spokojnie czekamy na nowe wiadomości :lol: Quote
BUDRYSEK Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Bursztynka nadal trzeba karmic recznie, convem...sam nie chce jesc ale przez strzykawe ciupie probuje podnosic sie na drugiej lapce,ma juz zmniejszona dawke lekow p/bolowych lubi sie piescic i słodko mruczy,jest przekochany mysle,ze jak juz tyle przezyl to bedzie juz ok! Quote
mestudio Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 A ja w takim razie jeszcze raz poproszę o grosiki dla koteczka aby uregulować dług w lecznicy. Dane lecznicy podeślę na pw. Quote
Sarunia-Niunia Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Cieszę się, że wieści od danavas są w miarę dobre.... Bursztynku, trzymaj się Maluszku - będzie dobrze!!! Zobaczysz!!! Quote
BUDRYSEK Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Cieszę się, że wieści od danavas są w miarę dobre.... Bursztynku, trzymaj się Maluszku - będzie dobrze!!! Zobaczysz!!![/QUOTE] danavas? wlasnie dostalam info, ze zjadl sam kurczaka! :) i ciagle sie wierci:) Quote
terra Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Dobrze, że sam je. Może on nauczony jeść tylko kurczaczka? W każdym razie, trzymam kciuki, niech szybko zdrowieje, słodzizna mała. Quote
Ania J Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 dziewczyny, pomóżcie, potrzebna pomoc dla Budryska w znalezieniu hoteliku i w deklaracjach na Śnieżka... mamy 10 dni link w podpisie Quote
Sarunia-Niunia Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='BUDRYSEK']danavas? wlasnie dostalam info, ze zjadl sam kurczaka! :) i ciagle sie wierci:)[/QUOTE] Sorrki Ciocia - wpisywałam post na szybcika po obiedzie, przed spacerkiem i pochrzaniłam.... Mam nadzieję, że wybaczysz??? Najbardziej się cieszę z tego, że Bursztynek sam zaczął jeść, i mam nadzieję, że to dobry, najlepszy znak..... Quote
BUDRYSEK Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Sorrki Ciocia - wpisywałam post na szybcika po obiedzie, przed spacerkiem i pochrzaniłam.... Mam nadzieję, że wybaczysz??? Najbardziej się cieszę z tego, że Bursztynek sam zaczął jeść, i mam nadzieję, że to dobry, najlepszy znak.....[/QUOTE] nie,no spoczko :) myslalam, ze o czyms nie wiem? ;) Quote
BUDRYSEK Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 bardzo,bardzo przepraszam ale Sniezek ma tylko 9 dni na znalezienie nowego domu...inaczej wroci na lancuch znacie moze jakie hotel z wolnymi m-cami? http://www.dogomania.pl/threads/2212...6#post18408956 Quote
Maria1957 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Tak się cieszę, że u Bursztynka idzie ku lepszemu....tak niewiele mogę ale kropelkę złotówek przeleję...proszę dane do przelewu.... Quote
Toska1 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Maria1957 napisał(a):Tak się cieszę, że u Bursztynka idzie ku lepszemu....tak niewiele mogę ale kropelkę złotówek przeleję...proszę dane do przelewu.... wysłane :) dziękujemy :) dziewczyny , pozwoliłam sobie posłać do Marii1957 dane do wpłaty do lecznicy-mam nadzieję , że nie macie nic przeciwko temu :) a jak dziś dzielny kochany Bursztynek ? Quote
Recommended Posts