Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karolciu ja wyślę i dołączę jeszcze 2 nowe zdjecia do wyboru.
A w ogóle to bardzo ci dziękuję za zglaszanie naszych psiakow do tego typu akcji, my nawet nie wiemy że takie coś dziala. Byłam oszołomiona trochę kiedy do mnie zadzwoniła p.Kasia bo nie wiedzialam specjalnie o co chodzi, dopiero po chwili dotarło że to ,,sprawka'' Karolci. :buzi:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Beciu, p. Kasia do mnie pisze,że nie dostała jeszcze tego co miała dostać.:mad:

Karolciu tak jak obiecywalam wysłałam wczoraj, mam go w wysłanych i zaraz prześlę ci na maila.

Posted

Becia66 napisał(a):
Karolciu dzwoniłam przed chwilą do p.Kasi - otrzymała maila tylko ma tyle wiadomości dziennie, że jej umknął w tłumie. :lol:

To dobrze. :) Nie dziwię się, że tłumy do niej piszą, wspaniała kobieta. :)
To co, teraz czekamy i trzymamy kciuki za Mukiego. :)

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Beciu wiesz kiedy Muki miałby się ukazać w gazecie?

Pani Kasia sama nie wie, ważne ze zostal przyjęty bo to już coś !!! Kolejka niestety....

Posted

Wpadłam na pomysł, żeby Mukiego zostawiać na noc na wybiegu, połaziłby sobie trochę, już całkiem nieźle radzi sobie z terenem, nawet na spacerkach już wyczuwa gdzie jest chodnik. Więc można go z Dingiem zostawiać na zmianę na wybiegu, nie??? :)

Posted

figa33 napisał(a):
a można ich razem zostawić ? Muki może będzie czuł się raźniej jak będzie miał kumpla

Taak Figo raźniej może by się czuł, ale na drugim świecie, po takiej nocy, czyjeś zwłoki na trawniku murowane :)

Posted

Justynka chce zrobic Mukiemu badania krwi, podobno on bardzo dużo pije, a oczy faktycznie s a w kiepskim stanie i nie do końca jest to zwykła zaćma, być może jest większe ciśnienie, trzeba Mukiego koniecznie przebadać, bo pewnie będzie potrzebował jakiś leków.

Posted

Agula99 napisał(a):
Taak Figo raźniej może by się czuł, ale na drugim świecie, po takiej nocy, czyjeś zwłoki na trawniku murowane :)

acha , szkoda , durne chłopy , miały by trochę swobody..

Posted

majuska napisał(a):
Justynka chce zrobic Mukiemu badania krwi, podobno on bardzo dużo pije, a oczy faktycznie s a w kiepskim stanie i nie do końca jest to zwykła zaćma, być może jest większe ciśnienie, trzeba Mukiego koniecznie przebadać, bo pewnie będzie potrzebował jakiś leków.

może mieć cukrzycę jak dużo pije i oczy też wtedy siadają.

Posted

Muki był dzisiaj na baaaardzo długim spacerku, taki był zadowolony bo miał do towarzystwa Eskę, tak za nią darł, że aż miło było popatrzeć, pruł na ślepo ;), potem wlazł do budy i ładnie poszedł spać :)