Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

śliczne to zdjęcie - i wiem co znaczy radość Ślepków ze spacerków - jak ze swoim Ślepkiem Luckem chodzę to odnoszę wrażenie, że mu się ogon od machania odkręci i odleci :):) - ale spacerki z nim to dla mnie trening cierpliwości - po 20 razy się wracamy do wąchania miejsc już przewąchanych - w mrówczym tempie to nam idzie zawsze :):) - odnajdzie się ludź co go pokocha - jestem pewna ...

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Ode mnie nie i właśnie nie wiem czemu...

ja też nie wiem i bardzo mnie to martwi że on pozostawiony taki sam sobie. Nie łudźmy się, że ktoś przyjdzie do przytuliska i powie że chce tego ślepaka bo taki cud na pewno się nie zdarzy. Tekst mu napisałam, to może ciotki jakoś się zdyscyplinują i coś pomogą :cool3:.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Ale ta dyscyplina nastąpi jutro, dobrze Beciu?:cool3: Bo na mnie to na razie geografia czeka...:placz:

to jutro to juz dziś Karolciu, pamiętasz ? :razz:

Posted

:lol:
przygarnij zwierzaka,
adopcje psów,
ojej,
olx,
adopcja psa,
morusek,
do adopcji,
gumtree,
tablica,
e-zwierzak,
cafeanimal,
owi,
petsy,
cwirek,
kokosy,
krakusik,
rzeszów24,
sanok24,
podarpacie24,
rzeszowiak,
tarnowiak,
przemyślak

Posted

majuska napisał(a):
Karolcia to złote dziecko, no dobra ...młodzież :), musimy jej jakąś dobrą czekoladę podesłać ;)

albo papierosy z górnej półki :diabloti:.

Posted

Nasz Muki to taki radosny psiak, te spacerki to dla niego żywioł, goni, pędzi, śmieje się, radosny jest, nie wiem czy zgodził by się z kimś na spacerku, hmmm z Terim nie, ale może z któraś z kobietek??? :)

Posted

majuska napisał(a):
Karolcia to złote dziecko, no dobra ...młodzież :), musimy jej jakąś dobrą czekoladę podesłać ;)

Możejakiś liścik pochwalny albo dyplomik do szkoły wyslijcie, że tak się Karolciasz udziela i tyle dobrego robi ?

Posted

barb napisał(a):
Możejakiś liścik pochwalny albo dyplomik do szkoły wyslijcie, że tak się Karolciasz udziela i tyle dobrego robi ?

trzeba rozeznac temat, żeby nie było żesmy Karolci wsadziły gwóźdź do trumny. Może ona ma same pały i się wyda czemu nie nie uczy i co robi z wolnym czasem i...nam odetną od neta Karolcię. :placz:Straszne by to było...

Posted

Becia66 napisał(a):
trzeba rozeznac temat, żeby nie było żesmy Karolci wsadziły gwóźdź do trumny. Może ona ma same pały i się wyda czemu nie nie uczy i co robi z wolnym czasem i...nam odetną od neta Karolcię. :placz:Straszne by to było...

Ja i same pały?!:mad::evil_lol:
Karolcia się nie da!

Posted

Mukiś jutro już spacerek!! mam nadzieję, że przyjdą te dziewczynki co ostatnio, to zabiorą cie na dłuugi super spacerek :) będziesz mógł trochę pobrykać :)