Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beciu , napiszcie coś o Mukim , kilka spostrzeżeń z obserwacji , jaki jest , czy to ,ze nie widzi bardzo mu przeszkadza , jak sie zachowuje do ludzi , do psów . Zrobię mu ogloszenia z nowym tekstem .

Posted

Ja dodam od siebie tylko tyle, że jego brak widzenia wcale nie przeszkadza mu w niczym, jak pozna teren, to super się po nim porusza, lubi ludzi, śmieje się, kocha spacery, lubi się głaskać i tulić, a jeśli chodzi o inne zwierzęta, to niestety, nie ma szans, brak wzroku powoduje, że wszystkich traktuje jak potencjalnych wrogów i zagrożenie, dom z ogródkiem, bez zwierząt tak, inne opcje odpadają.

• 2 weeks later...
Posted

Muki się wielu osobom podoba i żałują go bardzo, niestety nikt nie ma ogródka i kawałka działeczki dla niego..szkoda, to takie kochane psisko, tak się cieszy na te spacerki, dobrze że choć jest na wybiegu cały dzień :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='figa33']upały jak na razie odpuściły , dziadunio pewnie swobodniej oddycha[/QUOTE]
Figo, Ty juz po urlopie ?

Posted

[quote name='barb']Figo, Ty juz po urlopie ?[/QUOTE]

no niestety...
człowiek nie powinien chodzić na urlop..:cool3:
rozbestwia się potem i marudzi ...:mad:

Posted

a ja nie miałam , nie mam i nie będę mieć urlopu w najbliższym czasie więc o rozleniwieniu nie ma mowy. Póki co działam na pełnych obrotach, szkoda tylko że psiowo słabo wychodzi bo adopcje stanęły w miejscu...:shake:

Posted

[quote name='karolciasz28']Jak tak patrzę to wszędzie mniejsze zainteresowanie zwierzakami. Wakacje czas beztroski, urlopów ech...[/QUOTE]

dla pięknych i zdrowych psów domów nie ma, to o czym może marzyć taki stary ślepek....:shake:

Posted

[quote name='Becia66']dla pięknych i zdrowych psów domów nie ma, to o czym może marzyć taki stary ślepek....:shake:
Właśnie Beciu...
Ale nasz Muki to wygląda na młodzieniaszka przy tym psie z Orzechowiec:
http://www.schroniskoorzechowce.pl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=3&sobi2Id=971&Itemid=7
Jak go wczoraj zobaczyłam na żywo to serce mi pękło... Pomyśleć do czego może doprowadzić człowiek, bo dla mnie stan tego psa to jest tylko i wyłącznie wina byłego "właściciela"...:-(

Posted

[quote name='karolciasz28']Właśnie Beciu...
Ale nasz Muki to wygląda na młodzieniaszka przy tym psie z Orzechowiec:
http://www.schroniskoorzechowce.pl/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=3&sobi2Id=971&Itemid=7
Jak go wczoraj zobaczyłam na żywo to serce mi pękło... Pomyśleć do czego może doprowadzić człowiek, bo dla mnie stan tego psa to jest tylko i wyłącznie wina byłego "właściciela"...:-(

To są zdjęcia z lutego moze staruszek do teraz troszkę sie poprawil ?
Dziadeczek Dingo tez znacznie lepiej wygląda teraz niż wtedy gdy trafil do Przytuliska.

Posted

Nie Barb, pies się nie poprawił. Pracownica mówiła, że jest chory co widać, gdy chodził obijał się o drzwi potem nie mógł wejść po malutkich schodkach - zaczął warczeć. Naprawdę jest to biedne, strasznie skrzywdzone przez los i nie tylko psisko...

Posted

[quote name='karolciasz28']Nie Barb, pies się nie poprawił. Pracownica mówiła, że jest chory co widać, gdy chodził obijał się o drzwi potem nie mógł wejść po malutkich schodkach - zaczął warczeć. Naprawdę jest to biedne, strasznie skrzywdzone przez los i nie tylko psisko...[/QUOTE]
Bylaś ostatnio w schronisku Karolciasz ?